• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

ya benim rengli olmam gerekiyodu ama üzerinden 13 gün geçti bende 2gün önce eczaneden gebelik testi aldım ve yaptım test çubuğunda bir çizgi normal diğeride yandan çıktı 2 dk sonra geri kayboldu ne olduğunu anlamadım tekrar alıpta denemedim ama hala hasta olmadım ve acaip uykum geliyo mide bulantısı faln yok kızlar sizce ne oluyodur ya testi tekrar alıpta yapmaktan korkuyorum

ya benim rengli olmam gerekiyodu ama üzerinden 13 gün geçti bende 2gün önce eczaneden gebelik testi aldım ve yaptım test çubuğunda bir çizgi normal diğeride yandan çıktı 2 dk sonra geri kayboldu ne olduğunu anlamadım tekrar alıpta denemedim ama hala hasta olmadım ve acaip uykum geliyo mide bulantısı faln yok kızlar sizce ne oluyodur ya testi tekrar alıpta yapmaktan korkuyorum

[sıze="3"]canım neden eczaneden yaptırıyorsun yaaaaa
kandan baktırsana hem zaten gebelik varsada mide bulantısı hemen başlamzki
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:49::49::49::49::49::49:[/sıze]

Ay canııım inşallah çoook güzel bir haber alırsın da babaanneciğinin acısının tesellisi olur.. yeterin dediği gibi kanda baktırsana.. hadi git hemen baktır özellerin acilinde bakarlar 1 saatte çıkar sonuç.. hadi innnnşallaaaaaahh

Ay canııım inşallah çoook güzel bir haber alırsın da babaanneciğinin acısının tesellisi olur.. yeterin dediği gibi kanda baktırsana.. hadi git hemen baktır özellerin acilinde bakarlar 1 saatte çıkar sonuç.. hadi innnnşallaaaaaahh

canlarım öle diyosunuzda ben de adet düzensizliği var ya o yüzden bişey yaptırmak istemiyorum adet olmamı beklicem herhalde ya

canlarım öle diyosunuzda ben de adet düzensizliği var ya o yüzden bişey yaptırmak istemiyorum adet olmamı beklicem herhalde ya

adet olmayı bekleyecem diyor yaa:84::84::84::84::84:ne adeti adet falan yok ağzını hayra aç:57::57::57::57::57::57:
kız yarın kalk kadnan baktır sonra ne istiyorsan onu bekle yaaaaa:30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30:abla sözü dinleeeeeeeee:1::1::1::1::1::1:

ben öyle tek başıma kapının önüne dahi çıkarmazlar hep kaynanamla giderim anlayacagın tek gidemem onada rezil olmak istemiyorum çıkmaz falanda sonra gülünç duruma düşerim
dalga geçerler
hımmmmmmmmmm
o halde idrardan tekrar et

Son düzenleme:

canım bence hemen bi test yap zaten mide bulantıları genelde 1.5 ayda başlıyo

Back