• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oyun Bölümü hakkında..

mentalist bu bölümü okur musunuz bilemem ama,
merak ettiğim bir konu var,Maze Game oyunlarında başlangıç saniyesi 44 iken sizin skorunuz nasıl 44
oluyor inanın anlayamadım.bir yerde bir yanlışlık var bence...

mentalist bu bölümü okur musunuz bilemem ama,
merak ettiğim bir konu var,Maze Game oyunlarında başlangıç saniyesi 44 iken sizin skorunuz nasıl 44
oluyor inanın anlayamadım.bir yerde bir yanlışlık var bence...

Ben de Mahjong oyunlarında da bir kişi tarafından hile yapıldığını düşünüyorum..Oyunda geçirilen süreye (birkaç dakikada) bakılınca 70 000 e yakın skorlar nasıl yapılıyor akıl alır gibi değil.
Ben defalarca oynuyorum ki mahjongda konsantrasyonum çok iyidir yapamıyorum bu skorları..
:19:

kadisim hak veriyorum sana ,aslında birçok oyunda var,
ama hile yaparak oyun kazanmanın nasıl bir hazzı olabilir anlayamıyorum.
demek ki amaç sadece şampiyon olmak, ne diyeyim...

Ben de Mahjong oyunlarında da bir kişi tarafından hile yapıldığını düşünüyorum..Oyunda geçirilen süreye (birkaç dakikada) bakılınca 70 000 e yakın skorlar nasıl yapılıyor akıl alır gibi değil.
Ben defalarca oynuyorum ki mahjongda konsantrasyonum çok iyidir yapamıyorum bu skorları..
:19:

kimden şüpheleniyorsun

kimden şüpheleniyorsun

İsim yazma gereğini duymadım ama o kendisini bilir önemli olan da bu değil mi.?
Ama hile yapıldığını anladıklarında site yöneticilerinin ne yaptığından habersiz sanırım .
Neyse geçenlerde de oynadığım oyunda rekorunu kırdığım biri KADİSİM OYUN KITLIĞIMI VAR yazmış oyun açıklamasında..
Oynayacağım oyunlar için bir önceki rekor sahibinden destur alınacağından da ben habersizmişim.
Ne tuhaf insanlar var kocaman oyun kulübü yetmiyor.

İsim yazma gereğini duymadım ama o kendisini bilir önemli olan da bu değil mi.?
Ama hile yapıldığını anladıklarında site yöneticilerinin ne yaptığından habersiz sanırım .
Neyse geçenlerde de oynadığım oyunda rekorunu kırdığım biri KADİSİM OYUN KITLIĞIMI VAR yazmış oyun açıklamasında..
Oynayacağım oyunlar için bir önceki rekor sahibinden destur alınacağından da ben habersizmişim.
Ne tuhaf insanlar var kocaman oyun kulübü yetmiyor.

:1::1::1::1::1::1::1:bu kadar kaptırmış kendini haa
bende sinir oluyorum biraz ama sonuçta oyun bu

sayın yönetici, oyun kulübündeki yaptığım skorlar görünmüyor. oynadığım ilk oyunun skoru çıkıyor. ama ilk oyundan sonraki oynadığım oyunların skorları gözükmemektedir.

şayet, sizin tarafınızdan düzeltilme imkanı var ise düzeltilmesini rica ediyorum . şimdiden teşekkürler

Back