Sanırım artık herşey ağır geliyo, neye nasıl neşkilde tepki vericeğimi bile şaşırmış bi durumdayım.. 2003 yılının kasım ayında tanıştık eşimle 8 yıl flört dönemimiz oldu 2011 nisandada evlendik bu 8 yıl zarfında ben üniv gittim o beni bekledi o askere gitti ben onu bekledim o okumak istemedi bunun ileride hayatımız için zor olucağını söylesemde beni çok dinlemedi hayallerimin arasında yok dedi iş hayatına atıldı vs çokkk öyle çokkk ki mükemmel bi aşktı baktığınızda insanlar hayranlıkla karşılar bu kadar zamandır hiç mi üzülmediniz hiçmi ayrılmadınız derdi nişanlılığımızda eşimin işsizlik sorununu yaşamaya başladık ve 9 ay nişanlı kaldık..herşey biraz daha zorlaşıyodu aslında sinyaller çok güçlüydü ama ben hep anlamamak için çabalıyodum aşıktım çünkü yıllarca beklemiştim yıllarca sevmiştim evliliğimizin ilk başlarında kavgalarımız başladı zaten inanmıycağınız korkunç komik şeylerden.eşim çok pis tertipsiz düzensiz bi adammış meğer ben ise titiz çalışmama rağmen düzenli yemeğini çamaşırını ütüsünü geciktirmeyen bi bayan olduğumu düşünüyorum..evliliğimin 2. ayında süpriz bi şekilde hamile olduğumu öğrendim bu bi mmucizeydi aslında hazır değildim hemde hiçbişeykilde ama rabbim bahşetmişti bi kere..hem çalışıoy hemde evdeki düzenime devam etmeye hemde hamileleiğimin klasik tripleri dışında bebeğimin sıkıntılarınla düşük tehlikemle savaşmaya çalışırken bi baktımkii aslında tek başımayım yanımda olan kusarken bile beni sakinleştirmeye çalışan doktora acaba öldümü korkusuyla gittiğimde yanımda olan hayat arkadaşım dediğim ömrümün 8 yılı olan sonsuz aşkım yoktu yanımda..zaman zaman maddi sıkıntılarımız oldu ama ben hep gizli kapaklı babamlardan aldığım paralarla bu çarkı çevirdim ve hiç ruhu duymadı kendisi maaşını alır gelir bana verir ben idare ederim evi bişey alıncaksa faturalar kira vs o ise sadece evde vurdumduymaz sorumsuz bi adam haline gelmeye başladı ve İLGİSİZ önce bunlar sorun olarak görünürken oysaki şimdi çok daha büyük sorunlarımız olduğunu farkettim manyak bi adam haline geldi bundan 4 gün önce yaşadığımız bi olayı paylaşmak ve yardım almak istiyorum;doğum gününde ona aykakkabı almıştım o ayakkabıları işe giderken giymiş ve yırtmışsonrada kalkmış atmış okadar üzüldüm ki bunun üzerine bi kaç laf söyledim bi insan özen gösterir vs diye oda bana cvp verdi bağardı çağardı falan sonra kalktı salona girdi tvyi açtı uzandı ben ertesi gün misafir gelicek burayı daha azönce temizledim halim yok yarında temizlik yapamam çıkta oturma odasına git dedim ve çok ısrar ettim birden delirip bağarmaya başladı çıldırmış gibi bağırıyo ama etrafa saldırıyo eşyalara ben burayı kırarım ben burayı yıkarım vs kafasını duvarlara vuruyo ellerini etrafa vuruyo elleri patladı kanamaya başladı kendimi burdan atarım öldürürüm kendimi senle yaşamaktansa sen beni mahvettin yaşama sevincim kalmadı vs diye balkona koşuyo düşününki ben 5 aylık hamileyim bebeğim biraz sıkıntılı ben o halde ki eşim 1.98 boyunda 93 kilodur onu tutmaya durdurmaya çalışıyorum önüne atıyorum kendimi vs işte bu son damla oldu salonda herşeyi dağıttı ve sonra sessizce uyudu.. o kadar korkmuştum ki sadece oturup ağlayabildim öyle şeyler düşündüm ki ben bu bebeği ki bebeğim erkek böyle bi ortamda nasıl hayata yetiştirebilirdim babasından bunu gören çocuk ileride karısınada aynısını yapmazmıydı ben bunların vebalini nasıl kaldırabilirdim..sonuç : ogünden beri konuşmuyoruz misafirlerin yanında konuşmuş gibi yapıp onlar gittiğinde odalarımızı kitleyip uyuyoruz o odada ben yatakodasında... bi erkek bu kadar aciz bukadar korkak bukadar emniyetsiz olabilirmi yada intihar ne demek bi insan bu kadar imanı zayıf olabilirmi yaptıklarını kabul edemiyorum ve nekadar acıdır ki artık onu sevebilicek tek güzel bişey bulamıyorum artık hepsinden de vazgeçtim ama tek korkum oğlum..
Kusura bakmayın ama titiz ve mükemmeli oynayan insanları sevmiyorum ve uzak duruyorum eşinizde bu halinizden bıkmış adam evde rahat edememiş
merhaba canım. yaşadıkların çok üzücü. Allah inşallah akıl fikir versin eşine. mutlu olursunuz bebeğinizle inşallah. ama merak ettiğim şu. evlenir evlenmez hamile kalmışsın. cinsel manada doyumsuzluk söz konusu olabilir mi ?
Allah yardimciniz olsun.
Arkadaslardan biri esinizi sevgililik doneminde taniyamadiginizi soylemis.
Bence bir insani tam anlamiyla tanimak imkansiz.
Zaman, olaylar vs. insanlari cok etkiler ve hic beklenmedik bir anda huylarinin degismesine sebep olur.
Benim merak ettigim hayatimi mahvettin derken, esiniz bunu ne anlamda soyledi.
Aceba evlendigi icin bastirmasi gereken duygularmi,
Daha cok sorumluluk sahibi olduda bunun altindami eziliyor.
Mutlaka profesyonel destege ihtiyac var. Ama buyuk bir ihtimal o bunu rededecektir.
Ailesiyle konusun. Evlenmeden once evde annesine babasina karsi nasildi?
O zamanda ellerini kollarini duvarlara vuruyomuymus.
cookk üzüldüm hatta agladım gözlerim dolduarkadsların dediği gibi yap bencede canım.. yada bi uzman tarafından cocukluguna indirilmesi gerekebilir. bi yerlerde acık kalmış ve bilinçaltı bu olayı silememiş.. bence kesin bi acıklık var annesiyle gecmişte bi küçük olay olmuş olabilr onun kapanması lazım.. benimde sevdgm var ciddi düşünyruz ama böle şeyleri okudukca evlenecegim gelmıyo. tabi 7 8 seneye daa neler olur allah kerim. allahım yardım etsin. cocugunuda inş. eşinle güle güle mutlu mutlu yetiştirirsiniz. sabırlı ol. belki bebek dogunca hersey düzelir. bebek bi erkegi eve ve ailesine baglayan tek seydir. o minicik masum hali eşini düzeltebilr.umarımm öle olur
Eşinizle oturup konuşarak çözüm aramak en mantıklı olan ,konuşmamak yanlış
Okurken ağladım... Çok üzüldüm senin adına umarım herşey yoluna girer umarım bu kötü günler hemencecik geçer. Allah yardımcın olsun
Eşinizle oturup konuşarak çözüm aramak en mantıklı olan ,konuşmamak yanlış
arkadas eşiyle ne yazıkkı oturup konusamıyoru cunku eşi ya sinirlenıyor yada terslıyor sakin olsada basından salıyor yada cevapsız bırakıyor acaba eşiniz ne burcu öğrenebılırmıyım..
O zaman esiniz aslinda bir cesit bunalimda, ve kimse bunun farkinda degil.
Evlilik erkekleri gercekten degistirebiliyor. Bir es olmak sadece maddi anlamda sorumluluk birlikte getirmez.
Sadik olmanin sorumluluguda bir cok erkek icin agirdir. Baba olmak desen bambaska.
Belki dunyanin en guzel hissi olabilir ama bir oylede sorumluluk getirir birlikte.
Cocuk olunca maasim yetmeyecek daha zor gecineceyiz diyede dusunuyor olabilir.
Ayrica is yerinde esinizin neler yasadiginizi bilmiyorum,
Ama belki orada patlak veren olaylar oluyor. Esinizin patronu esinize cok yukleniyor.
Birde esinizle ayri odalarda uyuyarak sorunu oldugundada buyutebilirsiniz.
Ben pedagoji okudum, ve derslerden birinde bir ciftin evlilik hayatindaki sorunlari islemistik.
Bu ciftin gunluk hayatlari kameraya cekiliyor ve nerde hatalar yaptiklari konusuluyor,
ve bir donemde bu hatalari telafi etmelerine sans veriliyor.
Hata nerdeydi biliyormusun, kadinin esinden erkenden gidip yatmasi esinin gece gec saatlere kadar tv izlemesi.
Bu sebepten dolayi yakinlasma olmuyor, ve esler istemeden birbirinden soguyolar, daha az tahamul ediyolar.
Ayrica sunu belirtmektede fayda var. Peygamber efendimiz esine kus olarak yatan bayanlara, meleklerin kadinlar eslerine
kus yattiklari sure boyunca lanet okuduklarini belirtiyor. Bir kadin icin tabiki zor esinin huysuzluguna katlanmak.
Insallah esinizin akli basina gelir.
eşim boğa burcu ben ise aslan oğlumda sağsalim doğarsa inş balık olucak =)
eşinin boğa olduğundan eminmisin canım.davranışları hiç boğa burcu gibi değil.benim eşimde boğa burcudur.tüm sorumluluk kendisindedir.içi rahat etmez yoksa.her işten anlar.biraz asabidir tabii ama hiçbi,r sorumluluğunu aksatmaz.bu arada bende aslan burcuyum
15 mayıs boğa burcu =) bizim kesinlikle yükselenlerimiz farklı ailecekkk =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?