- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #1.561
valla bende bilmiyorum aslında doktorlara güvenmiyorum ya hep ben tek başıma çabalıyorum sanki tek başıma olcak bebk artık bunalıma falan girdim yani eşimden hiç destek alamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladım canım ya yaza kadar şu bal-çörek otu-tarçını filan denesen ya da incir kürünü.. belki kendiliğinden olur..
adet olunca bende başlayacağım balı tarçına
sevmiyorum ama ne yapalım
HER-ŞEY-ÇO-CUK-İÇ-İN-
valla bende bilmiyorum aslında doktorlara güvenmiyorum ya hep ben tek başıma çabalıyorum sanki tek başıma olcak bebk artık bunalıma falan girdim yani eşimden hiç destek alamıyorum
hahhaaa geçen sefer iğneleri olurken ha bire kontrole çağırıyor ya kusura bakma dedi doktor bu iş biraz zahmetli.. dedim hocam 9 ay şu kapıda yatacaksın deseniz yatarım.. adam da güldü yok dedi git evinde yat :)))
adet olunca bende başlayacağım balı tarçına
sevmiyorum ama ne yapalım
HER-ŞEY-ÇO-CUK-İÇ-İN-
aslında bende adet düzensizliğide var ya yine bu ay geçikti beklicem ade olunca aslan pençesi varmış ot kaynatıp içicem düzenliyomuş
dizi başladıııııı.......haydiii mendiller foraaaaa
ne oldu kız size kaç gündür okuyamıyorum okuycam pat müşteri neye üzülüyorsanız üzülmeyin bak bana tedaviye başladım yumuşlar büyümedi e2 dün bakıttım 571 olmuş yumurta oluşmuyo ama e2 almış başını gidiyo bakalım yarın gitcem sizden tek isteğim bana ne olur çok dua edin büyümezse tedavi iptal mi oluyo geçende böyle büyümedi doktor 2 gündaha yapalım belki büyür dedi cuma gittim 9mm di pazartesi 18 olmuş çok sevinmiştim ama bu tüp bebek kaliteli çıksın ki işe yarasın zaten kadın doktorla ilk günden birbirimize girdik pek soğuk allah razı olsun derin dondurucu aman o falan umrumda değil gerçi büyümediği de umrumda değil sadece zamanım yok gelecek ay sarkarsa ne olur bilemem zaten benim vardır böyle ters köşelerim dün çok ağladım üzüldüm aman dedim sonra üzülünce olcak mı yo e ben niye üzüleyim gittim bi pantalon bi kazak aldım güya mutlu oldum olsun neye üzülüp neye sevineceğim ben bile bilmiyorum ilaçlarım bitti elimde bir daha alınacak masraf aman ne bileyim kızlar dua etcez bol bol gözlerimdede problemoldu yarın birde göz doktoruna gitcem ağrıdan duramıyorum:2:bana moral verin büyür dimi yumrtalar ne kadar zor bu işler ama işin tuhaf tarafı sanki ben değilimde başka biri yaşıyo bunları gülelim eğlenelim bu topik çok komikti burasıda arabeske bağlamış acıktım bu arada osmana bakın bu akşam yarında muhteşem yüzyıl yarın inşallah güzel haberleri veririm çok kafanızı gözünüzü yorduysam okurken saçmaladıysam yazarken şimdiden hakkınızı helal edin hepinizi öpüyorum
ya kızlar canım ço sıkkın...c. tesi transerim oldu ve ben dikkat edemedim...2 gündür kasık ağrım var am a bu akşam sanki adet olucam...düşüyormu bebeğim çok sıkkın canım(
evet aslan pençeside iyi geliyoraslında bende adet düzensizliğide var ya yine bu ay geçikti beklicem ade olunca aslan pençesi varmış ot kaynatıp içicem düzenliyomuş
osmancılarrrrrrrrrrrrrrrrrrkıslar osman başladııı be yatak odasında rehınım
oturma odasında olsa ıkısını bı ıdare ederdım şimdi sesını duyuyorum tvnın
ben bıtınce gelırım yınee çok öptummm
ya kızlar canım ço sıkkın...c. tesi transerim oldu ve ben dikkat edemedim...2 gündür kasık ağrım var am a bu akşam sanki adet olucam...düşüyormu bebeğim çok sıkkın canım(
canım kasık ağrısı bebişintutunmasının işaretidir inşş böyle düşünme
inşş bebişin seninledir stres yapam
hayır canıııım hiç bir belirti hiç bişey demek değil.. kimisi aynı adet belirtisi çekiyor hamile oluyor kimisi hiiç belirti yaşamıyor hamile oluyor ya da her ikisinin de tam tersi ... takılma sen şimdi bunlara.. kendini dinlememeye çalış çık gez dağıt kafanı ama yorulmadan..
kızlar hiç bilgisi olan yokmu
yanlış bişi yapmış olma düşüncesi beynimi yiyor...eşeğim ben eşek....
yanlış bişi yapmış olma düşüncesi beynimi yiyor...eşeğim ben eşek....