• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oyun Bölümü hakkında..

Yıllardır üyeyim KK ya... Ve aykar sonra döndüm oyunlar gitti 2 gün sonra :26:
Skorlar sürekli silinmesi çok kötü oluyordu ama ona bile razıyız...Umarım sorun çözülür oyuncularla kapışmak için sabırsızlanıyorum :37:

Yıllardır üyeyim KK ya... Ve aykar sonra döndüm oyunlar gitti 2 gün sonra :26:
Skorlar sürekli silinmesi çok kötü oluyordu ama ona bile razıyız...Umarım sorun çözülür oyuncularla kapışmak için sabırsızlanıyorum :37:

Ben de..:1:
Hadi ama oyun kulübümüzü geri istiyoruz..:kkk:

Gurbette vakit geçmiyor oyun kulübü olmadan :43:

Ne çok alışmışız sabah kalktığımda ilk işim oyun kulübümüz açıldımı diye bakıyorum yok :59::59: sonra yine hüsran :kkk:olacak olacak gelecek oyunlarımız :nazar::nazar::kkk:

Kesin benim kocamın ahı tuttu,gıcık oluyodu ben oynayınca, bildiğiniz böyle skorlu başka oyun sitesi var mı

sitemiz süper,forumlar süper dolanıyorum sürekli :10:ama alışık olduğum gibi kafamı dağıtmak demek oyun demekti:31:
stres atmak demekti :55: lütfen biran önce olayı çözün...:5:

Kesin benim kocamın ahı tuttu,gıcık oluyodu ben oynayınca, bildiğiniz böyle skorlu başka oyun sitesi var mı

Benimki de aynı :1:
Anlaşılan bütün kocaların ahı tuttu..
Başka skor yazan oyun sitesi iyi fikirmiş; bizim oyuncu kızları da oraya toplarız . Kazen duy sesimizi.
Gidiyoruz biz..:10:

yok yok eşlere suç bulmayalım bence başka sitede olanların nazarı değdi,
onlara inat bekleyelim bence kısa zaman sonra eski haline dönecek oyun bölümümüz.
ama şunu da söylemek istiyorum can sıkıntısından patlıyorum vallahi.:52:

Başka skor yazan oyun sitesi iyi fikirmiş; bizim oyuncu kızları da oraya toplarız . Kazen duy sesimizi.

Ben başka oyun siteleri de gezdim bizim gibisi yok diyebilirim size...
:51:

Ben başka oyun siteleri de gezdim bizim gibisi yok diyebilirim size...
:51:

Gözdağı vermeye çalışıyorum ama tık yok..:1:
Kadınlar kulübü benim ilk göz ağrım hiçbir yere gitmem ama forumlarda gezerken psikolojim bozulmaya başladı.:37:
Oyun kulübümüzü geri verin lütfeen..:31:

Gözdağı vermeye çalışıyorum ama tık yok..:1:
Kadınlar kulübü benim ilk göz ağrım hiçbir yere gitmem ama forumlarda gezerken psikolojim bozulmaya başladı.:37:
Oyun kulübümüzü geri verin lütfeen..:31:

Valla işe yarayacaksa gözdağı vermek bende katılam sana :)
Bende ev gezmekten yemek tarifi bakmaktan bir hal oldum :37:

Valla işe yarayacaksa gözdağı vermek bende katılam sana :)
Bende ev gezmekten yemek tarifi bakmaktan bir hal oldum :37:

Görelim bakalım en sonunda pes edeceklerini düşünüyorum inşallah.:9:
Yemek tarifi hımm bu ev halkının işine gelir bence..))
Ama ben sıkıntı,dert okuya okuya tırlatıcamm..:27:

Merhaba Arkadaşlar,
Maalesef dün yapılan güncelleme sonrasında oyun bölümünde sorun oluştu ve dünden beri uğraşıyoruz. Umarım kısa sürede çözeriz, konuyu atlamış değiliz en kötü senaryoyu söyledik Mune'ye o da sizinle paylaştı lütfen bize biraz süre verin.

Kendimi kötü hissettim şimdi:ssz: sitenin kötü habercisi oldum iyi mi?
Oyun kulübü şimdilik yok ama umalımda sorun çözülsün, valla sizin kadar dua edeceğim söz.

Lütfen gelişmeler hakkında bilgi verin bize sayın yöneticilerimiz..:kkk:
Oyuncağı elinden alınmış çocuklar gibiyiz..:50:

Bütün oyun sitelerini gezdim var skorda yazılıyor fakat aynı değil :50:kadişim,efsun,mavrulam,mune,heartlees,meg daha bir çok arkadaşım olmadan ben ne yapayım başka kulübü :14::14::14::18::18: artık duyun sesimizi :kkk::kkk::kkk:

Back