• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

mideye bitmeyen şarkı iyi geliyosaa
bulantıya hangi dizi acaba onu alabilirmiyiz ayşe hanım...
nurcancım sğl cnm 14.haftadan sonra başlayacaz cinsiyet konusuna demek..
ayşe kız sen hep kız diyon benim için bakalım hayırlısı olsun inş...
içime öyle doğuyor bakalım sağlıklı olsun da ama kız da başka hani :))
bulantıya hürrem birebir vallaa :))
valla diğer topiklere girdim bir iki cevaptan sonra beni sağolsunlar takmadılar bende yeni ve kalıca bi yer arıyorum kendime
şekerim biz burdayız da gelen bizi terk edip gidiyo o ayrı.. hem zaten sabah akşam nöbetçiyim burda yakında maaşa bağlıycaklar nurcan desen benden çok burda.. bekleriz yaniii
:))))))))))))) ya bak yarın kaçma erkenden bugün kaçsanda yarın benimki nöbetçi tekim sıkılırım
tamam kuşum kahvemi içer otururum yarın senle..

içime öyle doğuyor bakalım sağlıklı olsun da ama kız da başka hani :))
bulantıya hürrem birebir vallaa :))

şekerim biz burdayız da gelen bizi terk edip gidiyo o ayrı.. hem zaten sabah akşam nöbetçiyim burda yakında maaşa bağlıycaklar nurcan desen benden çok burda.. bekleriz yaniii

tamam kuşum kahvemi içer otururum yarın senle..

unutturmıcam bu sözünü yarın ha ha bende alırım kavemi içeriz karşılıklı :))))))))

yeni sayılır cnm 10 haftalık hamileyim...nerdeee doğal yolla be cnm tüp bebek 2.denemede hamile kaldım..

neyse önemli olan zaten hamile kalmak sende bunu başarmıssın ya bunada şükür senin adına çoksevindim darısı bizlere inşallah bende gurbetteyim yanlızım kimsem yok burada muhabbet ede:4:rek sıkıntımı atmak istiyorum

ne demişler seveceksen oğlan sev kız zaten kendini sevdirirmiş :))

ay valla bi olsun zaen ne hayallerim var bugün eşimlede konuşuyoruz diyrum tokolar alıcam giysiler alıcam diyorum eşimde benim kızım kokoş olcak dimi diyo hoşuna gidiyo diyorum heralde bi süslü olcak diyorum yürürmeye başladımmı kıçını sallıcak diyorum gülüyo pişkin p,şkin bana baba de dimi sarılır sonrada diyo :)))))))) şimdiden hoşuna gidiyo kızı olması:))))))))

yeni sayılır cnm 10 haftalık hamileyim...nerdeee doğal yolla be cnm tüp bebek 2.denemede hamile kaldım..

neyse önemli olan zaten hamile kalmak sende bunu başarmıssın ya bunada şükür senin adına çoksevindim darısı bizlere inşallah bende gurbetteyim yanlızım kimsem yok burada muhabbet ede:4:rek sıkıntımı atmak istiyorum

slmmmm ben geldimmm buldum kız ayşe zorda olsa buldum :64::64::64::64::64::64::64::64::64:

selam ayşe,selam kıslar;

benim transferim yapıldı çok şükür perşembe günü, 1 tane embryo transfer edildi, 6 tane donduruldu. 3 gündür kasıklarımda sızlamalar vardı ama şimdi yok geçti gibi bişi:44:

acaba tutmadığı erken belli olur mu, en erken belirti nedir bilen var mı?:18::18::18:

ay valla bi olsun zaen ne hayallerim var bugün eşimlede konuşuyoruz diyrum tokolar alıcam giysiler alıcam diyorum eşimde benim kızım kokoş olcak dimi diyo hoşuna gidiyo diyorum heralde bi süslü olcak diyorum yürürmeye başladımmı kıçını sallıcak diyorum gülüyo pişkin p,şkin bana baba de dimi sarılır sonrada diyo :)))))))) şimdiden hoşuna gidiyo kızı olması:))))))))
ayyy o poposu fırfırlı çoraplar var yaaa onlardan da alırız tombiş poposu iyice kabarır :)))
slmmmm ben geldimmm buldum kız ayşe zorda olsa buldum :64::64::64::64::64::64::64::64::64:

bu forumların kurdu yapıcam seni kurduuuuu

Back