- 25 Ağustos 2014
- 20.568
- 48.768
- 798
- Konu Sahibi ohepyanliz
-
aynen oyle.. yapamayacagini biliyo cunku.. bosanacak adam gider acar davasini, herif orda bile dilekce verecen diye bi baski pesinde..ozaman bir daha söylerse dilekçe ver diye... çekinme ver.. zaten boşanmak isteyen adam git sen ver demez gider verir bir an önce boşanmak ister.. kocan çok açık seni tehdit ederek sindirmeye çalışıyor.. kanma bunlara.. tavrını koy..
bsy diyim mi konu sahibi, bence sen bosanmayacaksin, devam edeceksin bu adamla.. cunku her yazilana cevaben, yapilanlari anlatiyosun.. icraat hakkinda konusmuyosun..
ha bi de sunu bil, bu tipler insana kendini suclu hissettirmeyi iyi bilir, ben de kendimi suclu sanardim, davayi acinca kendi bile itiraf etti 'senin hic sucun yoktu, hersey benim hatam' diye..
ailen de sahip cikiyomus, daha 23 yasindasin, zorun ne?
hımm. ezik hissediyor aradaki kültür farkından sanırım. ne mezunu bu alien
ailene filan kotu davranmaz dmi?Ailemi çagırdım bugün eşyalarını alıp gitmesini söyleyecegim davayı da acıcam buraya yazmak benim için çok iyi oldu
alien=yaratikannem üniverste mezunu onun ailesi normal
ailene filan kotu davranmaz dmi?
kararli dur, simdi ailesi filan girer devreye bosanmayin diye, sen de istemiyosun ayrilmayi, yumusarsin pisman oldu sanip.. insanlar degismez, bunu unutma..
ailen ne zamana gelmis olur?
yok kocan ne mezunu dedim. alien , kocan işte. yaratık yani :)annem üniverste mezunu onun ailesi normal
ha sen açıklamışsınalien=yaratikaileni sormuyor canim..
yok kocan ne mezunu dedim. alien , kocan işte. yaratık yani :)
ezik işte. sen üniversiite mezunusun diye yedirememişlise mezunu o şirketi var
ailen ne zaman gelmis olur?
bu adam iki guzel soz soylese kanmayacaksin dmi?Yarın gelirler istanbulda onlar
ezik işte. sen üniversiite mezunusun diye yedirememiş
ohh bir konuda daha içim rahatladı. sevindim bunaAilemi çagırdım bugün eşyalarını alıp gitmesini söyleyecegim davayı da acıcam buraya yazmak benim için çok iyi oldu
bu adam iki guzel soz soylese kanmayacaksin dmi?
esinden korkma, ailenin haberdar oldugunu ve esyasini alip gitmesini, surecin basladigini soyle.. hatta msj yaz, kendi msjlarinda belirt sana ettigi hakaretleri, bosanma tehditlerini, 'seni dinleyecegim, acacagim davayi' filan yaz, mahkemede delil olurKanmam o kadar da degil artık inceldigi yerden kopacak çünkü ben aileme söylememiştim hiç artık söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?