• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öyle Bir Derdim Var ki Lütfen Yardım edin :(

Fark etmez ki eğer sigara tiryakiliği boşanmak için haklı sebep ise hakim nerde içtiğini sormaz bile.
Konuyu tam bilmiyorum haklı sebep olup olmadığı konusunda avukat arkadaşlar bilgi verebilir.

Merhabalar ablalarım ...

Çok uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum burdaki dertleri okuyarak kendime ders çıkarıyorum .. LAkin öyle bir derdim var ki şimdi sadece bunu paylaşmak için üye oldum.. Lütfen bıkmadan okuyun ve bana bir akıl verin :KK43:

Ben çorumda yasıyorum 6 ay oldu evleneli.. Severek evlenmesemde sonradan çok sevdim .. 23 yaşındayım eşimin iyi bir işi ve iyi bir kazancı var. Ben hatayı sadece karsı tarafta gören bir insan degilim bu yüzden size kendi hatalarımıda yazacagım. Evlenmeden önce sigarayı bıraktıgımı söyledim fakat bırakamadım.( Eşim sigara kullanmıyor bu arada ) Tekrar başladım ve eşim yakaladı içerken sonra bırakamadığımı söyledim dürüstçe tamam iç dedi fakat her içtiğimde küfür etti yataktan kovdu beni... Evlendikten sonra o kadar çok degiştiki herşeyimi kısıtladı sürekli başımda dikildi şurayı temizlememişsin şurda toz var bura böyle şura şöyle .. Bana eziyet etmek için elinden gelen herşeyi yaptı .. Ailem uzakta benim onları dışladı görüşmek istemedi benide görüştürmek istemedi ne zaman yanlarına gitsem ailemi görmeye ayrılalım dedi.. Eşimin ailesi ise hiç istemedi beni kendi istedikleri kız ile evlenmelerini istiyorlardı.. Bu yüzden hep tavırlılardı bana karsı bi gün olsun kızım bir şeye ihtiyacın var mı diye sormadılar evime tek bir çöp bile almadılar bir bileziğim dahi olmadı bütün hevesler kursağımda kaldı ama hiç bir zaman kimsenin başına kalkmadım bunları kısmet dedim sustum .. Sürekli eşimi doldurup üstüme yolladılar sustum .. Eşim evde su bitse bana sürekli agır küfürler eder sürekli bagırır hiç saygı göstermez.. Sürekli beni aşşalar işe yaramazsın diye çok cimridir kendide aileside ..Bana sormadan defalarca on , on bes kişilik misafirler çagırıldı bir saat öncesinden .. Ne alsa maddi olarak annesinin üstüne yapar hiç bir şeyi bana sormaz danışmaz ..Ben evden dışarı hiç çıkmam asosyal bir hayatım var evlendigimden beri eşimlede hiç çıkmayız sadece akraba ziyaretleri o kadar.. Herşeyi tek başıma yaparım .. Ailesi benim eve gelen faturalarımı ezbere bilir.. Beni hiç savunmaz .. Eşim sürekli elen sudan sebeplerden kavga çıkarmasına ragmen ben hep ona karsı sustum hiç saygısızlık etmedim ne ona ne ailesine karşı ayrılığın adını ağzıma bile almadım ..Elimden gelen herşeyi yaptım herşeye sustum hakaret yedim her gün ağza alınmayacak küfürler işittim sizce normal bir evlilikmiydi bu ? Çok sabrettim ... Çünkü çok sevdim beni anlayabilirsiniz. Gizli içtim sigaramı çünkü 9 yıldır içiyorum çok denedim ama yardım almam gerekiyodu kaç kere söyledim ama ölsende içmeyeceksin ben yardım edemem destek falan bekleme dedi hep.. Sonra ben söylemedim içtigimi içmiyorum dedim .. Tam yavaş yavaş oturtuyoruz dedigim anda paketimi buldu bitti istemiyorum yarın gidicez dilekce vericez dedi.. Ben böyle bir sebepten ayrılmak istemiyorum .. Ama aklımı karıştıran ve size danışmak istedigim konu şu bu adam sizce zaten ayrılmak için bahane mi arıyordu yoksa bu ayrılmak için bir sebep mi ne olur bana bi akıl verin ben ne yapıcam ? Ve eşlerinden severek ayrılanlar ne kadar sürede atlattınız ?? Dul kalmak çok mu kötü çocugum yok bu arada .. Şu 6 ayda yaşadıklarımın bana yaşatılanların hepsini yazsam destan olur .. Bana yardım edin ne olur bi akıl verin ..
bu hayat çekilmez kabus gibi evlenmeseydin keşke..

Yahu anlamadığım birşey var benim;
Bir kadın kendisine bu kadar eziyet edilmesine neden susar??nasıl susar?! SEBEP??
Nasıl bir sebebin var susmak için çok merak ediyorum??

6 aylık evlilikte ne ara sevdiniz bu adamı anlamadım .boşanmak senin için daha hayırlı olur cnm

Merhabalar ablalarım ...

Çok uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum burdaki dertleri okuyarak kendime ders çıkarıyorum .. LAkin öyle bir derdim var ki şimdi sadece bunu paylaşmak için üye oldum.. Lütfen bıkmadan okuyun ve bana bir akıl verin :KK43:

Ben çorumda yasıyorum 6 ay oldu evleneli.. Severek evlenmesemde sonradan çok sevdim .. 23 yaşındayım eşimin iyi bir işi ve iyi bir kazancı var. Ben hatayı sadece karsı tarafta gören bir insan degilim bu yüzden size kendi hatalarımıda yazacagım. Evlenmeden önce sigarayı bıraktıgımı söyledim fakat bırakamadım.( Eşim sigara kullanmıyor bu arada ) Tekrar başladım ve eşim yakaladı içerken sonra bırakamadığımı söyledim dürüstçe tamam iç dedi fakat her içtiğimde küfür etti yataktan kovdu beni... Evlendikten sonra o kadar çok degiştiki herşeyimi kısıtladı sürekli başımda dikildi şurayı temizlememişsin şurda toz var bura böyle şura şöyle .. Bana eziyet etmek için elinden gelen herşeyi yaptı .. Ailem uzakta benim onları dışladı görüşmek istemedi benide görüştürmek istemedi ne zaman yanlarına gitsem ailemi görmeye ayrılalım dedi.. Eşimin ailesi ise hiç istemedi beni kendi istedikleri kız ile evlenmelerini istiyorlardı.. Bu yüzden hep tavırlılardı bana karsı bi gün olsun kızım bir şeye ihtiyacın var mı diye sormadılar evime tek bir çöp bile almadılar bir bileziğim dahi olmadı bütün hevesler kursağımda kaldı ama hiç bir zaman kimsenin başına kalkmadım bunları kısmet dedim sustum .. Sürekli eşimi doldurup üstüme yolladılar sustum .. Eşim evde su bitse bana sürekli agır küfürler eder sürekli bagırır hiç saygı göstermez.. Sürekli beni aşşalar işe yaramazsın diye çok cimridir kendide aileside ..Bana sormadan defalarca on , on bes kişilik misafirler çagırıldı bir saat öncesinden .. Ne alsa maddi olarak annesinin üstüne yapar hiç bir şeyi bana sormaz danışmaz ..Ben evden dışarı hiç çıkmam asosyal bir hayatım var evlendigimden beri eşimlede hiç çıkmayız sadece akraba ziyaretleri o kadar.. Herşeyi tek başıma yaparım .. Ailesi benim eve gelen faturalarımı ezbere bilir.. Beni hiç savunmaz .. Eşim sürekli elen sudan sebeplerden kavga çıkarmasına ragmen ben hep ona karsı sustum hiç saygısızlık etmedim ne ona ne ailesine karşı ayrılığın adını ağzıma bile almadım ..Elimden gelen herşeyi yaptım herşeye sustum hakaret yedim her gün ağza alınmayacak küfürler işittim sizce normal bir evlilikmiydi bu ? Çok sabrettim ... Çünkü çok sevdim beni anlayabilirsiniz. Gizli içtim sigaramı çünkü 9 yıldır içiyorum çok denedim ama yardım almam gerekiyodu kaç kere söyledim ama ölsende içmeyeceksin ben yardım edemem destek falan bekleme dedi hep.. Sonra ben söylemedim içtigimi içmiyorum dedim .. Tam yavaş yavaş oturtuyoruz dedigim anda paketimi buldu bitti istemiyorum yarın gidicez dilekce vericez dedi.. Ben böyle bir sebepten ayrılmak istemiyorum .. Ama aklımı karıştıran ve size danışmak istedigim konu şu bu adam sizce zaten ayrılmak için bahane mi arıyordu yoksa bu ayrılmak için bir sebep mi ne olur bana bi akıl verin ben ne yapıcam ? Ve eşlerinden severek ayrılanlar ne kadar sürede atlattınız ?? Dul kalmak çok mu kötü çocugum yok bu arada .. Şu 6 ayda yaşadıklarımın bana yaşatılanların hepsini yazsam destan olur .. Bana yardım edin ne olur bi akıl verin ..

merhabalar bende corumun yerliisiyim . coruma evlilik yoluyla gelmissiniz anlasilan esiniz corumlu galiba? . maalesef corumun insani kabadir bunu söylememde fayda var .Ama bu demek degil ki esiniz size yaptiklarinda haklidir diye. Bu kadar seye tahammül etmenizede sasirdim bence bu erkek sizi yok etmis kendine göre sekillendirmis siz sadece ev isi gören ve esinizin ihtiyaclarini karsilayan bir obje gibi görünüyorsunuz anlattiklarinizda esinizin gözüyle görünen hali bu cok özür dileirm .Cok uzun yorum yapmak istemiyorum son kisimla alakali resmen bahane aradigini düsündüm belkide ailesi vermek istedikleri kizi daha cok övdü ve sizin icin `al da birak ` demis olabilirler mi aklima gelmiyor degil esinizin ailesi hangi soyadina sahip özelden yazabilirmisiniz belki taniyorumdur ?

Bana şuan bile ne diyo biliyomusun :) Ben isteyim evime gelip her dediğimi yapacak bi ton kız var peşimde sen kıymet bilmedin otur haline yan diyo beni kaçırdıgına otur da agla diyo

canım onun özelliği ne istesen sende bulursun , kendini ne zannediyor ki , bide onu kaçırdın diye oturup ağlayacak mısın , kimse kimseyi çekmez bu devirde beyfendimiz taş devrinde kalmış galiba, hiç kendini üzme hayatım ,baksana nerden biliyo da bi ton kız var diyo, konuşuyo demekki kızlarla, hiç kendini yıpratma ,yazık sana da yazık insansın sen ,en önemlisi kadınsın sen değerlisin..

Dua et çocuğun yok hamile falan kalayım deme sırf çocuk yüzünden evlilik bitiremeyen bir dünya insan var
yaşın çok genç yeni bir hayat kurmak için çok fırsatın olur hayatını karartma

Boşan ve bi cigara yak :KK39:ben böyle hapis hayatı senin gibi de susanı görmedim canım bence bu adamdan koca olmaz

Merhabalar ablalarım ...

Zararin neresinden donersen kârdir! 6 ay icinde yasadiklarin bunlar eger mantikli bir karar almazsan bundan daha kotu olabilecgin malum.. cocugunda yokmus ayril...
bir insan 7sinde neyse 70indede odur. sayginin olmadigi yerde sevgide kalmaz.
Bende senin gibi bi evlilik yasadim 5ay sonrasi annemin evine giderim artik dayanamiyorum dedim beni aldi annemin kapisina goturdu. salak gibi inmedim, olacak olacak hersey duzene girecek duzelecek dedim devam edim dedim hersey daha kotu oldu! cocugum oldu ayrildim. keske cocugum olmadan ayrilsaydim! ayrilmiyosanda sakin cocuk dusunme !! cok pisman olursun..

peki siz bu adamın nesini sevdiniz?yani sevmeden evlendim sonradan sevdim diyosunuz ya ondan sordum??

sevmekmi, inan hersey unutulup gider. sana ornek verim istersen!
ilk erkek arkadasimdi 2yil tanismisligimiz vardi evlendigimizde.onun icin yasadigim yeri ailemi arkadaslarimi okulumu terk ettim, kactim ona deliler gibi ugrunda olecek kadar seviyodum. cok verdim cok caba sarfettim ailesiyle oturmayi kabul ettim ama olmayinca olmuyo biseyi zorlamaya gelmiyo iste! Allah'tan hayirlisini iste dua et canim

pardon iyimisiniz siz ?
sigara ne alaka
zaten rezil bir ortamdasiniz
adam ne guzel bosamak istiyorsa hemen bosasin
size eziyet cektirmeden
ayrica o kadar sey yapilmis sustum cektim diyorsunuz
sebep`? size kim madalya verecek
ayrica ne kadar gencsiniz yaa
evlilik b.k var zaten

Yaşınız çok genç boşanıp çalışabilir ve hayatınıza yeniden başlayabilirsiniz ,henüz vakit varken bu fırsatı değerlendirin

Neden ewlenmiş konu sahibi bu adamla bileniniz var mı?
Silah mı dayamışlar?

Ailesi seni istememiş, çok severek evlenmemişsin.. Peki bu adamla evlenme sebebin neydi? O mu seni çok sevdi? Ailen mi zorladı?

Back