cnm bnm tam evliliği oturtmadan çocuk olmasından kaynaklı olabilir. ama sonucta cocukta onun cocuğu
canım o kadar içim daraldıki hem hamilesin hem yeni evlisin ne bu çektiklerin nedir bu zalimlik ne derdi varsa söylesin bu işkenceyi sana neden çektiriyo. bende sevgilisini uzun süre bekleyenlerdenim böyle şeyleri okuyunca herşeyi bırakasım geliyo. en başta gördüğümüz şeylerin üzerini kapatmak yanlış demekki. çok dua edicem sana Rabbim herşeyi yoluna koysun
değil 8 sene, 80 sene de çıksan evlenmeden adamın huyu suyu anlaşılmıyor... erekler ne kadar basit, entirika beceremez varlıklarız deseler de çok güzel saklıyorlar. evlenince de bastırdıklarını birden daha şiddetli ortaya çıkarıyorlar.
eşiniz bugünki birşeyden o durumda değil. çok biriktirmiş. ufacık bir şeyde patlar. siz ne yapsanız yapın aynı şeyi tekrar yapabilir. sorumluluk da ağır geliyor.
bu öfkesini çözmesi gerek. yolda çocuğunuz var. bir şekilde yardım almaya ikna edin. siz konuşsanız da 1sene iyi gider sonra gene bir şeyde patlar. o bastırdıkları neyse halletmesi lazım.
ayrıca anladığım kadarıyla siz çok sorumluluk alıyorsunuz. kocanızı böyle alıştırırsanız yarın herşey sizin üstünüze kalır. ev idaresini tek değil birlikte yapsanız.
kızmasanız ve hemen savunmaya geçmezseniz düşündüklerimi yazmak istiyorum.
öncelikle öyle bir anlatmışsınız ki bütün sorumluluk bende her şeyi ben yapıyorum falan demişsiniz. Korkarım ki kocanıza da bu şekilde davranıyorsunuz. Her şeyi sizin yapıyor kocanızın hiç bir şey yapmıyor olması mümkün değil sonuçta o da evi için çalışıyor değil mi? siz şimdi hemen ben de çalışıyorum diyeceksiniz. Maalesef adamı bu tip hareketlerinizle, sanki herşeyi siz yapıyormuşsunuz o yetersizmiş, siz daha mükemmel daha kültürlü daha bilinçliymişsiniz gibi tavırlarınızla bunaltmışsınız. Sonuçta o bir erkek ve de çalışıyor evde yatıyor da değil. Bence siz kendizi ve yaptıklarınızı biraz fazla abartıyorsunuz. Bir erkek evde mükemmel ev işi değil mükemmel sevecenlikte bir eş ister sanırım siz ona eşiniz değil çocuğunuz gibi davranıyorsunuz. Bu durum misafir odasından kalkmasını istemenizden de belli. Kısacası adamı çıldırtmışsınız 7 ayda o da çıldırmış. Bir de üzerine hamilelikten kaynaklı stresiniz eklenmiş. Bunları sizi haksız çıkartmak için yazmıyorum. Eğer çözüm arayışındaysanız bir durup acaba ben böyle mi yapıyorum diye düşünün . Yok siz buraya haklı çıkmak için başlık açtıysanız o zaman yazdıklarımı umursamayın.
Sizin bu mükemmelcilik oynayan ben çok cefakarım, vefakarım tavırlarınız bitmedikçe hiçbirşeyin değişeceğini sanmam.
kızmasanız ve hemen savunmaya geçmezseniz düşündüklerimi yazmak istiyorum.
öncelikle öyle bir anlatmışsınız ki bütün sorumluluk bende her şeyi ben yapıyorum falan demişsiniz. Korkarım ki kocanıza da bu şekilde davranıyorsunuz. Her şeyi sizin yapıyor kocanızın hiç bir şey yapmıyor olması mümkün değil sonuçta o da evi için çalışıyor değil mi? siz şimdi hemen ben de çalışıyorum diyeceksiniz. Maalesef adamı bu tip hareketlerinizle, sanki herşeyi siz yapıyormuşsunuz o yetersizmiş, siz daha mükemmel daha kültürlü daha bilinçliymişsiniz gibi tavırlarınızla bunaltmışsınız. Sonuçta o bir erkek ve de çalışıyor evde yatıyor da değil. Bence siz kendizi ve yaptıklarınızı biraz fazla abartıyorsunuz. Bir erkek evde mükemmel ev işi değil mükemmel sevecenlikte bir eş ister sanırım siz ona eşiniz değil çocuğunuz gibi davranıyorsunuz. Bu durum misafir odasından kalkmasını istemenizden de belli. Kısacası adamı çıldırtmışsınız 7 ayda o da çıldırmış. Bir de üzerine hamilelikten kaynaklı stresiniz eklenmiş. Bunları sizi haksız çıkartmak için yazmıyorum. Eğer çözüm arayışındaysanız bir durup acaba ben böyle mi yapıyorum diye düşünün . Yok siz buraya haklı çıkmak için başlık açtıysanız o zaman yazdıklarımı umursamayın.
Sizin bu mükemmelcilik oynayan ben çok cefakarım, vefakarım tavırlarınız bitmedikçe hiçbirşeyin değişeceğini sanmam.
aslında arkadaşta haklı olabilir...bi arkadaşımda aynen bu şekilde ilişkilere sahipti.ikiside yakın arkadaşlarımdı.kızı tanımasam cidden oğlan gaddar derdim.ama kadın hep ben yapıyorum mükemmelim havalarında.çocuk eşini dövdü bile düşünün ne kadar gerildiğini.kaç defa taktik değiştir yardımcı ol ana dediysemde nafile.taktik değiştirdiğinde eşide mükemmelleşti.kendinizede bi göz atın.varsa sıkıntı kendinizle çözmeye başlayıp, eşinizle devam edin.mutluluklar dilerim ...
Sadece üzüldüğümü belirtmek isterim ...
Sanırım eşiniz, çocukluundan itibaren sorunlu bir ailede yetişmiş gibi geldi bana.ciddi bi yardım belki hizaya getirebilir.onun dışında sizin uğraşlarınız boşa çıkar.ve bu tip insanlarda yardım almayı reddeder genelde.ben kadın olduğumhalde bende sinirli bi ailede yetiştim ve felaket sinirliydim.erkek olsaydım eşinizden beter bile olabilirdim.bi gün psikiyatriste götürdü annem zorla.sebep öss idi.derken kişisel sorunlara el attık.ilaçta kullandım.şuanda eskiye nazar çok çok sakinim.ara ara esiyo ama tahammülüm arttı herşeye karşı ... dilerim eşinizide ikna edebilir ve bu seviyeye getirebilirsiniz.ve maalesef ki doğacak oğlunuz için çok sıkıntılı dönemler olabilirAllah yardımcınız olsun ...
üzülmeni istemem hatta bu tarz şeyleri okuyunca kendi hayatınıda değiştirmenide sadece biraz daha temkinli davranman gerektiğini öğrenebilirsin belki.. yoksa evlilik mükemmel bişey tabi doğru insansa her 2 tarafda..
Dir dir yapmis olsa bile sonucta 5 aylik hamile bir bayan!!!
Zehir olsa yutulur! Kaldiki dir dirlik birsey anlatmamis arkadas...
Koklasa koklasa anlasacak degil yaaa tabikide rahatsiz oldugu seyleri konusarak dile getirecek.
Konusacagina esi gibi evi yiksaymis demi?
canım farkındaysan sen mükemmelim havalardasın diye net birşey yazmadım.varsa böyle bi sıkıntı çözüme kendinizden başlayın yazdım.tamamınıda okumak isterdim ama vaktim yok maalesef...şunu anlamakta güçlük çekiyorum ben hiç ben mükemmelim dedim mi bayanlar bu yorumun sebebi nedir? tamamını okuyun lütfen ben eşime bu tarz yaklaşmıyorum ki.herneyse tşkrler yorum ve iyi dilekleriniz için..
evet okadar haklısınızkiiii kesinlikle bi yol bulmam gerekiyo götürebilmek için..sizin adınıza sevndim bende çok sakin yüksek sesle bile seslenilmeyen bi ailede büyüdüm belki oyüzden şimdi bu konuda sıkıntı çekiyorum bi türlü anlamıyorum bi türlü anlaşamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?