• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oyun Bölümü hakkında..

Bütün oyun sitelerini gezdim var skorda yazılıyor fakat aynı değil :50:kadişim,efsun,mavrulam,mune,heartlees,meg daha bir çok arkadaşım olmadan ben ne yapayım başka kulübü :14::14::14::18::18: artık duyun sesimizi :kkk::kkk::kkk:

Ayy canım yaa kıyamam aynı duyguları paylaşıyoruz..:38:
Lütfeenn:kkk::kkk::kkk:

valla ayni duygular icindeyiz arkadaslar 4 gözle bekliyorum.hergün bakiyorum offff yaa yine yok deyip malesef cikiyorum.cok eski bir oyuncu olarak bu duruma hizli bir sekilde cözüm bulunsun istiyorum artik.nete girdigim an ilk baktigim yer burasi oyun bölümü yani.form da geziyorum ama acik konusmak gerekirse oyunda vakit gecirdigim kadar vakit gecirmiyorum.lütfen sorunu acil bir sekilde cözün artik.

Oyun külübü daha açılmamış.Bayramda bitti her şey bitti oyunsuz olmuyor :14::14:

Teşekkürlerrrrrr :71::46::46:

Yokluğunda bunalıma girmiştim epey..
Yaşasın oyun kulübümüz :69::16:

bugün akşam haberim olduu skorlar artık kaydediliyor :52:
yaşasın kk yaşasın oyun kulübü umarım bir daha hiç sorun yaşanmaz ,teşekkürler uğraşlarınız için :46: :21:

lütfennnnnn artık oyun bölümümüzü onarın yok olmadı yıkıp yeniden kurun ben arkadaşlarımla rekabet etmeyi özledimmm tadı kaçtı yahuuu sıkıldım ben oyunda oyun oyun da oyunnnnnnnnn:52::52::52:

gecenin 3 de acaba oyunlar ne alemde diye baktim ve görmek istedigimi gördüm.tskler KAZEN,tskler :kkk:K.K.....artik OYUN ZAMANIIIIII:52:

tşklerrrrrrrrrrrrrrr kazennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ve emeği geçen herkeseeeeeeeeeeeeeeeeee :kkk: :46::46::46:

haydı kızlarrrrrrr şimdi yarış zamanıııııııııı :52:

testleri yapıyoruz sorun yok gibi ?

lütfen sizde test eder misiniz ?

Her zaman ki gibi SÜPERSİNİİZ sayın Kazen ..
TEŞEKKÜRLER.:46:

Back