- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #3.241
ohhh flaş flaş flaşş verdin valla gelişmeleri:)canım bende ne kadar hata etmısım bazı fıkırlerımde kıtabı okurken farkettim yok dedım 2. kalite yok dedim donmusum yok ogunden dedım olmicak beyınde rahme oyle sınyal yolladı yaa bı okumalısın örneklerı görmelısın cnm hepsını kendımız çekıoz varya ben annem kanser olduğunda benımde olma riskim daha fazla, aılede olmayanlara göre,, daha ozamandan dıodumkı evlenır evlenmez korunmayıp hmen doğurcamkı bı gun kansr olsam dahii barı cocuk doğurmus olurum dusunsene taa o zamandan beyne ne kadar olumsuz sınyaller verıorum 5 yıl oldu yanii yaptığım butun hatalrı farkettım yapmıcam aynılarını kesınlıkle:)))ayy iyiyim canım benim.. pişmiş tavuk olarak başıma çeşit çeşit aksilik gelmeye devam ediyor
nisana kaldı bizim tedavi işi..
nurcan iyi kocasının bademcikleri şişmiş onunla uğraşıyor kıyamam.
yeterciğin kocası da iyi oldu çok şükür..
her zaman seninlenin kızı olacak :)))
bende umutbiizm olsun gelemeyecek diyorum arakadaşa içinemi doğdu neeesağol kuzum evedeyiz çok şükür sende iyisin inşşşşş
ayşemmmmmmmmm
kitap kurdu
ama okumak insanın ufukunu değişitriyor hepimizin okuması gerekiyor ben en son ne zaman okudum unuttum valla bir kaç ay oldu sanırım yaaa
ayy valla hıssettım sankıı varyaa ne bılım açmak geldı ıcımden kalp kalbe karsıymıs:)çok şükür canımm hadi geçti kötü günler..o kitabı mutlaka okuuu yeter hemen al oku hatta :))))