• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oyun Bölümü hakkında..

Tam oyun oynamak için açtım birde baktım oyun oynayamıyorum offf :18::18:

Kimsenin ilgileneceği yok..... oyun bölümü sorunlu bekliyoruz :50:

Senelerin tecrübesi diyelim:).Sitede güzel bir görev paylaşımı var.Mune forumun düzenini sağlıyor.Kazen ve Curly teknik işlerle meşguller.Bölüm yetkilileride bölümleriyle meşguller

Ben sık kullanılanlardan oyun kulübünü açıyorum, ama oyunu bitirdikten sonra skoru yüklemiyor:26:

Oyun kulübüyle ilgili kötü haberi vermek bana düşüyor sanırım, malesef oyun kulübü kapandı.
Detayları tam bilmiyorum ama net olarak bildiğim birşey varsa kulübün kapandığı.

Hislerime güvenirim içme doğmuş sanki kapanmıştır dedim :19:ben şimdi facede o kadar arkadaşım oyun için davet eder reddederdim şimdi kabulmü edeyim yani :50::50::50::50:

Mune gerçekten kötü haber verdin,
bu kadar yoğun talebe rağmen kapatmazlar inşallah.
yıllardır olan bir bölüm neden kapatılır anlayamadım.

2007 den beri sitedeyim,burası artık 2.evim gibi oldu,
oyun bölümünde stresimi atıyordum,bazen strese de girmiyor değildim ama
KK yı oyun bölümü olmadan düşünemiyorum,eminim benim gibi düşünen
fazlaca arkadaşlarım vardır.Sizlerden ricamız çoğunluğun sesi olarak,
oyun bölümü tekrar aktifleşsin,bizi bundan mahrum bırakmayın lütfen.
sistem bakımında siteye artı bir yük getirseydi, yıllardır durmazdı bölüm zaten.
sizlerden olumlu bir cevap gelir düşüncesiyle şimdiden herkesin bayramını kutluyorum.

sevgiler...

Oyun kulübüyle ilgili kötü haberi vermek bana düşüyor sanırım, malesef oyun kulübü kapandı.
Detayları tam bilmiyorum ama net olarak bildiğim birşey varsa kulübün kapandığı.
Ama niyeeeeeeeeeeeeeeeeeee :53::53::53:
Hayırrrr olamaz buuuuu :14::14::14:
Lütfen tekrar açılsınnnn...

Back