Oysa sadece 7 aydır evliyiz..

Allah yardimciniz olsun.
Arkadaslardan biri esinizi sevgililik doneminde taniyamadiginizi soylemis.
Bence bir insani tam anlamiyla tanimak imkansiz.
Zaman, olaylar vs. insanlari cok etkiler ve hic beklenmedik bir anda huylarinin degismesine sebep olur.
Benim merak ettigim hayatimi mahvettin derken, esiniz bunu ne anlamda soyledi.
Aceba evlendigi icin bastirmasi gereken duygularmi,
Daha cok sorumluluk sahibi olduda bunun altindami eziliyor.
Mutlaka profesyonel destege ihtiyac var. Ama buyuk bir ihtimal o bunu rededecektir.
Ailesiyle konusun. Evlenmeden once evde annesine babasina karsi nasildi?
O zamanda ellerini kollarini duvarlara vuruyomuymus.

merhaba canım. yaşadıkların çok üzücü. Allah inşallah akıl fikir versin eşine. mutlu olursunuz bebeğinizle inşallah. ama merak ettiğim şu. evlenir evlenmez hamile kalmışsın. cinsel manada doyumsuzluk söz konusu olabilir mi ?

Kusura bakmayın ama titiz ve mükemmeli oynayan insanları sevmiyorum ve uzak duruyorum eşinizde bu halinizden bıkmış adam evde rahat edememiş

mükemmel olduğumu iddia etmedim titizlikte sizin elinizde olan bişey değildir her insan pisliği sevmez bence bazı şeyleri eksik okumuşsunuz ben elinde bezle süpürgeyle dolaşan bi insanın odaların kapılarını kitliyorum demedim ertesi sabah misafir geliceği için aynı yeri tekrar temizlemeye ne zamanımın ne de hamile olduğum için sağlığımın iyi olmadığını söyleyerek kendisini uyardım ve diğer odada oturmasını rica ettim yo kusura bakmıyorum yorumdur elbette..

ne yazık ki buna tek başıma cvp vermem imkansız buda ihtimallerden biri tabi ama daha evliliğimizin 1. ayında bizim hemen çocuğumuz olmalı diyodu o kendisi çok istiyodu benim ancak 2 yıl sonra aklıma gelebilicek bi ihtimaldi bebek ki dediğim gibi süpriz bi şekilde oldu.. iyi dilekleriniz için çok tşkkür ederim =)

evet bende onu çok merak ediyorum ya sorumlulukları ağır geldi ama dediğim gibi çok fazla bi sorumluluğuda yok ki çalışmaktan başka hani harcamalar ödemeler tarzı herşey bende aslında en büyük hatada burda başlıyo aslında herşeyin sorumluluğunu ilk baştan o erkeğe vermelisiniz batarsada o kurtarmalı çıkarsada.. yo ailesi asla kabul etmiyo onların oğulları bi melek =) sonradan böyle olmuş söylediklerime inanmakta bile güçlük çekiyo insanlar

üzülmeni istemem hatta bu tarz şeyleri okuyunca kendi hayatınıda değiştirmenide sadece biraz daha temkinli davranman gerektiğini öğrenebilirsin belki.. yoksa evlilik mükemmel bişey tabi doğru insansa her 2 tarafda..

Eşinizle oturup konuşarak çözüm aramak en mantıklı olan ,konuşmamak yanlış

Okurken ağladım... Çok üzüldüm senin adına umarım herşey yoluna girer umarım bu kötü günler hemencecik geçer. Allah yardımcın olsun

evet bende buna inanıyorum o haklıyım gururunu bırakalı çok oldu herseferinde gidip konuşmaya çalışıyorum şunumu yaptım yada bunumu yada böylemi oldu oyüzden mi sinirlendin yada işyerimi yada ailenmi diye milyontane teori üretipte çıkıyorum karşısına ki konuşsun diye ama ne yazık ki hiçbi cevap bi tepki alamıyorum çok ısrar edersemde konuşmak için böyle sonuçlarla karşılaşıyorum işte o tabiki hem ben hemde bebeğim için daha yıkıcı oluyo.. sanırım sessizlik hiçbişeyi çözmesede sağlığımız açısından daha mantıklı geliyo şuan bana..

O zaman esiniz aslinda bir cesit bunalimda, ve kimse bunun farkinda degil.
Evlilik erkekleri gercekten degistirebiliyor. Bir es olmak sadece maddi anlamda sorumluluk birlikte getirmez.
Sadik olmanin sorumluluguda bir cok erkek icin agirdir. Baba olmak desen bambaska.
Belki dunyanin en guzel hissi olabilir ama bir oylede sorumluluk getirir birlikte.
Cocuk olunca maasim yetmeyecek daha zor gecineceyiz diyede dusunuyor olabilir.
Ayrica is yerinde esinizin neler yasadiginizi bilmiyorum,
Ama belki orada patlak veren olaylar oluyor. Esinizin patronu esinize cok yukleniyor.
Birde esinizle ayri odalarda uyuyarak sorunu oldugundada buyutebilirsiniz.
Ben pedagoji okudum, ve derslerden birinde bir ciftin evlilik hayatindaki sorunlari islemistik.
Bu ciftin gunluk hayatlari kameraya cekiliyor ve nerde hatalar yaptiklari konusuluyor,
ve bir donemde bu hatalari telafi etmelerine sans veriliyor.
Hata nerdeydi biliyormusun, kadinin esinden erkenden gidip yatmasi esinin gece gec saatlere kadar tv izlemesi.
Bu sebepten dolayi yakinlasma olmuyor, ve esler istemeden birbirinden soguyolar, daha az tahamul ediyolar.
Ayrica sunu belirtmektede fayda var. Peygamber efendimiz esine kus olarak yatan bayanlara, meleklerin kadinlar eslerine
kus yattiklari sure boyunca lanet okuduklarini belirtiyor. Bir kadin icin tabiki zor esinin huysuzluguna katlanmak.
Insallah esinizin akli basina gelir.

arkadas eşiyle ne yazıkkı oturup konusamıyoru cunku eşi ya sinirlenıyor yada terslıyor sakin olsada basından salıyor yada cevapsız bırakıyor acaba eşiniz ne burcu öğrenebılırmıyım..

keşke bu olayda bahsettiğiniz kadın ben olsamda gece dibinde oturup tv izlesem bizde zaten böyle bi sıkıntı var kendisi hep yorgun olduğunu söyleyerek erken uyur mide bulantılarım gece ilaçlarım ve hamileliğim sebebiyle akşam 7de yanına yatmam imaknsız oluyo elbette..bahsettiğiniz hadisi şerifi biliyorum elbette zaten tüm çabam bildiklerimin ağırlığı öyle bişeyki en ufacık tarttışmada yastığını eline alıp ya salona gider yatar yada odaya hani bulunduğu yeri terkeden hiç ben olmadım kii. yaklaşımınızdan ve yorumunuzdan dolayı çok tşkkür ederim..

Eşiniz depresyonda ilaçla tedavi görmesi gerekecek

eşim boğa burcu ben ise aslan oğlumda sağsalim doğarsa inş balık olucak =)

eşinin boğa olduğundan eminmisin canım.davranışları hiç boğa burcu gibi değil.benim eşimde boğa burcudur.tüm sorumluluk kendisindedir.içi rahat etmez yoksa.her işten anlar.biraz asabidir tabii ama hiçbi,r sorumluluğunu aksatmaz.bu arada bende aslan burcuyum

inanmıyorum ya benım eşimde boğa ben aslan ve 2 yıldır evlıyız ondan üstün olamam iş alanında olursam kızar depresyona girer ben iş alanında saygın bı yerım vardır oldugumuz ilde herkes benı nerdeyse abımden dolayı tanır ama bu duruma cok kızar yanı dıyecegım tek sorun işinizin ondan yuksek okulunuzun yuksek olması boğa erkeği kızıyorsa susun derim ben mesela sinirlensemde hıc konusmam suskunlugumdan anlar aslında boğa erkeği titizdir temızlemıs oldugunuzda kalk demenıze kızmamalı size baglı olmalı üzünce hemen pişman olmalı yanı bendekı öle üzerse üzdüğü anda pişmanlık duyar bız hıc siz kadar şiddetlı kavga etmedık henuz acaba hamılelıkden dolayı gergınlıkde yasıyor olabılırmısınız yolunda olmayan sağlıkdan dolayı

onunla ciddi konusmayın oturupda hadı konusalım dersenız dinlemez yerı gelır olayı saptırır cevapda vermez işi varsa daldıysa tv basındaysa yatagınıza gırınce sokulun kolunun altına NEDEN BÖYLE OLUYOR HAYATIM gibi yaklasın bıraz anne koynuna yatmıs kedıler gibi davranın bakalım emınım duygusallaşaktır

15 mayıs boğa burcu =) bizim kesinlikle yükselenlerimiz farklı ailecekkk =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…