• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

valla bende bilmiyorum aslında doktorlara güvenmiyorum ya hep ben tek başıma çabalıyorum sanki tek başıma olcak bebk artık bunalıma falan girdim yani eşimden hiç destek alamıyorum

valla bende bilmiyorum aslında doktorlara güvenmiyorum ya hep ben tek başıma çabalıyorum sanki tek başıma olcak bebk artık bunalıma falan girdim yani eşimden hiç destek alamıyorum

canım benim eşimde gelmez benimle şimdi şten izin almaıyor eskiden kani işiydi ama ben yine yalnız giderdim
ilk tedavide çoktartıştık hep üzüldüm ben ama sonra baktım merkede eşiyle gelen kadın sayısı çok az (babasıyla gelen bile eşten çok tu kılzar)bende yalnız gitmeye başladım sadece eşim opuda gelip sperm veriyor
okadar
BİR GÜN KADINDAN SPERM ÜRETİLİRSE İLK TÜP BEBĞİ O ZAMAN KENDİMİ FEDA EDİP YAŞIM KAÇ OLURSA OLSUN BEN YAPTIRACAĞIM

erkekler bizim gibi bakmıyorlar çoğu zaman olsun üzülme biz dilimiz döndüğü kadar ortak oluruz derdine..

hahhaaa geçen sefer iğneleri olurken ha bire kontrole çağırıyor ya kusura bakma dedi doktor bu iş biraz zahmetli.. dedim hocam 9 ay şu kapıda yatacaksın deseniz yatarım.. adam da güldü yok dedi git evinde yat :)))

sormaa yaa banada dr bu kez dedıkı sen perşembe gel ozamana kadar kullan gel
gıt gel olmasın dedı bende olsun doktor ben ben gelırım szı yeterkı gel deyın dıorum
adam bana ıyılık ettıde ben sımdı meraktan öluom ne durumda acep kıs bı gıdıomusum 3-5 yumurta oluomus yada 30 fılan allah korusun yaa

kıslar osman başladııı be yatak odasında rehınım
oturma odasında olsa ıkısını bı ıdare ederdım şimdi sesını duyuyorum tvnın
ben bıtınce gelırım yınee çok öptummm

ya kızlar canım ço sıkkın...c. tesi transerim oldu ve ben dikkat edemedim...2 gündür kasık ağrım var am a bu akşam sanki adet olucam...düşüyormu bebeğim çok sıkkın canım:((

ne oldu kız size kaç gündür okuyamıyorum okuycam pat müşteri neye üzülüyorsanız üzülmeyin bak bana tedaviye başladım yumuşlar büyümedi e2 dün bakıttım 571 olmuş yumurta oluşmuyo ama e2 almış başını gidiyo bakalım yarın gitcem sizden tek isteğim bana ne olur çok dua edin büyümezse tedavi iptal mi oluyo geçende böyle büyümedi doktor 2 gündaha yapalım belki büyür dedi cuma gittim 9mm di pazartesi 18 olmuş çok sevinmiştim ama bu tüp bebek kaliteli çıksın ki işe yarasın zaten kadın doktorla ilk günden birbirimize girdik pek soğuk allah razı olsun derin dondurucu aman o falan umrumda değil gerçi büyümediği de umrumda değil sadece zamanım yok gelecek ay sarkarsa ne olur bilemem zaten benim vardır böyle ters köşelerim dün çok ağladım üzüldüm aman dedim sonra üzülünce olcak mı yo e ben niye üzüleyim gittim bi pantalon bi kazak aldım güya mutlu oldum olsun :53:neye üzülüp neye sevineceğim ben bile bilmiyorum ilaçlarım bitti elimde bir daha alınacak masraf aman ne bileyim kızlar dua etcez bol bol gözlerimdede problemoldu yarın birde göz doktoruna gitcem ağrıdan duramıyorum:2:bana moral verin büyür dimi yumrtalar ne kadar zor bu işler ama işin tuhaf tarafı sanki ben değilimde başka biri yaşıyo bunları gülelim eğlenelim bu topik çok komikti burasıda arabeske bağlamış :56: acıktım bu arada osmana bakın bu akşam yarında muhteşem yüzyıl yarın inşallah güzel haberleri veririm çok kafanızı gözünüzü yorduysam okurken saçmaladıysam yazarken şimdiden hakkınızı helal edin hepinizi öpüyorum

Bence incir ye sen yumurtaları büyütür

Ben okumaya başladım duayı allahım yardım etsinde bitirebileyim çok istiyorum çünkü

ya kızlar canım ço sıkkın...c. tesi transerim oldu ve ben dikkat edemedim...2 gündür kasık ağrım var am a bu akşam sanki adet olucam...düşüyormu bebeğim çok sıkkın canım:((

hayır canıııım hiç bir belirti hiç bişey demek değil.. kimisi aynı adet belirtisi çekiyor hamile oluyor kimisi hiiç belirti yaşamıyor hamile oluyor ya da her ikisinin de tam tersi ... takılma sen şimdi bunlara.. kendini dinlememeye çalış çık gez dağıt kafanı ama yorulmadan..

aslında bende adet düzensizliğide var ya yine bu ay geçikti beklicem ade olunca aslan pençesi varmış ot kaynatıp içicem düzenliyomuş:59::59::59::59:
evet aslan pençeside iyi geliyor
dizi başladıııııı.......haydiii mendiller foraaaaa

kıslar osman başladııı be yatak odasında rehınım
oturma odasında olsa ıkısını bı ıdare ederdım şimdi sesını duyuyorum tvnın
ben bıtınce gelırım yınee çok öptummm
osmancılarrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım kasık ağrısı bebişintutunmasının işaretidir inşş böyle düşünme
inşş bebişin seninledir stres yapam:49:

hayır canıııım hiç bir belirti hiç bişey demek değil.. kimisi aynı adet belirtisi çekiyor hamile oluyor kimisi hiiç belirti yaşamıyor hamile oluyor ya da her ikisinin de tam tersi ... takılma sen şimdi bunlara.. kendini dinlememeye çalış çık gez dağıt kafanı ama yorulmadan..

yanlış bişi yapmış olma düşüncesi beynimi yiyor...eşeğim ben eşek....

ak gerçekten sakın kendini yeme senin yaptığın ya da yapmadığım birşey bu saatten sonra sonucu değiştirmeyecek.. o embryonun rahme nasık tutunduğunu neden tutunup neden tutunmadığını tıp da bilmiyor orası tamameeeen Allaha kalmış bak bu benim lafım değil koskoca prof. söyledi bunu bana..
üzme kendini gergilik iyi değil biliyorsun.. inşallah o seninledir..

canım zaten merkezden bir yere asılma ağır bir şşey kaldırma diyolar birde ilişki yaşak biliyorsun
bunun haricinde her şeyi yapabilirsin geçen bir arkadaş ptt de kargo kısmında çalışıyormuş dr rapor ver demiş oda gerek yok dedmiş ertsi gün işe döndüm ve kolileri kadıyordum işm buydu ama ben hamiş kaldım diyordu
hiç takılma
ALLAHIN VERSİ OLSUN GERİSİ BOŞ

Back