• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

canım diğer topıkte okudum cnm gecmıs olsun esıne
balcalı ıyıdır ordakı cerrahlar ıslerınde uzamn annemın amelıyatınıda orda yaptırmıstık
cok memnun kaldık
ındsallah hersey gusel olur cnm yapabıleceğımız bısey varsa soyle tatlım
cok geçmıs olsun

canım teşekür edrim
bana dua edin ne olur çok çok bol bol her şeyden çok ihtiyacım var duaya
canım dr da zaten eğer aklına takılan bir şey varsa benimle ilğili düşün başka dr bak içine sinen başka dr varsa ona git dedi
ama ben işimde iyim 1000 tane vakam var bu şekilde dedi
inşşşşşşşşşşş rabbim yardımcımız olsun

ay kızlar selaaaammm.. vardım ben hayırlısıyla.. yine var ya kendi salaklık rekorlarımı kırdım yaniii.. 2 gün eğitimim var diye 2 tane bluz aldım yanıma çıktım geldim. valizi bi açtım altına pantalon getirmemişim... kotu giydim geldim e resmi yer kotla gidemem kiii.. salak salak gittim pantalon aldım geldim, bi de pantalonu tek satmıyorlarmı mecburen (!) bi de üstüne hırka aldım :))
herzaman_seninle ankaraya geldim ben 2 günlük bir kurs için..
nazenincim ben de halaaaa her ay ama her ay aptal aptal umutlanıyorum.. hele 3 aydır zatem doğum kontrol hapı kullanıyorum yine de ümitleniyorum işte.. bir de ben de başkasına moral vermeye gelince süperim de kendime gelince eeeen olmadık senaryoları yazıyorum..

ay kızlar selaaaammm.. vardım ben hayırlısıyla.. yine var ya kendi salaklık rekorlarımı kırdım yaniii.. 2 gün eğitimim var diye 2 tane bluz aldım yanıma çıktım geldim. valizi bi açtım altına pantalon getirmemişim... kotu giydim geldim e resmi yer kotla gidemem kiii.. salak salak gittim pantalon aldım geldim, bi de pantalonu tek satmıyorlarmı mecburen (!) bi de üstüne hırka aldım :))
nazenincim ben de halaaaa her ay ama her ay aptal aptal umutlanıyorum.. hele 3 aydır zatem doğum kontrol hapı kullanıyorum yine de ümitleniyorum işte.. bir de ben de başkasına moral vermeye gelince süperim de kendime gelince eeeen olmadık senaryoları yazıyorum..

slm kızlar nasılsınızz :64::64::64:

ne güsellllllll cıcı almışsın kendine kızzz:66::66::66::66:
kız sen neden kendine böyle söylüyorsun:57::57::57::57:aaaaaaaaaaaaaaaa hep pozitif ihityacımız var hayata olumlu bakanlara (en azından benim çok ihtiyacım var):70::70::70::70:

ne güsellllllll cıcı almışsın kendine kızzz:66::66::66::66:
kız sen neden kendine böyle söylüyorsun:57::57::57::57:aaaaaaaaaaaaaaaa hep pozitif ihityacımız var hayata olumlu bakanlara (en azından benim çok ihtiyacım var):70::70::70::70:

annem ben dalga geçiyorum hem kendimle hem herkesle hem de hayatla.. başka türlü yaşamak çok zor..
aldım valla durduk yere gitti paracıklar .)))

annem ben dalga geçiyorum hem kendimle hem herkesle hem de hayatla.. başka türlü yaşamak çok zor..
aldım valla durduk yere gitti paracıklar .)))

valla doğru diyorsun kendimizle dalğa geçmessek
gerçekten bu yükü kaldıramayız :14::14::14::14:

hayatı kendimize uyduramayacağımıza göre uyabildiğimiz kadar biz uyacağız olmadığı yerde de amaaan battı balık yan gider diyip geçeceğiz..
gerçi her zaman söylemek kadar kolay olmuyor yapmak ama olsun
yetercim ağlama hiç herşey düzelecek göreceksin..

hayatı kendimize uyduramayacağımıza göre uyabildiğimiz kadar biz uyacağız olmadığı yerde de amaaan battı balık yan gider diyip geçeceğiz..

hayırdır yeter neden canın sıkkın neden aglıyorsun canım

biliyormusun ayşem
benim hayatımda okadar çok olmsuzluk varki vardıki taaaa çocukluğumdan bu yana babam parkinson hastasıydı bağımlılık yapan ilaçlar kulanırdı (kulnmak zorundaydı)ve bu ilaçların babama verdiği zararlar vardı bizim gözümüzün önünde babamın yılarca (25 yıl )bu iletle savaşını izledik hiç baba desteği göremedik göremedik erkek gibi kızlar olduk kendi işini kendi gören her işe koşturan evlendim bebek olayımızda sonra eşimin iflasında şimidide eşinin has talığında... ben çok ağlarım yaşadıklarımdanmıdır yoksa zayıf bir kadınmıyım bilmiyorumama şunuda hep söylerim eğerki ağlayarak bir şey çözülseydi benim hayatımda hiç sorun olmazdı
ama rabbim yardımını merhametini eksik etmesin üzerimizden bu günmüzü aratmasın
son günlerde yine gözü sulu oldum ama başka türlüde rahatlayamıyrum boşalamıyorum içime atınca dahada kötü oluyorum bir ağlamak birde siz bana çok iyi geliyorsunuz :70::70:

Son düzenleme:
biliyormusun ayşem
benim hayatımda okadar çok olmsuzluk varki vardıki taaaa çocukluğumdan bu yana babam parkinson hastasıydı bağımlılık yapan ilaçlar kulanırdı ve bu ilaçların babama verdiizararlar vardı bizim gözümüzün çnünde babbın yılarca (25 yıl )bu iletle savaşını izledik hiç baba desteği göremedik erkek gibi kızlar olduk kendi işini kendi gören her işe koşturan evlendim bebk olayımıda sonra eşimin iflasında şimidide eşinin has talığında... ben çok ağlarım yaşadıklarımdanmıdır yoksa zyıf bir kadınmıyım bilmiyorumama şunuda hep söylerim eğerki ağlayarak bir şey çözülseydi benim hayatımda hiç sorun olmazdı
ama rabbim yardımını merhametini eksik etmesin üzerimizden bu günmüzü aratmasın
son günlerde yine gözü sulu oldum ama başka türlüde rahatlayamıyrum boşalamıyorum içime atınca dahada kötü oluyorum bir ağlamak birde siz bana çok iyi geliyorsunuz :70::70:

oy ben kıyamam sanaaa..valla ben de neler yaşadım neleeeer.. ben de vurdum deliliğe napayım kaderimi değiştiremem ki..

oy ben kıyamam sanaaa..valla ben de neler yaşadım neleeeer.. ben de vurdum deliliğe napayım kaderimi değiştiremem ki..

ağla ağla nereye kadar değilmi :30::30::30::30::30::30::30::30:
arada deliliğe vurmakda gerekiyor yoksa gerçekten altından kalkamayız bu sorunların:52::52::52::52:

Back