• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

inşallah canım ya inşallah inan hayatta artık beni hiç bişi mutlu etmiyo ama şu son 7 gündür umutla yaşadıgım günde aldıgım mutlulugu anlatamam
inşallah daha güzel günlerin haberi gelir yarın bize :))))
yok tutuyorum kendimi bi tanecik yelek almıştım onu saklıyorum arada bakıyorum o kadar..

ay benim de açık olur gündüz işte açık hep bakamıyorum çoğu zaman ama açık tutuyorum
yaz hemen inşallah canım..
bi yelekten bişi olmaz sakla onu oluşumuza :)))))))
ay ne bişey yazabilyorum nede sayfaları okuyabiliyorum sıkıldım valla.:27:.. siz ne güzel kaynatıyorsunuz tam sayfa açılıyor anca okuyabilyorum:37: yazma aşamasına geçemiyorum:
canım telekomu arayıp konuşsana benim netim sürekli yavaşlıyo de bazen hatlarda sıkıntı oluyo
geri gelecekmisin
reklamda felan açıyom hemen :)))))))
iyi geceler nurcanım
sen de kendine iyi davran hem kendine hem de prensese

sağol tatlm

telekomu aramak hiç aklıma gelmedi ama gidip soralım diyordum kalkıp gitmekde zor geliyordu aramak daha iyi...şöyle iliklerime kadar korkutacak korku filmlerini bende severim...

ay ben korku filmi hastasıyım ama gebe olduğum için şimdi izleyemiyorum bitek bunu izşiyom dizi olduğu için kaçırmak istemiyorum ama doğurayım bütün korku filmlerinide izlicem bak bu diziyi tvsiywe ederim cebc-e kanalında pazar feceleri 11 de ama çok kısa sürüyo :)))))

ay ben korku filmi hastasıyım ama gebe olduğum için şimdi izleyemiyorum bitek bunu izşiyom dizi olduğu için kaçırmak istemiyorum ama doğurayım bütün korku filmlerinide izlicem bak bu diziyi tvsiywe ederim cebc-e kanalında pazar feceleri 11 de ama çok kısa sürüyo :)))))

bende severim ama önceden seyrettiğim gibi korku filmi bulamıyorum...yada ben büyüdüğüm için mi korkmuyorum bilemiyorum...ben bakana kadar cnbc-e ye film bitmiş göremedim nasıl bir film

ben zaten geç kalkarım hep babam kızardı bize genç kızken akşam yatmak bilmiyorsunuz sabahta kalkmak bilmiyorsunuz diye nur içinde yatsın...

benim babamda çok kızar hala gittigimizde kardeşlerimle otururuz gece ve hala aynen kızar kocada babaya çekmiş aynı sözleri kocadan duyuyorum

Back