• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öyle Bir Derdim Var ki Lütfen Yardım edin :(

ozaman bir daha söylerse dilekçe ver diye... çekinme ver.. zaten boşanmak isteyen adam git sen ver demez gider verir bir an önce boşanmak ister.. kocan çok açık seni tehdit ederek sindirmeye çalışıyor.. kanma bunlara.. tavrını koy..
aynen oyle.. yapamayacagini biliyo cunku.. bosanacak adam gider acar davasini, herif orda bile dilekce verecen diye bi baski pesinde..

bsy diyim mi konu sahibi, bence sen bosanmayacaksin, devam edeceksin bu adamla.. cunku her yazilana cevaben, yapilanlari anlatiyosun.. icraat hakkinda konusmuyosun..
ha bi de sunu bil, bu tipler insana kendini suclu hissettirmeyi iyi bilir, ben de kendimi suclu sanardim, davayi acinca kendi bile itiraf etti 'senin hic sucun yoktu, hersey benim hatam' diye..
ailen de sahip cikiyomus, daha 23 yasindasin, zorun ne?

Ailemi çagırdım bugün eşyalarını alıp gitmesini söyleyecegim davayı da acıcam buraya yazmak benim için çok iyi oldu

Ailemi çagırdım bugün eşyalarını alıp gitmesini söyleyecegim davayı da acıcam buraya yazmak benim için çok iyi oldu
ailene filan kotu davranmaz dmi?
kararli dur, simdi ailesi filan girer devreye bosanmayin diye, sen de istemiyosun ayrilmayi, yumusarsin pisman oldu sanip.. insanlar degismez, bunu unutma..
ailen ne zamana gelmis olur?

ailene filan kotu davranmaz dmi?
kararli dur, simdi ailesi filan girer devreye bosanmayin diye, sen de istemiyosun ayrilmayi, yumusarsin pisman oldu sanip.. insanlar degismez, bunu unutma..
ailen ne zamana gelmis olur?

Ailemle muhattap bile olmuyor onun ailesi de ondan korktugu için araya girmeye çalışmaz zaten onlar istemiyorlar sürekli dolduruyorlardı bana karsı

ezik işte. sen üniversiite mezunusun diye yedirememiş

Şirketi olup saglam geliri olmasına ragmen benim çalışıp ona maaşımı tamamen vermemi istedi hep ondan harclık almamı sonra cıktım işimden bıraktım sürekli üniverste mezunusunda ne işe yarar benim kadar kazanabiliyormusun şeklinde ithamları var

Kanmam o kadar da degil artık inceldigi yerden kopacak çünkü ben aileme söylememiştim hiç artık söyledim
esinden korkma, ailenin haberdar oldugunu ve esyasini alip gitmesini, surecin basladigini soyle.. hatta msj yaz, kendi msjlarinda belirt sana ettigi hakaretleri, bosanma tehditlerini, 'seni dinleyecegim, acacagim davayi' filan yaz, mahkemede delil olur ;)

hakkında hayırlısı olsun inş çok sevindim aldığın karara.başta üzülüceksin zor zamanların olucak illakki ama bu adamla bir ömür geçirmek seni daha çok üzüp yıpratacaktı.allah yolunu açık etsin arkadaşım

canım benim bende çok severek evlendim 2 senelik evliyim eşim bırak kendisi ezmeyi ailesine bile bir gün ezdirmedi beni bende evlendiğimde sigara içiyordum benimde eşim bilmiyordu kaynanam hala bilmiyor bizimde çok ciddi kavgalarımız oldu yeri geldiğinde ama esim bir gün bile sigarayi öne sürerek boşanalım demedi sonra öğrendiğinde tabikide kızdı ama sonra kabullendi hala kullanıyorum ve tek kelime etmiyor eşininki sadece bir bahane arkadaşlarında söylediği gibi gerçekten boşanmak istese seni dilekçe vermeye be
goturecegim demez kendisi verir zaten sadece gözünü korkutmaya çalışıyor seni istemeyen birini sen neden istiyorsunki böyle yaşayacağına boyle bir hayat süreceğine boşanip mutlu bir şekilde yaşa daha iyi ne münasebet bana ailenle görüşmeyeceksin diyecek beni kaç yıl büyüten insanlara bunu söylemeye hakkı yok onlar benim annem babam her istediğim zamanda görüşürüz bunu kimse engelleyemez tamam gerçekten çok zor bir karar ama söylediğim gibi bu şekilde hayat sürmez kendini de düşünmelisin değmeyen birisi için hayatını mahvetme

bunun normallik hiç bir yerinde yok canım malesef, sana hakaretleri hizmetçi gibi davranması hiç hoş değil, ki ailesinin bu kadar karışması da cabası ,bence boşan daha iyisini bulsun da görelim, dul kalmak kötü bişi değil öyle düşünme ,Allah sana bu hayata gelme fırsatını vermişken mahvetme hayatını ,boşan sana da yazık ailene de ,ne kadar üzülüyorlardır kim bilir.

Back