- 29 Aralık 2022
- 10
- 9
- 44
- Konu Sahibi perfect libra
Merhaba, evet başlıkta belirttiğim gibi öyle çirkin hissediyorum ki kendimi hiçbir şeye layık görmüyorum. son zamanlarda inanılmaz takar oldum bu durumu çünkü daha yeni idrak ettim sanırım. standart biri olduğumu düşünüyordum meğer çirkinmişim. çevreme bakıyorum kimse mükemmel değil ama herkesin bir albenisi var. Ben öyle değilim kendimi itici ve çirkin buluyorum. güzel kadınlara ayrıcalıklı davranıldığını düşünüyorum. yüzüm çok kemikli kendimi çığlık maskesine benzetiyorum. estetik yaptırsam tamamen yapay olmaktan korkuyorum. geçmişte hızlı kilo vermiştim sonra geri aldım gerçi ama kilo verme sürecimde gözlerimin altı çöktü kilo aldığımda eski haline dönmedi maalesef. çok büyük olmamakla birlikte hafif kemerli bir burnum var. çenem çok hafif önde ve kemikli... kadın gibi hissetmiyorum yüzümü çok erkeksi buluyorum. yani bir yerimi değil bir sürü yerimi yaptırmam lazım. normal kilodayım bakıyorum benim giydiğim bana yakışmıyor benden daha zayıf yada daha kilolu biri giyince inanılmaz yakışıyor. tam olarak sorun ne bilmiyorum çirkin olmak cidden çok zormuş. kendimi sevemiyorum. hep bir iç geçirme halindeyim. kurumsal bir yerde çalışıyorum kendimi buraya bile layık görmüyorum. sürekli şu seni neden sevsin ki şu seninle neden evlensin ki milletin başına bela olma kimseye bunu yapmaya hakkın yok herkes güzel biriyle olmayı hak eder diye düşüncelerimi susturamıyorum çok mutsuzum ne yapabilirim.