inanmıyorum ya benım eşimde boğa ben aslan ve 2 yıldır evlıyız ondan üstün olamam iş alanında olursam kızar depresyona girer ben iş alanında saygın bı yerım vardır oldugumuz ilde herkes benı nerdeyse abımden dolayı tanır ama bu duruma cok kızar yanı dıyecegım tek sorun işinizin ondan yuksek okulunuzun yuksek olması boğa erkeği kızıyorsa susun derim ben mesela sinirlensemde hıc konusmam suskunlugumdan anlar aslında boğa erkeği titizdir temızlemıs oldugunuzda kalk demenıze kızmamalı size baglı olmalı üzünce hemen pişman olmalı yanı bendekı öle üzerse üzdüğü anda pişmanlık duyar bız hıc siz kadar şiddetlı kavga etmedık henuz acaba hamılelıkden dolayı gergınlıkde yasıyor olabılırmısınız yolunda olmayan sağlıkdan dolayı
yükselenlerimz mi farklı acaba hülya hanım =) öyle konularda susuarım zaten arkadaşlarımız geldiğinde bile benim işim biraz görsel olduğu için dikkat çeker mesela onların bile yaptığı yorumları kısa yoldan kapattırırım. tabiki benim kadar gergin olmasını beklemiyorum ama enazından karısına böyle bi dönemde dahada özen göstermesi gerekirken sanki o hamileymişcesine sanki gerçekten üzülüyomuş gibi onu güçlendiren cümleler kuruyorum bebekle ilgili ki doktordan tüm olumsuzlukları ben duymama rağmen bazen söylediklerime kendim bile inanmak istiyorum kendime veremezken o gücü ona vermeye çalıyorum ki bizim yanımızda olsun diye..
siz rolleri değişmişsiniz.biraz sorumluluk almayı öğrensin eşiniz.hamileliğinizi bahane edip sorumluluklarını alsın üzerine.doktora birlikte gidin sizin neler yaşadığınızı öğrensin.ödemeleride eşiniz üstlensin rahata alışmış.ortada sorumluluğu yokken trip atıyor
öncelikle bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin allah,eşiniz ile yaşadıklarınıza çok üzüldüğümü belirtmek isterim.
malesef erkekler iş konusunda başarılı olamadıklarında kendilerini hayatın her alanında yetersiz görüyorlar vee bir tür bunalım geçiriyorlar, bunu ise olumsuzluklara vurup kırıcı olabiliyorlar.konuşarak çözüm bulamadığınızı yazmışsınız eminimki bu durum sizi daha çokk üzüyor ve yıpratıyor.
siz birşeyler için çözüm bulmaya çalışırken umursamaz tavır takınan bir eş...
size bir konuda katılmıyorum,maddi olarak zorlandığınız dönemde o çarkı tek başınıza değilde eşinize sorumluluk yükleyerek birlikte çevirseydiniz keşke,belkide bunun rahatlığı köreltti eşinizi..
eşinize sorumluluk verin ve onu o evin babası gibi hissettirin,ben inanıyorumki bebeğiniz dünya ya geldiğinde eşiniz çokk iyi bir baba olacaktır ve birçok vurdum duymaz halleri ortadan kalkacaktır.bebeği için çabalayacaktır mutlaka,
ZAMAN zaman herşeyin ilacıdır,kendinizi bu duruma odaklamayın bir müddet başka meşgaleler bulun,allah yardımcınız olsun....
Cok uzuldum senin adina cnm ne olduda degisti anlam vermek cok guc.
Neden evlenmis mademm omrunu mahvetmissinde? Bence uygun bir dille konus onunla ve beraber pisikolojik yardim olmayi deneyin.
Boyle odalari kitleyip bir birinize kus bir sekilde kac gun daha gecireceksiniz? Senin ona onun sana ihtiyaci var bu kotu gunleri atlatmak icin.
Allah yardimcin olsun cnm... Hayirli dogum dilerim insaALLAH bebegini saglikla sihhatla kucagina alirsin...
Mutluluklar diliyorum butun kalbimle
Eşinizin çalışma saatleri çok zor.Sanırım bunun stresi çok yoruyor.Bir de bütün sorumluluğu sizin almış olmanız onu tembelliğe-belki de değersizliğe-itmiş.siz maddi manevi tek başına ayakta durabilen güçlü bir kadınsınız.Sorun da burada başlıyor.Mutlaka evlilik terapisi almalısınız.Benim terapistim 'erkeklerin çoğunluğu ilk etapta eş terapisini kabul etmez ama iş ciddiye binince hepsi gelir' demişti,haklı da çıktı.Bebeğiniz doğmadan eşinizi ikna edip birşeyleri yoluna koymaya başlayabilirsiniz umarım..
Sanırım artık herşey ağır geliyo, neye nasıl neşkilde tepki vericeğimi bile şaşırmış bi durumdayım.. 2003 yılının kasım ayında tanıştık eşimle 8 yıl flört dönemimiz oldu 2011 nisandada evlendik bu 8 yıl zarfında ben üniv gittim o beni bekledi o askere gitti ben onu bekledim o okumak istemedi bunun ileride hayatımız için zor olucağını söylesemde beni çok dinlemedi hayallerimin arasında yok dedi iş hayatına atıldı vs çokkk öyle çokkk ki mükemmel bi aşktı baktığınızda insanlar hayranlıkla karşılar bu kadar zamandır hiç mi üzülmediniz hiçmi ayrılmadınız derdi nişanlılığımızda eşimin işsizlik sorununu yaşamaya başladık ve 9 ay nişanlı kaldık..herşey biraz daha zorlaşıyodu aslında sinyaller çok güçlüydü ama ben hep anlamamak için çabalıyodum aşıktım çünkü yıllarca beklemiştim yıllarca sevmiştim evliliğimizin ilk başlarında kavgalarımız başladı zaten inanmıycağınız korkunç komik şeylerden.eşim çok pis tertipsiz düzensiz bi adammış meğer ben ise titiz çalışmama rağmen düzenli yemeğini çamaşırını ütüsünü geciktirmeyen bi bayan olduğumu düşünüyorum..evliliğimin 2. ayında süpriz bi şekilde hamile olduğumu öğrendim bu bi mmucizeydi aslında hazır değildim hemde hiçbişeykilde ama rabbim bahşetmişti bi kere..hem çalışıoy hemde evdeki düzenime devam etmeye hemde hamileleiğimin klasik tripleri dışında bebeğimin sıkıntılarınla düşük tehlikemle savaşmaya çalışırken bi baktımkii aslında tek başımayım yanımda olan kusarken bile beni sakinleştirmeye çalışan doktora acaba öldümü korkusuyla gittiğimde yanımda olan hayat arkadaşım dediğim ömrümün 8 yılı olan sonsuz aşkım yoktu yanımda..zaman zaman maddi sıkıntılarımız oldu ama ben hep gizli kapaklı babamlardan aldığım paralarla bu çarkı çevirdim ve hiç ruhu duymadı kendisi maaşını alır gelir bana verir ben idare ederim evi bişey alıncaksa faturalar kira vs o ise sadece evde vurdumduymaz sorumsuz bi adam haline gelmeye başladı ve İLGİSİZ önce bunlar sorun olarak görünürken oysaki şimdi çok daha büyük sorunlarımız olduğunu farkettim manyak bi adam haline geldi bundan 4 gün önce yaşadığımız bi olayı paylaşmak ve yardım almak istiyorum;doğum gününde ona aykakkabı almıştım o ayakkabıları işe giderken giymiş ve yırtmışsonrada kalkmış atmış okadar üzüldüm ki bunun üzerine bi kaç laf söyledim bi insan özen gösterir vs diye oda bana cvp verdi bağardı çağardı falan sonra kalktı salona girdi tvyi açtı uzandı ben ertesi gün misafir gelicek burayı daha azönce temizledim halim yok yarında temizlik yapamam çıkta oturma odasına git dedim ve çok ısrar ettim birden delirip bağarmaya başladı çıldırmış gibi bağırıyo ama etrafa saldırıyo eşyalara ben burayı kırarım ben burayı yıkarım vs kafasını duvarlara vuruyo ellerini etrafa vuruyo elleri patladı kanamaya başladı kendimi burdan atarım öldürürüm kendimi senle yaşamaktansa sen beni mahvettin yaşama sevincim kalmadı vs diye balkona koşuyo düşününki ben 5 aylık hamileyim bebeğim biraz sıkıntılı ben o halde ki eşim 1.98 boyunda 93 kilodur onu tutmaya durdurmaya çalışıyorum önüne atıyorum kendimi vs işte bu son damla oldu salonda herşeyi dağıttı ve sonra sessizce uyudu.. o kadar korkmuştum ki sadece oturup ağlayabildim öyle şeyler düşündüm ki ben bu bebeği ki bebeğim erkek böyle bi ortamda nasıl hayata yetiştirebilirdim babasından bunu gören çocuk ileride karısınada aynısını yapmazmıydı ben bunların vebalini nasıl kaldırabilirdim..sonuç : ogünden beri konuşmuyoruz misafirlerin yanında konuşmuş gibi yapıp onlar gittiğinde odalarımızı kitleyip uyuyoruz o odada ben yatakodasında... bi erkek bu kadar aciz bukadar korkak bukadar emniyetsiz olabilirmi yada intihar ne demek bi insan bu kadar imanı zayıf olabilirmi yaptıklarını kabul edemiyorum ve nekadar acıdır ki artık onu sevebilicek tek güzel bişey bulamıyorum artık hepsinden de vazgeçtim ama tek korkum oğlum..
canım bana kalırsa gorunur bir sorun yok.acaba eşine biraz fazla dır dır yapmış olabılır mısın dıye dusunuyorum?eşinin bu şekilde tepki göstermesi de patladığı son nokta olmuş olabilir.
canım bana kalırsa gorunur bir sorun yok.acaba eşine biraz fazla dır dır yapmış olabılır mısın dıye dusunuyorum?eşinin bu şekilde tepki göstermesi de patladığı son nokta olmuş olabilir.
Durumunu cok abartma.Inan böyle kavgalar her evlilikde oluyor.Hamililikden dolayi sen cok hassas olabilirsin.Kimi erkek sinirlidir, kimi cimri, kimi kiskanc...Belki seninki son zamanlarda gergindir.esine iyi davran, kavga ettikten sonra cok uzatma.Birak ayakkabi yirtilsin.iki üc sefer yaparsa söylen.Bosanmakda cözüm degil, inan bana.cocuklu olmak dahada zor.Esine destek ol.Diyorsun, parayi elime veriyor.o paradan ver, her gün bir faturayi ödet.ona sürekli mesguliyet ciksin.Erkek adam bos kalirsa sorun cikartir.Bunlar asilmayacak sorunlar degil.Millete ne sorunlar var, görünce haline sükredersin.
mrb ablcm yazını tesadüfen okudum.. Ve senin hayallerinde kendi hayallerimi buldum.17 yasındaym ve 2 yıldır beraber oldugum brisi varr.
Kendisi okulu bıraktı sözde okumak ona göre değilmş iş hayatına atılckmş tmm dedm sonucta kendi kararı karişmıyaym dedm..
Bende okuyorum Lise 3 teyim.. Kendiside suan askerde askerden gelmesini bekliorm ..
Askerden geldikten sonra iş kurcm kendime diyor tmm dedm nasıl istersen.. ünvrsetyi okumamıda bekliceğini söyledii sen beni
bekledn bende seni beklerm dedi... [ en çokta burda kendimi buldum sende abla]ve kendisi bu zamana kdr hiç sorumluluk sahibi almş birisi değill.
Ve kendisi sara hastasıdır.. sinirlenincce etrafa saldırıyo bagrıo çağrıo bambaska birisi oluyoo :S:S o üzülmesin hastalığı ortaya çıkmasın die
hep alttan alıyorum tmm diorm haklsn diormm :S bazen o üzülmesin die susuyorum...
Ama abla snn yazdıklarını okuyunca kendimi buldum yaa... Benm hayallerim bunlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?