• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

son_ece canım senin adın ece mi ona göre dua edicem

canım benim ismim ece degil ismim songül tşkr ederim canım ya inşallah dualarınız kabul olur ben bişi sorcam size bugün hastalanmam gerekiyodu ama olmadım kolay kolay günüm geçmez antibiyotik kullandım ondan dolayı olabilir mi

canım benim ismim ece degil ismim songül tşkr ederim canım ya inşallah dualarınız kabul olur ben bişi sorcam size bugün hastalanmam gerekiyodu ama olmadım kolay kolay günüm geçmez antibiyotik kullandım ondan dolayı olabilir mi

evet olurrrrrrrrrrrrrrrr:19::19::19::19::19:
ama belkim :emir_bebek::emir_bebek:olabilir ne dersin :34::34::34::34:

tamam canım.
evet ilaçlaR etkileyebilir ama yoksaaa... :))) keşkeeee..

canım inşş güzel haber getirsin
canım yaaa bizim tedvai ne zaman olacak bilmiyorum ki eşimde rahatsız biliyorsunuz onun rahatsızlığı çözüme kavuşmadan bebk olayına bakamayacağız
herşeyin hayırlısı canım inşallah eşin iyi olur peşinede bebişin olur
valla onun da iyisine denk gelmek lazım canım ben 6 sendeir falan gidiyorum aynı adama ara sıra valla bana iyi geliyor ama epey tuzlu oluyor tabii.. amaaan senin doktorluk neyin var kuzum iyisin maşallah.. sen iyi bir çocuk doktoru bul kuzucuk doğunca kontrolleri için aşılar maşılar..
aaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh canım sana bi anlatsam hayatımı dersinki hiç durma hemen git pisikoloğa :))))))) ha ha canım benim veledim doğsunda ben ona 10 tane ayrı doktor bulurum :) teyzesi
ev ev değil ki tekkee ben bu kadar çok misafir gelen yer görmedim :)))

kız ben severim misafiri ama sevdiğim insansa severim eğer eşimin iş arkadaşlarının karılarıysa hiç sevmem bitek bugün gelen arkadaşı seviyoorum iş arkadaşlarının içinde oda iyi kızdır diğerleri gibi fitne fesat değildir benim düzgün insana hep kapım açık hep güler yüzle karşılarım ama istemediğim insanada gayet net belli ederim istemediğimi ama bazıları anlamamazlıktan geliyo istemediğimi bildiği halde geliyo sırf laf taşımak için geliyo yoksa adam gibi gelsin herkez gelsin ayırt etmem tek sevmediğim burda kouşulanı öbür kapıda duymak

canım antibiotiktendie ama sen genede her ihtimale karşı ilaç kullanma bi test yap çünkü antibiotik anne karnında bebeği öldürüryo canım

herşeyin hayırlısı canım inşallah eşin iyi olur peşinede bebişin olur

aaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh canım sana bi anlatsam hayatımı dersinki hiç durma hemen git pisikoloğa :))))))) ha ha canım benim veledim doğsunda ben ona 10 tane ayrı doktor bulurum :) teyzesi

kız ben severim misafiri ama sevdiğim insansa severim eğer eşimin iş arkadaşlarının karılarıysa hiç sevmem bitek bugün gelen arkadaşı seviyoorum iş arkadaşlarının içinde oda iyi kızdır diğerleri gibi fitne fesat değildir benim düzgün insana hep kapım açık hep güler yüzle karşılarım ama istemediğim insanada gayet net belli ederim istemediğimi ama bazıları anlamamazlıktan geliyo istemediğimi bildiği halde geliyo sırf laf taşımak için geliyo yoksa adam gibi gelsin herkez gelsin ayırt etmem tek sevmediğim burda kouşulanı öbür kapıda duymak

amaaan dertsiz insan mı var.. napalım..
siz lojmanda mı oturuyosunuz da bu kadar gelip gidiyo bunlar?

amaaan dertsiz insan mı var.. napalım..
siz lojmanda mı oturuyosunuz da bu kadar gelip gidiyo bunlar?

yok kız ben delimiim bide bunların içine girecem :))))))) ha ha benim ev askeriyeye yakın yürüyerek 5 dakka anca tabi lojmanda oturmayanda burdan oturuyo ama hep aynı mahallede sayılırız lojmanda oturmayanların hepsi :)))))))

valla gene herkezi kaçırdım ben geldim kisme yok :(((((((((((( ağlıyorum ama anca gelebildim yaaaaa bi arkadaşa yasin okuyoz burda bebği olsun diye umutcumada yasinle ismi azam felan okudum ondan geç kaldım artık yarın görüşürüz hepinizi öptüm canlarım bu arada ayşecim Allahım yolunu hayır etsin sağ sağlim gelin ve sağ sağlim dönün evinize

Back