• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

öle valla canım dizi varya herkez firarda benimkide tam ileşti derken gene ateşlendi ölecem artıkın[/QUOTE

canım yaaaaaaaaaa allah yardımcın olsun valla eşimden biliyorum çocuk gibi ler benimki her an yanında istiyor beni malum işler var yappılacak yama kalsın diyor :53::53::53::53::53:

canım yaaaaaaaaaa allah yardımcın olsun valla eşimden biliyorum çocuk gibi ler benimki her an yanında istiyor beni malum işler var yappılacak yama kalsın diyor :53::53::53::53::53:[/QUOTE]

benimki bide seninki gibi ameliyat olsA varya ben ölene kadar uğraşır :))))))))

canım yaaaaaaaaaa allah yardımcın olsun valla eşimden biliyorum çocuk gibi ler benimki her an yanında istiyor beni malum işler var yappılacak yama kalsın diyor :53::53::53::53::53:

benimki bide seninki gibi ameliyat olsA varya ben ölene kadar uğraşır :))))))))[/QUOTE]

canım erkelerin hepsi aynı demmekki naz naz naz

kızlar benı hatırlayanınız varmı acaba bılmıyorum ama 1 ay oncesıne yazıyodum sızlere tedavıme baslıyorum alman hastanesınde dıye tedavım bıttı sukur pazartesı 14.gunumdu kan degerım 1463.0 cıktı tam bellı deıl ama bana doktorum ikiz dedi herseyın hayırlısı artık işşallah sapa saglıklıca dogurabılırım tum kalbımle burda bu yolda ugrasan herkeze en kısa zamanda ugraslarının karsılıgını almalarını dılıyorum herkez bebeklerıne kavusur inşallah kendıme ve hepınıze hala dua edıyorum sevgiler :nazar::49::nazar::49::nazar::49::nazar::49:
tabiki hatırlıyoruz canım. gözün aydın, allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. çok sevindim, darısı başımıza :)))
Çok ihmal ettim sizlerii ama ben ancak kendime gelebildim şükür bulantılar bitti ama iştahsızlık devam ediyo toplamda 4 kilo verdim yemeye yemeye artık canım bişe istemiyor bebem iyi şükürler olsun 28 inde 2li testimiz var bakalım hayırlısı
sizler nasılsınız?çok özledim ayolll
ahh kıyamam sanaa yazık. dikkat et kendine zorla da olsa ye birazcık. yediklerin kendine değil ki kuzucuğuna..

nbrr canımm neler yapıosun eşin nasıl oldu

canım sağol bu gün ağrısı oldu bayağı ilaç verdim şimdi uyudu :69::69::69::69::69::69::69::69::69: [/QUOTE]

iyi canım iyi olsun yeterk:) bı bakayım dedım napıosunuz iyi geceler canım ben yatayım :)))[/QUOTE]

bende kaçtımm yatacağım :58::58::58::58::58::58::58::58::58:

herkese merhabalarr nasılsınızz bakalımm
ben beklemedeyimm gecen hafta histereskopi oldum bi sorun yokmus şükür doktorum gerek yok demışti
ben yınede duramadım o ıskenceyı cektım yanı gönüllü:))))))
ii oldu ama kafam dahada rahatladı sizden nbr bakalımm??

herkese merhabalarr nasılsınızz bakalımm
ben beklemedeyimm gecen hafta histereskopi oldum bi sorun yokmus şükür doktorum gerek yok demışti
ben yınede duramadım o ıskenceyı cektım yanı gönüllü:))))))
ii oldu ama kafam dahada rahatladı sizden nbr bakalımm??

slm canım hol geldin bizde herşet aynı yoktun bayağıdır

Size güzel haberlerle dönmeyi öyle çok isterdim kii....
Ama benim imtihanım çok çetinmiş bunu gün geçtikçe daha da iyi anlıyorum..
tam eşime herseyın takdiri ilahi oldugunu kabullenıp hayata dönmüşken hersey yolunda gidiyorken
Bugunku kontrolunde 1.5 yıl once yaptırdığımız varıkosel amelıyatının yanlıs yapıldığpını ve varıkoselın o zamandan berı artarak devam ettiğini ve de amelıyata bağlı reflü geriye çıkıs olduğunu öğrendık
ben demekki embriyolarımızın 2. kalıte olmasını buna baglayıp allaha sukrederken eşim yine yıkıldı
ve acısı benden cıkarılıyor tabiki..hersey başa döndüü allahımm güç ve kuvvet versın bana artık buraya girebileceğimi sanmıyorum allahım hepınıze gönlünüzdekini versın tez zamanda.. eşim yeniden ameliyat olacak bunu hiç sıkıntı etmıyor hatta şükredıyorum demekki bunun ıcın olmuyormus dıye dr da dedeı boşa tup bebek yaptırmıssınız diye 4 mm ve 3.5 mm lik genıişlemelerle bırlıkte reflü var gıttıkçe dusuodu sayı zaten ben strese baglamıstım ama daha ne kadar eşimin nazını tuzunu herseyi bukara hayatın sonuymuş gibi alısını daha ne kadar cekebılırım nasıl dayabılırım bılmıyorum allah sabır versın bana hepıniz hayatıma bı sekılde dahıl olduğunuz için cok mutluyum ama ben daha yıllarca oğlumsuz kızımsız böyle giderse belkı de eşimsiz olucam hepınız mutlu kalın...çok üzgünüm çook..

Size güzel haberlerle dönmeyi öyle çok isterdim kii....
Ama benim imtihanım çok çetinmiş bunu gün geçtikçe daha da iyi anlıyorum..
tam eşime herseyın takdiri ilahi oldugunu kabullenıp hayata dönmüşken hersey yolunda gidiyorken
Bugunku kontrolunde 1.5 yıl once yaptırdığımız varıkosel amelıyatının yanlıs yapıldığpını ve varıkoselın o zamandan berı artarak devam ettiğini ve de amelıyata bağlı reflü geriye çıkıs olduğunu öğrendık
ben demekki embriyolarımızın 2. kalıte olmasını buna baglayıp allaha sukrederken eşim yine yıkıldı
ve acısı benden cıkarılıyor tabiki..hersey başa döndüü allahımm güç ve kuvvet versın bana artık buraya girebileceğimi sanmıyorum allahım hepınıze gönlünüzdekini versın tez zamanda.. eşim yeniden ameliyat olacak bunu hiç sıkıntı etmıyor hatta şükredıyorum demekki bunun ıcın olmuyormus dıye dr da dedeı boşa tup bebek yaptırmıssınız diye 4 mm ve 3.5 mm lik genıişlemelerle bırlıkte reflü var gıttıkçe dusuodu sayı zaten ben strese baglamıstım ama daha ne kadar eşimin nazını tuzunu herseyi bukara hayatın sonuymuş gibi alısını daha ne kadar cekebılırım nasıl dayabılırım bılmıyorum allah sabır versın bana hepıniz hayatıma bı sekılde dahıl olduğunuz için cok mutluyum ama ben daha yıllarca oğlumsuz kızımsız böyle giderse belkı de eşimsiz olucam hepınız mutlu kalın...çok üzgünüm çook..

canım böle düşünme eşininde kendince pisikolojisi bozulmuştur nolur yapma böle bak en azından ne olduğunu artık biliyorsuuz ona göre bi tedavi uygulanır neden eşini bırakmaktan söz ediyorsunki vel hasıl ki olmadı diyelim bebeğiniz rabbim göstermesin böle bişi ama herkezin olmuyor biliyorsun rabbim kime ol derse o ama eşlerimiz başımızda bence bunu birlikte atlatmaya çalışın birbirinize destek olun canım olmazsada sizin canınız sağ önce bunu düşünün rabbim köt hastalıklar vermesin ki dediğim gibi inşallah artık ne olduğunu biliyorsunuz pes etmeyin

Back