- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #1.521
kızlar osmancığa çok var hadi gelin biraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neber kızlar nerelerdesiniz bakalım
dünden beri bana geli geliverenlerin sebebi belli olduuuuu... kırmızılar gelmiş yineee.. ondan bütün gün herkese çemkirmişim..
şimdi üstüne bi de osmancığı seyreder bayılıncaya kadar ağlarım rahatlarım :))))
dünden beri bana geli geliverenlerin sebebi belli olduuuuu... Kırmızılar gelmiş yineee.. Ondan bütün gün herkese çemkirmişim..
şimdi üstüne bi de osmancığı seyreder bayılıncaya kadar ağlarım rahatlarım :))))
bebişim üzme kendini yaaaa
çok yıpratın bu gün sen kendini
ne olduki yeter banada anlatırmısın lütfen:84:
ne olduki yeter banada anlatırmısın lütfen:84:
ben geldimm kıslaaarr osmana kadar :))))))
slm gullucum hoşgeldınn bıras kendınden bahsedermısın canımneber kızlar nerelerdesiniz bakalım
slm kızlar..........
bir yanlış anlaşıma
ama düzelteceğiz
değilmiiiiiiiiii kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gelirim diyorsun gelmiyorsunben geldimm kıslaaarr osmana kadar :))))))
ya iki topikte birden yazıyorum ben diğerindeki bir arkadası buraya çağırdım gelmedi. Gelmeyince burda yazdım gelmedi inat etti şudur budur diye.. Kızcağız da çok alınmış kapattı gitti bir daha da gelmem falan dedi.. Iş uzadı velhasıl çoook üzüldü.
üstüne de bugün iş yerinde bi sürü hamile kız var yok doğum izni nasıl oluyo da yok erken olura nolur da geç olura nolur sordular da sordular çok bunaldım
zaten gün de malum günmüş.. Neyse şimdi toparladım biraz
senden naber?
ya iki topikte birden yazıyorum ben diğerindeki bir arkadası buraya çağırdım gelmedi. gelmeyince burda yazdım gelmedi inat etti şudur budur diye.. kızcağız da çok alınmış kapattı gitti bir daha da gelmem falan dedi.. iş uzadı velhasıl çoook üzüldü.
üstüne de bugün iş yerinde bi sürü hamile kız var yok doğum izni nasıl oluyo da yok erken olura nolur da geç olura nolur sordular da sordular çok bunaldım
zaten gün de malum günmüş.. neyse şimdi toparladım biraz
senden naber?
hosgeldiiiin naber yumurtacıııı :)))
slm gullucum hoşgeldınn bıras kendınden bahsedermısın canım
tedavıdemısın ne durumdasın
5 yıllık evliyim hala cocuk mocuk yok bişey yaptığımızda yok haziran 2011de aşılama düşünüyoz yarışmacı arkadaşlara başarılar