• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oyun Bölümü hakkında..

inş. güzel haberlerle dönersin kazen ..:nazar:

oyun bölümüne kavuşalım en kısa zamanda yoksa zaman geçmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrr:43:

Bitsin artık bu çile,:20:rekabet başlasın biran önce,:22:oyun klübü,müzü geri verin bize,
:95:
benimde

sus_kun

'luğumu bozdunuz göz göre göre...:99::112:

arama yerine oyun bölümü yazıyorum sonrada arcede oyunlara giriyorum:ssz:

Oyun kulübüyle ilgili kötü haberi vermek bana düşüyor sanırım, malesef oyun kulübü kapandı.
Detayları tam bilmiyorum ama net olarak bildiğim birşey varsa kulübün kapandığı.

Merhaba Arkadaşlar,
Maalesef dün yapılan güncelleme sonrasında oyun bölümünde sorun oluştu ve dünden beri uğraşıyoruz. Umarım kısa sürede çözeriz, konuyu atlamış değiliz en kötü senaryoyu söyledik Mune'ye o da sizinle paylaştı lütfen bize biraz süre verin.

Mune gerçekten kötü haber verdin,
bu kadar yoğun talebe rağmen kapatmazlar inşallah.
yıllardır olan bir bölüm neden kapatılır anlayamadım.

Mute verdiğin bu haberi hiç beğenmedim bilesin:41:OYUN KÜLÜBÜ nü isteriz..:109:

Bitsin artık bu çile,:20:rekabet başlasın biran önce,:22:oyun klübü,müzü geri verin bize,
:95:
benimde

sus_kun

'luğumu bozdunuz göz göre göre...:99::112:

Kendimi kötü hissettim şimdi:ssz: sitenin kötü habercisi oldum iyi mi?
Oyun kulübü şimdilik yok ama umalımda sorun çözülsün, valla sizin kadar dua edeceğim söz.

Forumdada güzel vakit geçiriyoruzda insanın canı oyun oynamakta istiyor :14::14:Bayramdan sonra oyun kulübü hazırlanır herhalde Mune :44: Oyuncağı elinden alınmış çocuklara döndük :84::84::95::55::55:

Tabiki haklısınız:).Ama arıza işde Allah dan servis ayağımızın altında:1:

Bayram edelim bari kızlaaarr..:1: Hepinizin bayramı mübarek olsun.:16:

Merhaba
Oyunlarsa skor yazmada ciddi sorunumuz var. Konu ile inanın byarma seyran ara vermeden ilgileniyoruz. Konuyu başka yerler ile de paylaştık. Oralardan gelecek cevapları da bekliyoruz.

Merhaba
Oyunlarsa skor yazmada ciddi sorunumuz var. Konu ile inanın byarma seyran ara vermeden ilgileniyoruz. Konuyu başka yerler ile de paylaştık. Oralardan gelecek cevapları da bekliyoruz.

Elbette inanıyoruz Kazen,İnşallah olumlu sonuçlanır..

Back