• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

Hadi hayırlısı canım ne güzel biran önce başlasam ben de şöylee beraber çatır çatır doğursak :)) Boşver be tek olsun senin olsun bana 2 kondu da noldu olmayınca olmuyor. teke çifte aldırma sen hem çift olsa biri susar biri ağlar :)) Zor ikiz işi zooor..

canım benim bi yerde okuyorum tek transferi yüzde 47 teke yüzde 51 2 taneye veriyo hangisi doğru başka yerde%20 TEKE VERİYO%45 çift transfere aman hangisi benim yasa gelmeden önce 3 tane transfer edildi 1 tane tuttu ama ben ohss oldum tepine tepine canım çıktı doktor kızım yapma bak tutmıyacak dedi ben inatla aman tutmasın önce canım dedim ama tahlil gününe 3 gün kala çok tepindim ya tutmazsa dedim ama tuttu ama 1 tane tuttu doktora diyorum yaşın 28 diyo daha 2.denemen diyo 3. denemededn sonra 3 tane konuluyormuş sen ne zaman başlıycan tedaviye hadi hemen gel bak benimle başlayan geçende herkez hem hamile kaldı hem doğurdu ben :53:yaaaaaaa:56:ay birde bi acıktım öğlen fiyasko oldu doktora gidince:49:bak böyle olcaz öptüm kocaman

canım benim bi yerde okuyorum tek transferi yüzde 47 teke yüzde 51 2 taneye veriyo hangisi doğru başka yerde%20 TEKE VERİYO%45 çift transfere aman hangisi benim yasa gelmeden önce 3 tane transfer edildi 1 tane tuttu ama ben ohss oldum tepine tepine canım çıktı doktor kızım yapma bak tutmıyacak dedi ben inatla aman tutmasın önce canım dedim ama tahlil gününe 3 gün kala çok tepindim ya tutmazsa dedim ama tuttu ama 1 tane tuttu doktora diyorum yaşın 28 diyo daha 2.denemen diyo 3. denemededn sonra 3 tane konuluyormuş sen ne zaman başlıycan tedaviye hadi hemen gel bak benimle başlayan geçende herkez hem hamile kaldı hem doğurdu ben :53:yaaaaaaa:56:ay birde bi acıktım öğlen fiyasko oldu doktora gidince:49:bak böyle olcaz öptüm kocaman

şubat başı başlayacaktık sözde ama bi eğitim işi çıkardılar şubatta Ankaraya gönderiyorlar beni bakalım 12 şubat diye isityorum ben ama doktor ne der bilmiyorum. bu hafta sonu gidicem histereskopi yapılacak o zaman söyler bakalım ne zamanmış..
bana ilkinde tek olursa şansın 30 çift olursa 40 demişti ama benim durumum da pek parlak değil ya ondan artık nasıl bir hesapsa?

kızlar mrhb
BEN BU GÜN ÇOK ANİ BİR KAKARLA ANKADA TÜP BEBK MERKEZİNE GİTTİM
DR GÖRÜŞTÜM ÇOK SICAK KARŞILADI DR UZUN UZUN KONUŞTU HER ŞEYİ TEK TEK SORDU
BÜTÜN TESTLERİMİ TEKRARDAN İSTEDİ BİRDE AMH TESTİ İSTEDİ SALI GÜNLERİ KAALINIYORMUŞ ONUN İÇİN TEKRAR GİDECEĞİM DURUMA BAKALIM REZERVİN VE KALİTEN HAKINDA BU TEST BİZE YOL GÖSREİRİ DEDİ BUNA GÖRE NE YAPACAĞIMIZA KARAR VERRİRİZ DEDİ 3 AY KUALNAMK ÜZRE BİR VİTAMİN VERDİ
BİRÇEOK KADINDAN ŞANSINDAHA DÜŞÜK BUNU BİLEREK BU YALA ÇOKACAĞIZ DEDİ BAKALIM KARAR VERİRSEK BURADA DVAMEDECEĞİZ

kızlar mrhb
BÜTÜN TESTLERİMİ TEKRARDAN İSTEDİ BİRDE AMH TESTİ İSTEDİ SALI GÜNLERİ KAALINIYORMUŞ ONUN İÇİN TEKRAR GİDECEĞİM DURUMA BAKALIM REZERVİN VE KALİTEN HAKINDA BU TEST BİZE YOL GÖSREİRİ DEDİ BUNA GÖRE NE YAPACAĞIMIZA KARAR VERRİRİZ DEDİ 3 AY KUALNAMK ÜZRE BİR VİTAMİN VERDİ
BİRÇEOK KADINDAN ŞANSINDAHA DÜŞÜK BUNU BİLEREK BU YALA ÇOKACAĞIZ DEDİ BAKALIM KARAR VERİRSEK BURADA DVAMEDECEĞİZ

cnm hadi bakalım inş güzl sonuçların çıkar sonuçlarında...
ya bende okuyayım diyorum 41 ayetel kürsi okunacak o zaman öyleyse
kim için bide ne niyet için ona göre duasında bağışlayayım..

kızlar mrhb
canımm sasaırdımm hayırlısı olsunn ınsallh
orası vesıle olsun bende bu denememıde baskentte yaptırcam
ama bı kaç testte ısrar edicem bana hiç bı test yapmadılar
sız gerek gormuosanızda benım psıkolojım ıcın dıcem
hayırlısı olsun canım bakalım dheamı verdı vıtamın

cnm hadi bakalım inş güzl sonuçların çıkar sonuçlarında...
ya bende okuyayım diyorum 41 ayetel kürsi okunacak o zaman öyleyse
kim için bide ne niyet için ona göre duasında bağışlayayım..

canım özlem arkadasımız ıcın carsamba transferı olacak ılkı negatıftı
bu kez pozıtıf olsun ınsallh sen nasılsın doktorunla konustunmu
değiştirdinmı jeli

değiştirdinmı jeli

yok cnm yaa değiştirmedim malesef jelle devam ediyorum

ilk sayfayı okudum ve kocamannn bir offf çektim. sadece bende yaşadıklarımı paylaşmak istedim. mesajların birinde bir arkadaş hamile kalamamakmı kalıp kaybetmekmi zor diye sormuş. sanırım kaybetmek daha zor hatta 2 kere kaybetmek dahada zor emin olun.
6 yıllık evliyiz ilk 2 yıl korunduk sonra biyolojik saatim deli gibi çalışmaya başladı hepimizin yaptığı gibi bende her ay regl olmayım diye dualr edip sayısız idrar testleri yapıp hamilelik belirtileri aradım 6. ayın sonunda doktora gittiğimizde bende polikistik over eşimdede hareket sorunu olduğunu öğrendik. hemen o ay aşılamaya başladık 1. aşılama negatif 2 aşılama negatif . doktorum 2 ay aradan sonra tüp bebeğe başlayalım dedi. 28 tane yumurtam toplandı 5 tane 1. kalite yumurtam vardı ikisi transfer edildi.o kadar emindimki tutacağından çünkü o kadar dua etmiş o kadar yalvarmıştımki rabbime. ve 12. gün kocaman bir gülümsemeyle doktorum gözünüz aydın pozitif dedi. gözümüz aymıştı gerçekten o kadar mutluydukki herkese haber verdik. pozitif haberinden tam 11 gün sonra bir anda kanamam başladı ama öyle böyle değil vücudumdaki bütün kan akıyordu sanki hemen hastaneye gittik. baktılar kese duruyo yatış yapıldı 2 gün sonra ultrasonla tekrar bakıcaz dediler.o 2 gün resmen cehennem azabı çektim belirsizlik beni mahfetti.2 gün sonra maalesef gitmişt bebeğim 11 günlük annelik 11 günlük kısacık bir mutluluktu benim için. bu travmayı ancak terapilerle atlatabildim.6 ay sonra tekrar denemelere başladık. bu sefer daha bilinçliydim herşeye dikkat etmeye başdım ilk iğneden itibaren. yine güzel yumurtalarım olmuştu ama bu sefer yasaya denk gelmiştik bu yüzden 1 tane yerleştirildi.transferden sonraki 11. akşam bir anda kan geldi sonra kesildi dedim olmadı nasip değilmiş. 12 gün umutsuzca kan verdim ve pozitifti.olmuştu işte rabbim yine nasip etmişti. ama bir terslik vardı hcg değerlerim tam 2 ye katlamıyordu. kese görünmüyordu biraz daha bekleyelim diye diye 6. haftanın sonunda göründü kese ama embriyo görünmüyordu. boş gebelik alalım dediler ama bir doktor inat etti hayır bekleyelim diye.her hastaneye gidişimde kürtaj diye gidiyordum.7. haftanın sonunda hem gördük miniğimi hem kalp atışını dinledik. 5 gün geriydi gelişimi ama vardı işte ordaydı annesinin kuzusu.8. haftada tekrar gittik kalbi atmaya devam ediyo inatla tutunuyordu bana. artık 12. haftada görüşürüz dedi doktorum. neyse uzatmayım 12. haftada bebeğimin kalbinin 8. haftadaki kontrolün hemen ardından durduğunu öğrendik yani 4 haftadır ölüymüş meğer bebeğim ve artık beni zehirlemeye başlamış apar topar kürtaja aldılar 2 gün gözetim altında kaldım.doktorlar niye vücudumun atmadığını anlayamadılar ilk düşükten sonra rahim kaslarımın güçlendiğini ve bunun iyi bişey olduğunu bir dahaki sefere düşük riskimin çok azaldığını söylediler. 2 denememdede bütün testlerim yapılmıştı 2. düşüktede dna analizi yapıldı herhangi bir anomali çıkmadı ikisininde cinsiyetide kızdı .yani bebeklerimi neden kaybettiğimi kimse açıklayamıyor. hayatımda kocamannnnn bir belirsizlik daha......
2 tane 1. kalite dondurulmuş yumurtam beni bekliyor ama bu yaşadıklarımdan sonra hiç cesaretim kalmadı.asla isyan etmedim rabbime çok ağladım halada ağlıyorum eğer yaşasalardı 1. bebeğimi 2010 ağustos da 2.bebeğimi bu ayın sonunda doğuracaktım.şimdi bende kızlarımsız boş bir kucakla şu anlamsız hayatımı yaşamaya devam ediyorum.....

çok uzun yazdım umarım sıkmamışımdır.ama yazmak iyi geldi. çünkü bizi biz anlıyoruz içi bebek hasretiyle yananlar.....

hepımızın benzer acıları canımm
bende yazınca rahatlamıstım
ama hamıle kalabılıosun belkı kan phtılşaması fılan vardır
kucucuk bı sıkıntı yuzunden tutunamıolardır ben hiç hamıle kalamadım
kalabılecekmıyım bılmıorumda
arada gel dertlesıoruz burda eglenıoruz zaman zaman

değiştirdinmı jeli

canım bana başkente esra hanım kanpıhtılaşması ve genetiklere gerek yok demişti kan pıhtılaşması için zaten biz gereken ilaçları veriyoruz dedmişti
gökhan bey biz birinci denemesi negatif olan her hastadan (ki senin yumoşların boş çıkmış)genetik isteriz dedi ve iyiki yaptımışsın dedi
bazan öyle embiryola transfer ediyorum mükkemmmel ama olmuyo sonrasında bakıyorun genetik sorun var
senin 5 denmende bu kadar az şey yapılması ve bunları hep senin istegiğinle yapılması çok yanlış dedi (aslında dr has önerir şu bu diye ama hep sen önermişsin dedi)
birde şunu söyledi bana yapılan naturel denemede hiç ilaç kuanılmamasını eteresan buldu en azından klomen kulanılması gerekirdi dedi

canım bana başkente esra hanım kanpıhtılaşması ve genetiklere gerek yok demişti kan pıhtılaşması için zaten biz gereken ilaçları veriyoruz dedmişti
gökhan bey biz birinci denemesi negatif olan her hastadan (ki senin yumoşların boş çıkmış)genetik isteriz dedi ve iyiki yaptımışsın dedi
bazan öyle embiryola transfer ediyorum mükkemmmel ama olmuyo sonrasında bakıyorun genetik sorun var
senin 5 denmende bu kadar az şey yapılması ve bunları hep senin istegiğinle yapılması çok yanlış dedi (aslında dr has önerir şu bu diye ama hep sen önermişsin dedi)
birde şunu söyledi bana yapılan naturel denemede hiç ilaç kuanılmamasını eteresan buldu en azından klomen kulanılması gerekirdi dedi

bılmıyorumkı cnm benımde ıyıce karıstı kafam ama
ben bülent beye cok guvenıorum ama bunlarıda tek tek sorucam
elıme bı kagıt yazıcam tek tek sorucam bu defa
zaten bu defada olmazsa adanada denemem daha buyuk butun teknolojılerın kullanıdığı bıyerde denerım yazın ınsallh
hadi bakalım canımm ınsallh sana hayırlı gelır burası vesıle olur belkı canım
ama bak ılgılenmısler ben bulent beyı 5 dakıka ancak görebılıyorum
bu defa ne zaman sorucam busoruları bılmıorum artık
kist varmı dıye gıdıcem ozaman 5 dakıaya ne sığdırabılırsem

bebeğim ben 41 ayetelkürsüokdum arkadaşiçin
Ayy yetercim allah razı olsun canım nasıl duygulanıyorum bu yazdıklarınızı okurken anlatamam rabbim dualarınızı alnınıza yazsın inşallah
nurcancımm merhaba
ben ozlem ıcın 41 ayetel kursi ve yasın suresını okudum
allah kabul etsın ınsallah

Canım arkadaşım bu dua olayına vesile olduğun için çok ama çok minnetarım rabbim hepimizi evlatlarımıza kavuştursun inşallah

bılmıyorumkı cnm benımde ıyıce karıstı kafam ama
ben bülent beye cok guvenıorum ama bunlarıda tek tek sorucam
elıme bı kagıt yazıcam tek tek sorucam bu defa
zaten bu defada olmazsa adanada denemem daha buyuk butun teknolojılerın kullanıdığı bıyerde denerım yazın ınsallh
hadi bakalım canımm ınsallh sana hayırlı gelır burası vesıle olur belkı canım
ama bak ılgılenmısler ben bulent beyı 5 dakıka ancak görebılıyorum
bu defa ne zaman sorucam busoruları bılmıorum artık
kist varmı dıye gıdıcem ozaman 5 dakıaya ne sığdırabılırsem

canım inşş gerek kalamz bir dahakine
sor elbette
bilmiyorum neye inancağım güveneceğim bakalım şu sonuçlara göre karar vereceğiz

kızlar ben çıkıyorum iyi akşamalr

Ayy yetercim allah razı olsun canım nasıl duygulanıyorum bu yazdıklarınızı okurken anlatamam rabbim dualarınızı alnınıza yazsın inşallah

Canım arkadaşım bu dua olayına vesile olduğun için çok ama çok minnetarım rabbim hepimizi evlatlarımıza kavuştursun inşallah
ınsallah canım ne demek rica ederım kuşum
az kaldı gerıye sayım başladı anne olacaksın ınşallah
canım inşş gerek kalamz bir dahakine
sor elbette
bilmiyorum neye inancağım güveneceğim bakalım şu sonuçlara göre karar vereceğiz

kızlar ben çıkıyorum iyi akşamalr

ıyı aksamlar cnm bende sorucam dırek bulent beye ılkı negatıftı
ne gıbı onlemler alacaksınız dıye bakalım ne dıcek c.tesı orda olurum sanırım
ayşecımm hoşgeldınn hayrola nıye enerjın dusuk bugun kusum

Selam şekerler nasılsınız? Bugün tersimdem mi kalktım nedir herşey üstüme üstüme geldi.. Neyse şükür bugün de bittiiii..
Yetercim senin adına çok sevindim valla yeni bir yer yeni umut demek zaten 3 denemeden sonra doktorunuzu değiştirin karşılıklı yıpranırsınız diyorlar. İnşallah çok güzel sonuç alrsın.
Mirandacığım dün senin için yasin ve meryem okudum çalıştığım için elimden bu kadar geliyor ama iyi dileklerim seninle..

Selam şekerler nasılsınız? Bugün tersimdem mi kalktım nedir herşey üstüme üstüme geldi.. Neyse şükür bugün de bittiiii..
Yetercim senin adına çok sevindim valla yeni bir yer yeni umut demek zaten 3 denemeden sonra doktorunuzu değiştirin karşılıklı yıpranırsınız diyorlar. İnşallah çok güzel sonuç alrsın.
Mirandacığım dün senin için yasin ve meryem okudum çalıştığım için elimden bu kadar geliyor ama iyi dileklerim seninle..

Back