- 10 Ağustos 2009
- 26.100
- 18.286
- Konu Sahibi Fulyacennet16
Bazı erkekler mükemmel sevgili ama kötü koca sizinkide buna girer ama çoğunluk böyle , ki hasta olunca çoğu bakmaz zaten benciller
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ya.ben de benim için yaptıklarına sonra da dönüp kendime baktıkça birgün buraya üye olup benim hakkımda konu açacak diye korkuyorum :))şu konuları gördükçe eşimin melek olduğunu düşünüyorum bazen
Sayın konu sahibi.
Bencilce düşüncesizce yazdığın paylaşımlar sayesinde.
Oruç tutan namaz kılan insanların adı geçti burada. Hem de iyi olmayacak duygular uyandıracak şekilde.
Eminim ki kendini savunursun gene.
Haklısında.
Nitekim ben merkezli bir karakterin savunma mekanizması ile kimse baş edemez.
Eşin ile konuşssak kimbilir neler söyleyecek seninle ilgili !!!
Cidden seni okudukça aklıma bu gelmeye başladı.
Konudan ayrılıyorum, seninle ilgili haber ulaşmasın diye.
Diğer arkadaşlarımdan özür dilerim, kullanmak zorunda kaldığım dil sebebi ile.
tipik erkek. yaşamaya bakacaksın bu hayatta.Evliliklerin ilk aylarinda kadinlar erkeklerin etrafinda pervane oluyorlar nedense. En onemli amacimiz, varligimizin tek sebebi olan bencil odun kocalari mutlu etmekmiscesine hirpaliyoruz kendimizi. Hasta halinle sen birde onu neden kafana takasinki? Hic ilgilenmesen, gormesen duymasan, kendinle mesgul olsan, kafana gore plan program yapsan olmazmi. O seni mutlu etmiyorsa seni mutlu eden insanlarla takil. O senin keyfini gordugu vakit panikleyecek, simartmistinya, birden sasirip afallayacak ve senin keyfine mutluluguna dahil olmaya calisacak. Kisacasi kendini geri cek. Alisma esnasinda boyle zorluklar normal, bosanma konusunu cok fazla aklina getirme cok erken ve oyle abartilacak bi olay yok.
Erkek kadin iliskisinde avci av olayi flort halindeykende gecerli, nisanliykende, evliykende. Maalesef bu oyundan bizler biktik usandik, ama onlar bikamadi hicbir zamanda bikmayacaklar.
Bende yapıyorum bazen de bizim ki yemiyor çok akıllı olur kendileri Buldum ben yöntemi YAPMIYORUUUM hiçbir şeye artık elimi sürmüyorum iş kurs derken eve geçip yorgunum hayatım rahatsızım hayatım evle de ilgilenmiyorum geziyorum tozuyorum olayına giricem bakalım neler olacakCanım benim eniştem böyleydi evliliğin ilk yılları ablam ne çekdi hasta olur adam evden kaçarmış ablam bulunmaz hint kumaşı yerine koymuştu onu oda kendini bi b.....k zannetmişti biz konuşduk annem ben teyzemler yapma etme bu kadar kaldırma totosunu ablamda zamanla öğrendi ablam hastayken yok aç kalmasın yana yakıla sofra hazırlardı ne gerek var bak sende yapıyorsan hiçççç yapma elleme dokunma hiçbir şeye dünya yansa bi odunu yanmayan babamda dahil annem hastaysa ele mahkum kalkar boğazını doyurmak için hazırlar birşeyler yer annemde iki sızlandımı onuda doyurur annemde birdaha yapsın diye aslan kocam beee sen olmasan kim doyurcak beni dedimi babam o gazla annemi turp gibi yapar ablamda değişti aynı yöntemi yapıyor adam evde yokken kalkıp doyursa bile kendini ahhhh aşkım sabahdan beri açım inan yollarını bekledim demesiyle o odun bile değişti erkekle zıtlaşmadan iki tatlı sözle gaz verip ateşle bak nasıl tıkır tıkır çalışıyor Sen bile şaşıp kalırsın
Dünyaya aynı gözle bakmadığımız için zaten konuşmak bile isteyemem.Sayın Meram_Kedisi,
Hepimiz müslümanız Elhamdülillah, ben eşiminde oruç tutmasını takdir ediyor ve çok mutlu oluyorum.o yüzden zaten gece sabahlara kadar onu rahat bırakıyor sıkmıyorum.Siz biliyor musunuz eşime Kuran_ı Kerim öğretmeye çalıştığımı ve sohbetlere gitmesinde toplantılara gitmesinde yeni evli olmama ragmen her daim izin verip hatta zorlayıp gönderdiği mi bilmeden kimseyi karalayamazsın.Peygamber efendimiz nafile namazları için bile eşinden izin alırken eşime bencilliğinden kızıyorum bilmem anladınız mı? Benim kızdığım konunun farkında bile değilsiniz bu tezat durumun ve ayrıca üzerinde fazlaca durduğum kocamın bencilliği ve içinde bulunduğum değersizlik ve hizmetçi kadın eleştrisidir. Evet haklısınız eşime sorsanız neler der benim için ama ben hep soruyorum istişare ediyoruz benden çok memnun her daim dilinde çünkü yazdığımda da belirtildiği gibi her şeyinde özgür rahat daha ne olsun ama benim için bu aynı soruda farklı cevap verıyorsam burda bir yanlışlık var.Ama sanırım sizin niyetiniz farklı amaçınız konuyu islam hakaretliği olarak algılatıp tepki oluşmasını sağlamaya çalışıyorsunuz.Sizden ricam bana bulaşmamanız ve konum hakkında yorum yapmamanızdır.Bu size son mesajımdır.Rahatsız oluyorsanız bu siteden kaydınızı sildirmenizi rica ederim.Sizin gibi zeki ve mantıklı insanların olgunlaşmış aklı başında kişilerin işi ne ki bura da HADİ KALIN SAĞLICAKLA
okuyunca bende kendi yaşadıklarımı hatırladım çok şey bekliyoruz erkeklerden olmayınca üzülüyoruz sıfır beklenti sonsuz mutluluk...sen abartıyosun demiyorum sen haklısın ama eşine söyllesen abartıyosun der bu konuyu bende eşime anlatsam kız abartmış der ..bunlar böyle işte napacan
Al benden de o kadar.ama hata biz kadınlarda.kocanın etrafında dört dönüyorlar kocamda kocamda.donuna kadar ütüleyen var valla ben evlendiğimizden beri ütüye elimi sürmüyorum yapıyo kendisi.bazen işten yorgun geliyorum hiç öyle mutfağa falanda atmıyorum kendimi,yapasım yok yemek diyorum başının çaresine bakıyor.erkekleri bu hale getiren bizleriz.ne kadar çok yaparsak o kadar az değer görüyoruz unutmayınşu konuları gördükçe eşimin melek olduğunu düşünüyorum bazen
Al benden de o kadar.ama hata biz kadınlarda.kocanın etrafında dört dönüyorlar kocamda kocamda.donuna kadar ütüleyen var valla ben evlendiğimizden beri ütüye elimi sürmüyorum yapıyo kendisi.bazen işten yorgun geliyorum hiç öyle mutfağa falanda atmıyorum kendimi,yapasım yok yemek diyorum başının çaresine bakıyor.erkekleri bu hale getiren bizleriz.ne kadar çok yaparsak o kadar az değer görüyoruz unutmayın
o senin tatlılığın şekerim benimkide öyle valla ne bulursa onu yer.napalım bizde insanız hem dışarda çalışıp hem de evde dört dörtlük olmamızı beklemesinler bir zahmetçok tatlısın ya :) benim eşimde tost yer zavallım haftanın 3 günü