- 7 Aralık 2010
- 9.450
- 454
- 398
- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #3.021
ya ben bide kahve içtim iyice kaçırdı uykuyu
sen bence yoğurt ye ki kaçan uykun gelsin...neden kahve içiyorsunki üstelikte hamilelik şüphesi varken yanlış hatırlamıyorum heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ben bide kahve içtim iyice kaçırdı uykuyu
seni yeni görüyorum burda yada hiç denk gelmediksagolsun benimki sabah bi mıdırdanır kaçta yattın diiye
sen bence yoğurt ye ki kaçan uykun gelsin...neden kahve içiyorsunki üstelikte hamilelik şüphesi varken yanlış hatırlamıyorum heralde
sagolsun benimki sabah bi mıdırdanır kaçta yattın diiye
boşver duymamazlıktan gel babam bize kızardı biz takıyomuş gibi görünür yine bildiğimizi yapardık çünkü herşeye kızardı alışkanlık olmuştu...eniyisi boşvercen
yogurt yiyemiyorum ya sevmiyorum evet dogru hatırlıyorsun da ya kahve bagımlılık gibi bişi oldu bende her sabah ve akşam içerim
bende genç kızken günde 2 3 fincan içerdim bağımlılık yapmıştı evlendikten sonrada içiyordum sonra bebek istemeye başlayınca olumsuzluğunu duyunca içmiyorum artık...ben bu topikte ilk bu akşam yazdım ayşe çağırdı diyer topikde yalnızdım sende gel dedi..ya benim net yavaş biraz geç gidiyor yazdıklarım
ben uzun zamandır takip ediyorum bu topiği ama yazmıyordum hatta bir yanlış anlamadan küsmüştün
belli netinin yavaş oldugu çok geç geliyo yazıların peki çocugun var mı kaç senelik evlisin
yok 13 yıllık evliyim 6sene önce bir düşük yaptım 6 haftalıktı 5 sene öncede dış gebelik geçirdim bir dahada olmadı tedavilere başladık 2ay öncede tüp bebeğe başladık erken yumurtam çatladı aşılama yapıldı tutmadı buseferde kist olmuş onun için şimdide d.k.h kullanıyorum kist geçerse adetle beraber tüp bebeğe başlayacaz
hımm sen benden 1 sene tecrübelisin ha evlilik konusunda ya benim hiç bu zamana kadar çocuk la ilgili bi gelişme olmadıgı için ister istemz artık insan yıpranıyo belki daha bi düşük olsaydı yada hamile kaldıgıma dair kendimde bi güvence mi desem artık yani bu zamana kadar hiç bi umudum olmadı
hımm sen benden 1 sene tecrübelisin ha evlilik konusunda ya benim hiç bu zamana kadar çocuk la ilgili bi gelişme olmadıgı için ister istemz artık insan yıpranıyo belki daha bi düşük olsaydı yada hamile kaldıgıma dair kendimde bi güvence mi desem artık yani bu zamana kadar hiç bi umudum olmadı
insan başına gelmeden önce öyle sanıyor ama hiçde öyle olmuyor bende hep derdim olsun da düşsün en azından hamile kalabilyorum derim diye ama ne oldu ALLAH tan düzgün bir şekilde istemedimki önce verdi sonra aldı çünkü ben öyle istemiştim
inşallah tüp bebege gerek kalmadan nasip eder allahım
ilk hamile kalmadan önce tedaviye başlamıştık klomen çatlatma iğnesi falan tutmadı bir sonraki ayda memlekette olduğum için dr a gidememiştim neyse bu ay geçti zaten bir sonraki adtimde giderim dedim o ay hamile kalmıştım aslında kafaya takmayınca oluyor ama mümkün olmuyor işte her zaman
evet haklısın ama ne biliyim insan onu bile kendine bi umut görüyo aslında çok yanlış oldugunun farkındayım ya bişi sorcam bacaklarım çok agrıyo normalde adetimde agrırdı ama bu kadar çok olmazdı agrı kesici de alamıyorum nedendir sence azda olsa tecrübelisin benden bu konuda
evet ister istemez takıyo insan bu arada nerelisin ben ank
ya bazen bendede oluyor adet olacam zaman hatta hamile kaldığım zaman nasıl adet ağrısı çekmiştim çok ağrıyorsa dr minoset kullandırıyor hatta ben tedavi aşamasında geçen sene dolereks diye bir hap içiyorum dedim dr onu içme çok ağrırsa minoset içebilirsin hamile olabilirsin dedi ..hatta drun omuzu ağrıyordu ver şu haptan ben içeyim dedi ama sen içme dedi
ya bazen bendede oluyor adet olacam zaman hatta hamile kaldığım zaman nasıl adet ağrısı çekmiştim çok ağrıyorsa dr minoset kullandırıyor hatta ben tedavi aşamasında geçen sene dolereks diye bir hap içiyorum dedim dr onu içme çok ağrırsa minoset içebilirsin hamile olabilirsin dedi ..hatta drun omuzu ağrıyordu ver şu haptan ben içeyim dedi ama sen içme dedi