• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

dünden beri bana geli geliverenlerin sebebi belli olduuuuu... kırmızılar gelmiş yineee.. ondan bütün gün herkese çemkirmişim..
şimdi üstüne bi de osmancığı seyreder bayılıncaya kadar ağlarım rahatlarım :))))

dünden beri bana geli geliverenlerin sebebi belli olduuuuu... Kırmızılar gelmiş yineee.. Ondan bütün gün herkese çemkirmişim..
şimdi üstüne bi de osmancığı seyreder bayılıncaya kadar ağlarım rahatlarım :))))

bebişim üzme kendini yaaaa
çok yıpratın bu gün sen kendini :38::38:

ne olduki yeter banada anlatırmısın lütfen:84:

ya iki topikte birden yazıyorum ben diğerindeki bir arkadası buraya çağırdım gelmedi. gelmeyince burda yazdım gelmedi inat etti şudur budur diye.. kızcağız da çok alınmış kapattı gitti bir daha da gelmem falan dedi.. iş uzadı velhasıl çoook üzüldü.
üstüne de bugün iş yerinde bi sürü hamile kız var yok doğum izni nasıl oluyo da yok erken olura nolur da geç olura nolur sordular da sordular çok bunaldım
zaten gün de malum günmüş.. neyse şimdi toparladım biraz
senden naber?

ben geldimm kıslaaarr osmana kadar :))))))
gelirim diyorsun gelmiyorsun :57::57::57::57::57:
ya iki topikte birden yazıyorum ben diğerindeki bir arkadası buraya çağırdım gelmedi. Gelmeyince burda yazdım gelmedi inat etti şudur budur diye.. Kızcağız da çok alınmış kapattı gitti bir daha da gelmem falan dedi.. Iş uzadı velhasıl çoook üzüldü.
üstüne de bugün iş yerinde bi sürü hamile kız var yok doğum izni nasıl oluyo da yok erken olura nolur da geç olura nolur sordular da sordular çok bunaldım
zaten gün de malum günmüş.. Neyse şimdi toparladım biraz
senden naber?

:38::38::38::38::38::38::38:

ya iki topikte birden yazıyorum ben diğerindeki bir arkadası buraya çağırdım gelmedi. gelmeyince burda yazdım gelmedi inat etti şudur budur diye.. kızcağız da çok alınmış kapattı gitti bir daha da gelmem falan dedi.. iş uzadı velhasıl çoook üzüldü.
zaten gün de malum günmüş.. neyse şimdi toparladım biraz
senden naber?

ne olsun dünde ben sizi konuşuyodum bana kardeşim geldi yatıya hani ben size hergün burd olurum dedimya eşim akşam gelirken iş yerinde leptopunu getirmemiş mal gibi kaldım öle kardeşime diyorum onlara söz verdim bişekilde girmem lazım ama olmadı valla çatladım dün heeeeee:84::84::84::84:

Back