• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oyun Bölümü hakkında..

Oyun kulübüyle ilgili kötü haberi vermek bana düşüyor sanırım, malesef oyun kulübü kapandı.
Detayları tam bilmiyorum ama net olarak bildiğim birşey varsa kulübün kapandığı.

Mute verdiğin bu haberi hiç beğenmedim bilesin:41:OYUN KÜLÜBÜ nü isteriz..:109:

Merhaba Arkadaşlar,
Maalesef dün yapılan güncelleme sonrasında oyun bölümünde sorun oluştu ve dünden beri uğraşıyoruz. Umarım kısa sürede çözeriz, konuyu atlamış değiliz en kötü senaryoyu söyledik Mune'ye o da sizinle paylaştı lütfen bize biraz süre verin.

Kazen sevgili patronum,size istemediğiniz kadar süre veriyoruz,
yeter ki sonuç bizim istediğimiz gibi olsun ve oyun bölümümüze kavuşalım..
Şimdiden kolay gelsin ve cvp için teşekkürler..:72:

Oyun bölümü açılsın yeterki size istediğiniz kadar süre veriyoruz..fakat sorunsuz bir şekilde istiyoruz. bekediğimize değsin zaten şu aralar bayram yakın oyuna takılmadan evimi temizlerim :) :126: Oyun kulübü kapanacak diye inan çok korktum :14::14:

Ben sık kullanılanlara atmıştım oyun kulübü sayfasını..
Tıklanacak bir 'oyun kulübü' butonu yok hala..
Ordan girebiliyorum.. Ancak oyun oynayabilmeme rağmen skor yazdıramıyorum..

Kolay gelsin Kazen ve Curly..
Kavuşalım şu kulübümüze kısa sürede inşallah:61:

Kazen sorunu çözeriz dediyse çözer.
dua edelim de çözemiyoruz demesin..::((

Son düzenleme:
:43: kazen umarım sorunu en kısa sürede çözersiniz...ama oyun kulübü kapanmasın lütfennn:31:
oyunsuz kk düşünemiyorum...kolay gelsin sizlere

Kazen senden son birşey daha isteyeceğiz bu konuda,
ara ara durumdan bizleri haberdar ederseniz çok seviniriz.
olacak ya da olacak diye ::)) :49::49:

Offff kızlar başka oyun sitelerinde oynayayım dedim çok sıkıldım yaaa heyacanı bile yok kk öyle değil burada hem oyun hem dertleşmek hem öğrenmek arkadaşlık hatta dostluk bile var fakat kk oyun bölümü olmadan sanki bir şeyler eksik :14::14::14:bilmiyorum sizin için nasıl?ben içimden geçenleri paylaştım :14::14::kkk:

Hayııııııırrrrrrr,olamaz:14::14::84::84::20::20:

Yok canim kapatmazlar,saka yapiyorlardir..son zamanlarda oyun sayfasinda aksakliklar vardi ama yinede oynayip stres atiyorduk:18: hmmm anladimm bayram hediyesi olarak acacaklar:4
Hayirli bayramlariniz olsun..

Bitsin artık bu çile,:20:rekabet başlasın biran önce,:22:oyun klübü,müzü geri verin bize,:95:benimde sus_kun'luğumu bozdunuz göz göre göre...:99::112:

Back