• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öyle Bir Derdim Var ki Lütfen Yardım edin :(

Bir de ben anlasam sanırım beni o kadar ezdiki öyle bi ezdiki artık onsuz hiç bir şey yapamayacagımı düşünüyorum .. Gerçekten iyi degilim ..

canim keske farketsek, keske bilsek en onemli seyi ILK adim oldugunu.
Ilk adimi atmayi basarirsan zaten kirilir o kelepceler.
Bi karar ver ve uygula. Onlami onsuzmu.
Onla olursan bu hayat boyle devam edecek. Kendinde bilmelisinki boyle devam etmeyi secersen
burya gunler/aylar sonra tekrardan bi konu acman mantikli olmuycak: Cunku o hayati sen kendin sectin.
Hayati onsuz yasamaya karar verirsen bu buyuk bi degisim olucak senin icin.
Evet belki gozun korkuyor bu degisimden. Neler olucagi belli degil. Ama su an burya dertlerini dizmissin
ve cok uzuluyorsun.
Her ne olucaksa olsun, hersey bundan daha iyi deglmidir?

Sunuda belirtmek isterim ben burdan bosanin demem asla. Cunku ben sadece bir yonunu dinledim hikayenin.
Durumun ne kadr vahim oldugunu ancak sen biliyorsun.
karar senin.

senin acman tabiki daha iyi.. maddi-manevi tazminat davasi ac, dugun-nisan takilan hersey kanunen kadinindir, iste hepsini.. evlendikten sonra alinan herseyin yarisi senin.. sana attigi msjlari filan silme ve onun eline koz verme, sessiz kal ona karsi, dava acilip eline kagit gidince anlasin kalakalsin..

telefonumda ki bütün mesajlarını tartıstıktan sonra eline aldı sildi onun taraftan ve benim taraftan gelen takılar ailesi aldı zaten bir şey takmadılar onların taktıklarıda mı bayanın oluyo kanunen ?

adam yaşını başını almış bir adam... senide gayet iyi biliyor ve tanıyor... boşanmak istemediğini de biliyor... ve belkide seni boşarım diyerek blöf yapıyor... bence sen yarın git ve o dilekçeyi imzalayarak boşa bu adamı....

Bütüünn bu mutsuzluğu bütüüünn eşinin tuhafliklarini sigara icmene baglaman inan beni şoka soktu..

Ve tüm bunlara rağmen bunlar yüzünden bosanilir mi diyorsunuz! Allah aşkına sizin hisleriniz mantiginiz nerede???

Siz sevmeye devam edin ne diyelim ki biz

Ben degil ama eşim buna baglıyo aslında sigaradan daha büyük sorunlar olan bir evlilik

telefonumda ki bütün mesajlarını tartıstıktan sonra eline aldı sildi onun taraftan ve benim taraftan gelen takılar ailesi aldı zaten bir şey takmadılar onların taktıklarıda mı bayanın oluyo kanunen ?
kim takarsa taksin, sana odemek zorunda ayni miktari ;)

senin kocan senin ne yapabileceğini düşünüyor da telefondaki bütün mesajları siliyor.... çok garip....

severek evlenmemişsin ama ailesi de istememiş ? bu evlilik nasıl gerçekleştiki

Ben sevgili olmadım arkadaştık o çıkma teklifi etti önce kabul etmedim daha sonra sık görüşmeye başladık 1 sene boyunca ama sevgili degildik sonra evlilik teklifi etti ve ben evet dedim onun ailesinin istemedigini evlendikten sonra ögrendim laf sokarak anlattılar daha dogrusu

Severek evlenmedim demişin ailesi beni istemedi demişin peki sizi kim evlendirdi adam seni zorla dağa falanmi kaçırdı anlamadım bi çelişki var burda..???

Ben sevgili olmadım arkadaştık o çıkma teklifi etti önce kabul etmedim daha sonra sık görüşmeye başladık 1 sene boyunca ama sevgili degildik sonra evlilik teklifi etti ve ben evet dedim onun ailesinin istemedigini evlendikten sonra ögrendim laf sokarak anlattılar daha dogrusu
o bir sene içerisinde sevgililik namına hiçbir şey yaşanmadı mı.....

Severek evlenmedim demişin ailesi beni istemedi demişin peki sizi kim evlendirdi adam seni zorla dağa falanmi kaçırdı anlamadım bi çelişki var burda..???
yukarda açıkladım canım yani öyle aşık olup yıllarca sevgili olup tanıyıp evlenmedim ailesnin istemedigini evlendikten sonra ögrendim

Bukadar sizin pesinizde kosup sonrada nikahi basinca pat diye degisen adam anca psikopat olur, yada siz bizi keklemeye ugrasiyorsunuz... Salak mi bu adam o kadar pesinizde kossun simdide zulum etsin? Ha öyleysede acin davanizi hatta deli raporu aldirtmaya bakin, cünkü anca akli dengesi yerinde olmayan böyle 180 derece degisir...:KK14:

yani sizin şu anda... beraber yaptığınız, dışarı çıkmak, gezmek, evde sohbet vs.... hiçbir şey yok mu.... bu adam eve gelip direk şiddet uygulayıp yatıyor mu... durumunuz nedir.... ne iş yapıyor... şu anda nerde.... valla kusura bakma... biraz soru yağmuru oluyor ama... hala daha sebep aramaya çalışıyoruz.... çünkü sigara sebep değil... biz bunu anladık... sende anla lütfen.....

o bir sene içerisinde sevgililik namına hiçbir şey yaşanmadı mı.....
Sevgili degildik birbirimize karışırdık konuşurduk ama teklif ettiginde kaçardım hep en sonunda evlilik teklifi etti kabul ettim ben hatayı çok başta yaptım ama geçmişe dönemiyorum işte

Bukadar sizin pesinizde kosup sonrada nikahi basinca pat diye degisen adam anca piskopat olur, yada siz bizi keklemeye ugrasiyorsunuz... Salak mi bu adam o kadar pesinizde kossun simdide zulum etsin? Ha öyleysede acin davanizi hatta deli raporu aldirtmaya bakin, cünkü anca akli dengesi yerinde olmayan böyle 180 derece degisir...:KK14:
valla şur da nelerini gördük te.... böylesini de görmedik yani.... konuyu anlayamıyoruz ki sebep sonuca gelelim...

Sevgili degildik birbirimize karışırdık konuşurduk ama teklif ettiginde kaçardım hep en sonunda evlilik teklifi etti kabul ettim ben hatayı çok başta yaptım ama geçmişe dönemiyorum işte
valla ikinizde dönemiyorsunuz geçmişe.... senin dönmen değilde eşinin geçmişe dönmesi gerekiyor.....

Bukadar sizin pesinizde kosup sonrada nikahi basinca pat diye degisen adam anca piskopat olur, yada siz bizi keklemeye ugrasiyorsunuz... Salak mi bu adam o kadar pesinizde kossun simdide zulum etsin? Ha öyleysede acin davanizi hatta deli raporu aldirtmaya bakin, cünkü anca akli dengesi yerinde olmayan böyle 180 derece degisir...:KK14:

Evet aynen öyle oldu balayına bile gitmedim cicim ayı hiç yaşamadım evlendigimin ikinci günü yataktan kovuldum annem arkdaşlarım herkes şoka girdi çünkü hiç böyle degildi yani kişilik bozuklugu oldugunu düşünüyorum yada bilmiyorum gerçekten anlatamıyorum ama ben böyle sorunu ne önce yaşandıgını duydum nede gördüm

Evet aynen öyle oldu balayına bile gitmedim cicim ayı hiç yaşamadım evlendigimin ikinci günü yataktan kovuldum annem arkdaşlarım herkes şoka girdi çünkü hiç böyle degildi yani kişilik bozuklugu oldugunu düşünüyorum yada bilmiyorum gerçekten anlatamıyorum ama ben böyle sorunu ne önce yaşandıgını duydum nede gördüm
Peki ikinci günü yataktan kovuldunuz, sevmeden evlendiniz, hangi ara sevdiniz bu adami? Ilk gece mi?

Back