belliki eşinizin size söylemediği belki kendine bile itiraf edemediği sorunlar var konuşma ortamı vs olursa bu konuları bence evlilik terapistinin yanında tartışın.çünkü objektif olmassınız çözüme gitmek zor olur
size bir konuda katılmıyorum evlerimizi biz kendimiz için dayadık döşedik misafirler için değik bu sebeple eğer siz eşinize ev içinde kısıtlama getirirseniz kendini evinde rahat hissedemez.
ev sadece size ait eşiniz de o evde misafir gibi davranmayın.
Çok zor bir durum çok üzüldüm. Ama arkadaşında dediği gibi bir evlilik terapistine gitmeniz en iyisi. Onun kendi içinde verdiği bir savaş var anlaşılan size bahsetmediği. Konuşmayı denediniz mi kendisiyle?
çaresizliğinizi cıkmazlarda oldugunuzu anlayabılıyorum emek verip nasıl buraya geldık dıyorsunuz belkıde ama zaman her yere sürüklüyor işte... bende 5 yıl flört 2 yıl evlılık bazen bende kırılınca bunca sene bu yuzdenmı bunlara katlandım dıyebılıyorum ama sanırım eşinizde ani bir değişim var iyi oldugu birgun oturup sakince sohbet sohbetı acar gibi konusun ben ne yaptım diye onun altında bırsey arayın agzından umarım kısa zamanda hersey yoluna gırer ve bebişin hayırlısı ile kucagına gelır size huzur getırır insallah...
a canım ya çok üzüldüm bebişin var şuan onunla ilgilenmen gerek bide eşinle nasıl uğraşacaksın biraz zamanına bırak eğer ikna edebilirsen doktora götür mesleğin nedir çalışıyormusun
a canım ya çok üzüldüm bebişin var şuan onunla ilgilenmen gerek bide eşinle nasıl uğraşacaksın biraz zamanına bırak eğer ikna edebilirsen doktora götür mesleğin nedir çalışıyormusun
ne kadar guzel kendınızı ifade edıyorsunuz ne kadar guzel cümlerle anlatabılıyorsunuz resmen içimde hissettim anlattıklarınızı eminim eşinize karsıda böylesınız fakat erkekler işte bencede arkadasın dediği gibi komplekse girmişde olabılır bu zor çözülebılecek ama ona göre sağlam bir işi olursada kolay çözülebilecek birşey ve ben erkeklere kızıyorum sahip oluncaya kadarmıydı bütün sevginiz diye?? çünkü bu forumda çoğu erkek onu yapıyor bu durumda benı üzüyor.. sabır diliyorum sizin için insallah kısa dönemde hersey yoluna girer ve mesleğiniz cok güzell şuan en guzel sahip oldugunuz bır oglunuz ve bır işiniz var onları sımsıkı tutun bırakmayın dünya hali ne olur bilinmez...
eşiniz kendini yetersiz ve başarısız hissediyor. ve komplekse girmiş.
içindeki hırsı siniri nasıl boşaltacağını bilmiyor.
ailesinden yardım isteyin. belki biraz olsa da bir yönlendirme yapabilirler telkinde bulunabilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?