- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #3.281
canım böle düşünme eşininde kendince pisikolojisi bozulmuştur nolur yapma böle bak en azından ne olduğunu artık biliyorsuuz ona göre bi tedavi uygulanır neden eşini bırakmaktan söz ediyorsunki vel hasıl ki olmadı diyelim bebeğiniz rabbim göstermesin böle bişi ama herkezin olmuyor biliyorsun rabbim kime ol derse o ama eşlerimiz başımızda bence bunu birlikte atlatmaya çalışın birbirinize destek olun canım olmazsada sizin canınız sağ önce bunu düşünün rabbim köt hastalıklar vermesin ki dediğim gibi inşallah artık ne olduğunu biliyorsunuz pes etmeyin
canım hiç öyle şey olurmu benım hiç bı zaman cocuğum olmayacaksa bıle eşımı bırakmayı asla dusunmem ama boyle zamanlrda öyle şukursuz oluyor ki allah bıze hiç yardım etmıyormus dediği lafa bak ısyanvari konusuyor allah verirmi bize sence..bambaşka bi adam oluyor böyle durumlarda bu kadar kırılmaya ne kadar dayanabilir ki bi kadın..beni çok sevdiğini biliyorum ama böyle yaparak sadece onarılmaz yaralar açıyor yaa o ne çekti kii neye dayandı ben rahim filmiydi histereskopiy di bütün tedavilerde sokulmayan alet lklamadı vaginama..acılarını saymıorum bile oo neye katlandıkii şimdiye kadar bütün sıkıntıyı onun nazıyla birlikte çeken benim daha sabak konusurken dedımkı hiçbirsey hatta bebek bile ikimizden ve aşkımızdan önemli olamaz eğer bebek yoksa bıle kadrımızde ben senınle mutluyum alır bi bebek bakarız sevap kazanırız belki bu dunya uzulsek de öbür dunya mükafatlandırılırız dedimm nurcaan okadar verdimki kendimden sırf bebek peşinde koşarken birbirimizden olmayalım askımıza bişey olmasın diye yanii sankii allah korusun kanser haberi almıs gıbı isyan etmenın ne alemii var ee ne gusel işte sebebıni öğrendik diorumm bana bağırdı, ilk defa bu kadar kırıldım ben onu çocucğum gibi sevdım dıziıme yatırıp sevdim gözümle sevdimm oda beni çok sevıyor bılıyorum ama bu sorunla yasayamıyor kabulllenemıyor ve en kötüsü okadar inançlıyken isyan bile ediyor allah verirmi sence bize vermezz allah sabredeni mukafatlandırır sizide üzdüm canımm bılıyorum sen de uzuluosun boyle haber duyunca sevdiğin arkadaslarından sen bakma bana allah sabrını da verir elbet tek umudum onda zaten tam da evliliğimizin tadını çıkarıyoruz rabbım ne zaman verirse dıoruz derken taa en başa döndükk artık eşim düzelmez kolay kolay yine stresli kendınden mutsuz huysuz olur naapayım allahım yardımcım olsunn çok öptümm seni