öyle çirkin hissediyorum ki...

perfect libra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2022
10
9
44
Merhaba, evet başlıkta belirttiğim gibi öyle çirkin hissediyorum ki kendimi hiçbir şeye layık görmüyorum. son zamanlarda inanılmaz takar oldum bu durumu çünkü daha yeni idrak ettim sanırım. standart biri olduğumu düşünüyordum meğer çirkinmişim. çevreme bakıyorum kimse mükemmel değil ama herkesin bir albenisi var. Ben öyle değilim kendimi itici ve çirkin buluyorum. güzel kadınlara ayrıcalıklı davranıldığını düşünüyorum. yüzüm çok kemikli kendimi çığlık maskesine benzetiyorum. estetik yaptırsam tamamen yapay olmaktan korkuyorum. geçmişte hızlı kilo vermiştim sonra geri aldım gerçi ama kilo verme sürecimde gözlerimin altı çöktü kilo aldığımda eski haline dönmedi maalesef. çok büyük olmamakla birlikte hafif kemerli bir burnum var. çenem çok hafif önde ve kemikli... kadın gibi hissetmiyorum yüzümü çok erkeksi buluyorum. yani bir yerimi değil bir sürü yerimi yaptırmam lazım. normal kilodayım bakıyorum benim giydiğim bana yakışmıyor benden daha zayıf yada daha kilolu biri giyince inanılmaz yakışıyor. tam olarak sorun ne bilmiyorum çirkin olmak cidden çok zormuş. kendimi sevemiyorum. hep bir iç geçirme halindeyim. kurumsal bir yerde çalışıyorum kendimi buraya bile layık görmüyorum. sürekli şu seni neden sevsin ki şu seninle neden evlensin ki milletin başına bela olma kimseye bunu yapmaya hakkın yok herkes güzel biriyle olmayı hak eder diye düşüncelerimi susturamıyorum çok mutsuzum ne yapabilirim.

Güzel yanlarınıza odaklanın, burnunuz kemerlidir ama dudaklarınız güzeldir mesela onu ön plana çıkaracak şekilde makyaj yapın… Size yakışan renkleri, saç kesimini bulmaya çalışın. Bir de bunlardan çok daha önemlisi, kendinizi değersiz hissettiren şey neyse onu bulup üzerinde çalışmanız gerekir. İnsan mutlu ve özgüvenli olduğu zaman duruşu bakışı değişiyor. Önemli olan başkalarının değil sizin kendinizi sevmeniz.

Kalabalık bir ortamda çalışıyorum ve gerçekten zamane güzellik algısına uygun bir tipim var. Uzun boyluyum manken gibi. Kum saati vücut. Yüzümde çekicidir. Özgüvenim tavan ama iş yerinde kişiliğimden dolayı sevilmiyorum. Despotum ve kuralcıyım. Sürekli adaleti savunuyorum. Sevgilim toplumun ve ailemin çok onaylamadığı bir kişi o bile evlenmemek için kırk takla attı :işsiz: üslubumdan dolayı genelde sevilmem 😂 ilk görünüş önemli ama kişiliğin ve tarzın daha önemli. Evet insanlar ilk karşılaştığında bana hitap ederken daha dikkatli oluyorlar, yeni tanıştığım erkekler çok beğeniyorlar ama korkuyorlar çok görüşmek istemiyorlar.

Merhaba, evet başlıkta belirttiğim gibi öyle çirkin hissediyorum ki kendimi hiçbir şeye layık görmüyorum. son zamanlarda inanılmaz takar oldum bu durumu çünkü daha yeni idrak ettim sanırım. standart biri olduğumu düşünüyordum meğer çirkinmişim. çevreme bakıyorum kimse mükemmel değil ama herkesin bir albenisi var. Ben öyle değilim kendimi itici ve çirkin buluyorum. güzel kadınlara ayrıcalıklı davranıldığını düşünüyorum. yüzüm çok kemikli kendimi çığlık maskesine benzetiyorum. estetik yaptırsam tamamen yapay olmaktan korkuyorum. geçmişte hızlı kilo vermiştim sonra geri aldım gerçi ama kilo verme sürecimde gözlerimin altı çöktü kilo aldığımda eski haline dönmedi maalesef. çok büyük olmamakla birlikte hafif kemerli bir burnum var. çenem çok hafif önde ve kemikli... kadın gibi hissetmiyorum yüzümü çok erkeksi buluyorum. yani bir yerimi değil bir sürü yerimi yaptırmam lazım. normal kilodayım bakıyorum benim giydiğim bana yakışmıyor benden daha zayıf yada daha kilolu biri giyince inanılmaz yakışıyor. tam olarak sorun ne bilmiyorum çirkin olmak cidden çok zormuş. kendimi sevemiyorum. hep bir iç geçirme halindeyim. kurumsal bir yerde çalışıyorum kendimi buraya bile layık görmüyorum. sürekli şu seni neden sevsin ki şu seninle neden evlensin ki milletin başına bela olma kimseye bunu yapmaya hakkın yok herkes güzel biriyle olmayı hak eder diye düşüncelerimi susturamıyorum çok mutsuzum ne yapabilirim.
güzel olmak öyle cokta avantaj sağlamıyor inanın daha zor durumda kalıyorsunuz,bi kere hic arkadaşınız olmuyor yanınizda gezmek istemiyorlar çünki yanınizda dikkat çekemiyorlar,eslerinden kıskanıyorlar,sürekli alaycı bir tavirla yaklaşıp aşağı cekmeye calışiyorlar,bakıyorlarki fiziksel olarak yarisamayacaklar zekanızla,aklınızla vs bi sürü şeyinizle sizi küçük düşürmeye çalışıyorlar,mesela iş yerinde ayrıcalıklı birsey olsun hemen yanlış tarafa çekiyorlar,esleri kıskanç oluyor millet ilgi gösterince sürekli kavga tartışma cıkiyor,rahat rahat dışarı çıkamıyorlar bu yüzden,yani guzel kadınlar hep yalnız hep mutsuz,eminim siz çirkin fln değilsiniz yani zaten çirkin ne kadarda hoş olmayan bir kelime,herkesin kendine gore bir guzelliği var siz sadece onu öne cıkartamamışsınız,cesaret edememişsiniz

Sen kendini nasıl hissedersen kendini nasıl görürsen çevrende sana öyle davranır,seni öyle görür. İç güzellik , konuşma üslubu ve kıvrak bir zeka dış güzelliği solluyor.
Benim kuzenim var erkek çok yakışıklı hemde öyle böyle değil.15 yıl önce öyle bir kızla evlendi ki. Şişman yani çoğunluğa göre de çirkin bir kız. Allah affetsin ne senaryolar yazdık biliyor musun. Kesin oğlan bunu bırakır, hamile mi bıraktı acaba, yok yok kesin büyü falan denildi.Ama kadının öyle bir çekim gücü var ki... Artık sulalemde kimse Esra ya danışmadan birşey yapmaz.Esra ne alırsa herkes aynısını alır.
Kadının bir konusmasi var dinlerken kendinden geçiyorsun.
Mesela ben 20 li yaşlarımda gerçekten çok güzeldim. Sadece erkeklerin değil kadınların bile birbirini durtup beni gösterdikleri oluyordu.Araya tanıdık koyup benimle görüşmek isteyenler bir daha aramazdi beni.oyle üzülürdüm ki. Şimdi 40 lardayim emin ol dış güzellik hiçbir şey. Ama tabiki bir kadın çok bakımlı olmalı bu ayrı.

Şu anda çevremizde doğal kalan o kadar az kadın var ki. Hiçbir şey yaptırmasalar herkes dolgu, botoks yaptırıyor. Yaptırmasınlar demiyorum, insan kendini nasıl güzel, iyi hissediyorsa öyle yapsın.
Ama bize dayatılan bu güzellik algılarına lütfen kapılmayın. Eminim ki abarttığınız kadar değilsinizdir. çirkin yazmak bile istemiyorum.
BEnim de yüzüm topaç gibi mesela, hani bazlama surat diye hande erçel le dalga geçilmişti ya öyle, diyorum ki keşke kemikli olsaydı, burnum da büyük. Güzellik algısı herkese göre değişir ve güzellik geçicidir, yapılan müdahelelerin de sonu yoktur.
Önemli olan aura bence, kendine güven, uyumlu,temiz giyinmek, mis gibi kokmak, bakımlı olmak,cildine özen göstermek, konuşma, bakış ,duruş. Hani bazı adamlar vardır öyle çok yakışıklı değildir ama albenisi vardır. Piyanistteki koca burunlu adrien brody mesela :) adam yakışıklı değil ama hoş bir havası var.
Bunu düşünüp de içinize kapanıpo hayatı kendinize zindan etmeyin, siz çok güzelsiniz, içiniz güzel olsun, hayatınız güzel olsun...

Siz çirkin değilsiniz özgüven eksikliğiniz var, burnum en babasından kemikli ve yamuk yan profilden bakınca, dişlerim kendinden sarımtrak renk tonunda, vücudumda dikiş izleri var operasyın sonuçlu, her yerim ben kaynıyor, ellerim büyüktür ayaklarımda öyle ve parmaklarım kemikli yapıdadır aklıma gelenler bunlar şimdilik ama ben kendimi beğeniyorum ve çevremde de beğeniliyorum.

Sen kendini nasıl hissedersen kendini nasıl görürsen çevrende sana öyle davranır,seni öyle görür. İç güzellik , konuşma üslubu ve kıvrak bir zeka dış güzelliği solluyor.
Benim kuzenim var erkek çok yakışıklı hemde öyle böyle değil.15 yıl önce öyle bir kızla evlendi ki. Şişman yani çoğunluğa göre de çirkin bir kız. Allah affetsin ne senaryolar yazdık biliyor musun. Kesin oğlan bunu bırakır, hamile mi bıraktı acaba, yok yok kesin büyü falan denildi.Ama kadının öyle bir çekim gücü var ki... Artık sulalemde kimse Esra ya danışmadan birşey yapmaz.Esra ne alırsa herkes aynısını alır.
Kadının bir konusmasi var dinlerken kendinden geçiyorsun.
Mesela ben 20 li yaşlarımda gerçekten çok güzeldim. Sadece erkeklerin değil kadınların bile birbirini durtup beni gösterdikleri oluyordu.Araya tanıdık koyup benimle görüşmek isteyenler bir daha aramazdi beni.oyle üzülürdüm ki. Şimdi 40 lardayim emin ol dış güzellik hiçbir şey. Ama tabiki bir kadın çok bakımlı olmalı bu ayrı.
öncelikle teşekkür ederim.profil fotoğrafınıza bayıldım :)

bence kendine haksızlık etttiğini düşünüyorum Gucci Prada mankenleri hep maskülen kadınlardan seçiliyor bakım ve diyet tut boğazını

Bakım ve pozitif enerjiyle beğenilmeyen kadın yoktur. Neşeli olun, hayatın güzel yönlerini görün , bakımlı olun tamamdır yeterli. O güzellik algısından ve ona uymaya çalışıp estetik yaptıran kadınlardan şahsen ben bıktım. Tüm sosyal medya birbirine benzeyen kadınlarla dolu. Senin kusur diye bahsettiğin her şey senin karakteristik özelliklerin.

güzellik ilk algı hatta yanılsama bence.. önemli olan donanım, zeka ve özgüven.. özgüvenli insanın albenisi olur.. düşünsene inanılmaz güzelliktesin ama özgüvensiz sinik bir karakterin var bir süre sonra güzellik algısı kırılır. 110 kıloyken de aşırı kendini seven özgüveni tam ne istediğini bilen hatta kırmızı ipli bikini giyen biriydim zayıfladım şimdi bunlar iyice nirvana yaptı.. ve inan sırf özgüvenim var diye abartmıyorum kıvanc tatlıtuğ gibi yakışıklı erkekler can atıyordu birlikte olmak için ve yüz vermiyordum yada oynayıp bırakıyordum :KK49:bir de kuyruğum hep diktir üzülsem de sinirlensem de hep pozitif bir enerjim vardır ki çevremdekilerde enerjin çok farklı der. . yani diyeceğim o ki iş dış güzellikte değil benliğinde saklı

Çırkın kadın yoktur bakımsız kadın vardır, kendinize bu kadar yuklenmesenız mı
Kimse dört dörtlük degıl, yasınız kac acaba

Çırkın kadın yoktur bakımsız kadın vardır, kendinize bu kadar yuklenmesenız mı
Kimse dört dörtlük degıl, yasınız kac acaba
31 yaşındayım aslında her konuda ılımlı ve pozitifimdir güzellik haricinde özgüven eksikliğim yok. Kısmetim olduğu zamanlarda bak bu adam seni işin gücün var ve hanım hanımcık olduğun için istiyor ama hevesi geçecek ve senin gibi biriyle olduğu için pişman olacak ve sen bunu kaldıramayacaksın diye kendimi hemen geri çekiyorum.ve bu yıllardır böyle :KK70: çıldırıciğim

Güzellik asla sağlam bir mutluluk ve garanti getirmiyor maalesef :KK66:
avantajları olduğu doğrudur evet ama dezavantajları da öyle fazla ki, anlatsam hadii canım dersin.
senin çevrene yaydığın enerji önemli . kendini seversen ve öz değerinin farkında olup frekansını yükseltirsen hayatına öyle insanları da çekersin. çünkü insanların seni algılayış biçimleri de bu şekilde olacak.
zamanla yaş aldıkça hayatta bunu tecrübe ediyorsun..
ayrıca eminim ki çirkin de değilsin. üzme kendini böyle düşüncelerle hayat kısa :KK68:

31 yaşındayım aslında her konuda ılımlı ve pozitifimdir güzellik haricinde özgüven eksikliğim yok. Kısmetim olduğu zamanlarda bak bu adam seni işin gücün var ve hanım hanımcık olduğun için istiyor ama hevesi geçecek ve senin gibi biriyle olduğu için pişman olacak ve sen bunu kaldıramayacaksın diye kendimi hemen geri çekiyorum.ve bu yıllardır böyle :KK70: çıldırıciğim
Sizin problem yaptığınız şey düşünme şekliniz. Hemen negatif düşünüp kafanızda kurup her şey sizin algıladığınız gibi olacak sanıyorsunuz. Bu durumla ilgili derya deniz video var, kitap var. Kendinize ve hayata bakış açınızı değiştirebilirsiniz sevgiler 🥰

X