• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

Allahım inşallah kalpatışlarını görmeyide nasip etsin gülüm

mirandacım hayırlısı olsun cnm bi türlü raslayıpta tebrik edemedim seni çok şükür sende kavuştun bebişine sonunda keseyide görmüşsün oh oh ne güzel inş kalp atışlarınıda duymak nasip olur güzel arkadaşım...
bu arada umut neden gelmiyo kızlaar...

Allah razı olsun canlarım

Nurcancım senin kontrolde güzel geçmiş çok sevindim prenses yerini beğendi annesii :))

umutcum bak hıc dert etme hucresını sen, o tutacağı varsa tutar canım ve olcak bu sefer guzel şeyler düşünnnnnnn sen bizede umut olaaksın :))))
ayy ınsallh canımm bakalım beklıoruzz
sen napıosunn hangı sehırdesın gurgan klınığı arastırdınmı doğal sıklusla tup yapıolar
ooooooooooo hoşgeldin canım
bütün kuruntuları at bakim tutacak sıpamız sen merek etme

inşallah canım Allahım herkeze nasip etsin

hoşbuuulduuumm
napıımm kusumm beklıorumm hep gusel gunlere denk geldı
test gunumde mevlut kandılın gelıo bakalım ogunun yuzu suyu hurmetıne olur ınsallh
senın kıjın nası bakalımm herbıseyı duzgunmus maaşallah:))))))

sen napıosunn hangı sehırdesın gurgan klınığı arastırdınmı doğal sıklusla tup yapıolar

hoşbuuulduuumm
test gunumde mevlut kandılın gelıo bakalım ogunun yuzu suyu hurmetıne olur ınsallh

umutcummmm canımm senin iyi olmana çok sevindim, senin topiğin burası cok kaybolmaa:),
ben napim valla el elde el başda regl olmayı bekliyoum:)))),
ben ıstanbuldayım canım herseyın en bol ve ıyı oldugu merkezde ama gel görki benide oyaladı bu bahceci denen klinik 1 yıl,
şimdi bakalım işte ümit hocaya regl olunca gidicem inşallah yani benim yasım 40 ve rezerv azlıgı var, yani çok umutlu değilim gerçide sonkez işte, zira 4 yıldır çok yoruldum ruhen de bedenen de :)),
neyse sen şimdik bize güç olcaksınnn, hadi bakim hiç dert etme,
ne diycem protein ağırlıklı beslen,
birde laktozsuz süt iç , gaz yapmaz hazmı kolay, ok mi:))) sevgilerrrrrrrrrr

umutcummmm canımm senin iyi olmana çok sevindim, senin topiğin burası cok kaybolmaa:),
ben napim valla el elde el başda regl olmayı bekliyoum:)))),
ben ıstanbuldayım canım herseyın en bol ve ıyı oldugu merkezde ama gel görki benide oyaladı bu bahceci denen klinik 1 yıl,
şimdi bakalım işte ümit hocaya regl olunca gidicem inşallah yani benim yasım 40 ve rezerv azlıgı var, yani çok umutlu değilim gerçide sonkez işte, zira 4 yıldır çok yoruldum ruhen de bedenen de :)),
neyse sen şimdik bize güç olcaksınnn, hadi bakim hiç dert etme,
ne diycem protein ağırlıklı beslen,
birde laktozsuz süt iç , gaz yapmaz hazmı kolay, ok mi:))) sevgilerrrrrrrrrr

tatlımm senın gıbı rezerv azşlığı ceken bı arkadasımız vardı o 2 aydır fılan dhea ıcıo
ve akupuntura başlamıs ıyı sonuçlar alınmıs
bı arastır ıstersen
bende nötrum cnm cok ıyı merkezler var benım övdüğüm merlzden
bı dr konustu bugun canlı yayında artık 46 koromozomun hepsıne bakabnılıolarmıs
ve 12 saatte sonuç verıomus
negatıf tup bebek denemelerının %89u koromozom anomalılerınden oluomus
24 sure denılıomuş bu yonteme yanı herseyın caresı bulunuo sende sıkma canını
ben herseye hazırlıklıyım umutsuzda değilim karamsarda değilim yıkılmamada allahın ıznıylee
2 ay olmus bu yontem bulunalı her hey farklı seyler bılunuo allah buyuk canımm
hersey vesıle bız ondan ısteylımm

tatlımm senın gıbı rezerv azşlığı ceken bı arkadasımız vardı o 2 aydır fılan dhea ıcıo
ve akupuntura başlamıs ıyı sonuçlar alınmıs
bı arastır ıstersen
bende nötrum cnm cok ıyı merkezler var benım övdüğüm merlzden
bı dr konustu bugun canlı yayında artık 46 koromozomun hepsıne bakabnılıolarmıs
ve 12 saatte sonuç verıomus
negatıf tup bebek denemelerının %89u koromozom anomalılerınden oluomus
24 sure denılıomuş bu yonteme yanı herseyın caresı bulunuo sende sıkma canını
ben herseye hazırlıklıyım umutsuzda değilim karamsarda değilim yıkılmamada allahın ıznıylee
2 ay olmus bu yontem bulunalı her hey farklı seyler bılunuo allah buyuk canımm
hersey vesıle bız ondan ısteylımm

biliyorum cnm, dhea yıda kullandım ben, kist yaptı bende , bekliyoruz bakalım, hayırlısı deyip , herşey olacağına varıyor,

hepinizi öpüyorum iyi akşamlar kociş geldi çıkıyorum bennnn:)

Allah razı olsun canlarım

Nurcancım senin kontrolde güzel geçmiş çok sevindim prenses yerini beğendi annesii :))
evet hayatım şükür kızım şimdilik memnun ama sanırım babamız bu seferde olmıcak yanımızda eşime görev çıktı bende yarın ailemin yanına gidiyorum karşıya :((((((( nekadar süreceği belli değil görevin ama eşim en az 1 ay diyo yani beni bikaç ay bekleme dio :(((((( bizde napalım heran orlarda doğurmıyım diye kızıma bugün cicişler aldık yıkadık kuruttuk hepsini şimdide ütüleyip çantaları hazırladık mecbur erkenden :)))))))) hayırlısı dicem arık :))))))))))
sende haftaya görürsün kalp atışını kız

hoşbuuulduuumm

evet şükürki herbişeyi tamam teyzesi pek giremiyoruz misafirlerimiz var :))))))))) bak bugün fal baktırdım ablama hamile haberi alacan dedi olu olacak dedi sana yoralımda :))))))))))) hayırlısı ile olsun fala inanmam ama:b

mubarek gün inşallah sonuçtan hepimiz memnun kalacaz

umutbızımolsun canım ya senden cep numaranı ıstedım ozelden yazabılırmısın bana?sana danısmam gereken seyler var.daha once de yazdım ama atladın sanırım??

evet hayatım şükür kızım şimdilik memnun ama sanırım babamız bu seferde olmıcak yanımızda eşime görev çıktı bende yarın ailemin yanına gidiyorum karşıya :((((((( nekadar süreceği belli değil görevin ama eşim en az 1 ay diyo yani beni bikaç ay bekleme dio :(((((( bizde napalım heran orlarda doğurmıyım diye kızıma bugün cicişler aldık yıkadık kuruttuk hepsini şimdide ütüleyip çantaları hazırladık mecbur erkenden :)))))))) hayırlısı dicem arık :))))))))))
sende haftaya görürsün kalp atışını kız

evet şükürki herbişeyi tamam teyzesi pek giremiyoruz misafirlerimiz var :))))))))) bak bugün fal baktırdım ablama hamile haberi alacan dedi olu olacak dedi sana yoralımda :))))))))))) hayırlısı ile olsun fala inanmam ama:b

mubarek gün inşallah sonuçtan hepimiz memnun kalacaz

aaaa ay canım yaa allah kavuştursun.. bak adamı yedin vır vır gidiyo işte...
ay ciciler mi aldın kızınaaaa... sağlıkla giysin inşallah..

aaaa ay canım yaa allah kavuştursun.. bak adamı yedin vır vır gidiyo işte...
ay ciciler mi aldın kızınaaaa... sağlıkla giysin inşallah..

kız o benim ömrümü yeditatlım ben naptım ona bıd bıdı ömrümü yedi ama genede gitmese iyiydi
valla teyzesi ne cicişler var Allahım sanada bi kız bebiş versin pembe pembe kurdeleli murdeleli ay insanın hepsini alası geliyor :)))))))

kız o benim ömrümü yeditatlım ben naptım ona bıd bıdı ömrümü yedi ama genede gitmese iyiydi
valla teyzesi ne cicişler var Allahım sanada bi kız bebiş versin pembe pembe kurdeleli murdeleli ay insanın hepsini alası geliyor :)))))))

kız tabi allah sağlıklısını versin dee benim gönlüm oğlan istiyor :))
Kocişin de sağlıkla gidip gelsin inşallah olsun annecin iyi bakar sana.. Kız laptopunu da alcan di mi yanına? Bizi sensiz bırakmaaaa

kız tabi allah sağlıklısını versin dee benim gönlüm oğlan istiyor :))
Kocişin de sağlıkla gidip gelsin inşallah olsun annecin iyi bakar sana.. Kız laptopunu da alcan di mi yanına? Bizi sensiz bırakmaaaa

ay canımın içi erkek istiyosan erkek olsun insallah burda bi hırka var çok hoşuma gidiyo eğer oluşun olursa sana alırım giydirir resmini çekersin tontiş tontiş ne güzel bende bakarım fotolarına oluşunun

ay canımın içi erkek istiyosan erkek olsun insallah burda bi hırka var çok hoşuma gidiyo eğer oluşun olursa sana alırım giydirir resmini çekersin tontiş tontiş ne güzel bende bakarım fotolarına oluşunun

ah anaaam inşallaaaahh.. ben de sana poposu fırfırlı çorap göndericem giydir de ısırayım o totişi..
hişt ne dedim annende internet var mı?

Back