Arkadaşlar merhaba,
32 yaşındayım, hamile kaldım diye düşünürken erken menopoz olduğumu öğrendim, adet oluyorum son ay gecikti. doktora gittik sadece 3 yumurtan var,
tüp bebek olmaz dedi, fshım 30 çıktı, Dünyam başıma yıkıldı. 15 aylık evliyim bu dertle sizlerin de yardımıyla başa çıkacağım. Benim durumumda olan var mı? Ben soğan suyu içtim 1,5 hafta şimdi bıraktım. Doktorum dhea verdi 25 mg, günde 3 kez alıyorum. Hayıt suyu içiyorum günde 3 kez. Ara ara duygularım coşuyor ağlıyorum, sonra bu da geçecek deyip olumlu düşünmeye çalışıyorum. Doktor donör bile önerdi, en son çare bu. Allah bana vermezse çocuk, donör yumurtası ile hamile kalıp eşimle tam bir aile olacağım ama içimdeki ses (bebeğimin sesi ben yakında geleceğim üzülme diyor) Allah hepimizin yardımcısı olsun, gerçekten kabus gibi.Siz neler yapıyorsunuz arkadaşlar. Yarın Marankinin Topkapıdaki yerine gideceğim incir kürü iyi diyorlar, yumurta kalitesi için bal ve arı sütü diyorlar ama nasıl içmek lazım, ne kadar içmek gerekli? Yardımcı olabilecek var mı
hayatcım merhaba,
canım öncelikle geçmiş olsun, bir topic var yumurta rezervinde azalma olup mucize yaşayanlar ggibi birşey sanırım, orada daha çok kişi var seninle aynı olan ,
bu arada benim durumumda senine az cok aynı, ama benim yaşım 40, bende de cok erken başlamış demekk, bende 4 yıldır uğraşıyorum.
bak bir kere 3 yumurta süper bir rakam, benim ilk denememde 3 yumurta geldi 2 sı dollendı biri tutmuştu ama kalbi gelişmedi, 2.ci denemede bir yumurta oldu döllendi ve tuttu ama gene kalbi durdu,
bende de fsh 18 felandı ,
ancak geçen yazdan beri bende bir ara dhea kullandım kist yaptı, yo progesteron yüksek dendi başlanmadı , bir yığın vızırtı çıktı yan i, en son banda donör dediler bahcecide hemde, ( gerçi tabi hiç bir zaman mustafa hocaya denk gelemedık o ayrı) ben de donore bile razıyım ama benım eşim henüz ona sıcak bakmıyor, bu sebeple şu an ilk denememi yaptığım prof e gittim geçen ay, ve o bana dur hemen ne donoru dedı, tekrar bakalım dedi, senin durumunda olanları biraz bünyesel olarak ilaçla şaşırtmak lazım dedi, regl olunca gel dedi,
bende şimdi bu aralar olucam bekliyorum henüz olamadım acana postmenepoz mu yoksa çatlamayan yumurta mı var diye endişeleniiyorum
bu arada canım, ben maranki saracoğlu, aksuvital, şifacınet , osmanbey baharat felan filan çok yer araştırdım,
maranki tamamen para tuzağı hiç tavsiye etmem,
ben ankarada bu iişlerin piri yılların simaycısı bir yer buldum adı ıstanbul baharat, webden bak, tahlillerini gönder sana özel çaylar ve özel karışım bir macun geliyor.
bak çaylar, hayıt tohumu cıvanperçemi, adaçayı, kırkkılıt otu, biberiye yağrağı, böğürtlen yağrağı, felan birkaçtane daha var, onları içiyorsun, gunde 3 kez tok karna,
o özel karışım ise, içinde bal ama kaçkar balı, çeşitli pekmezler kudret narı, polen arı sutu, ve hocanın özel tohum karışımları var, adam kitaplar yazmıi ve tahlillerini görmeden kafadan birşey yollamıyor ve vermıyor, ben fsh ile amh tahlilimi yolladım faxladım, ve kısaca anlattım derdimi,
kargo ile geliyor, marankı felan inan çok paragöz, ben 4 yıldır bu dr ların merkezlerın ve bıtkısellerın uzmanı oldum dıyebilirim:)),
paylaşırız gene buralarda yalnız değilsin bak, inşallah da kendi bebeğimiz olur, ama olmaz ise konu donasyona denk gelirse eşimi nasıl ıkna edeceğim sende bana yardım edersın:)
sevgiler canımmmm , sıkma canını lütfennn