- 19 Mart 2013
- 3.523
- 2.160
- 248
- Konu Sahibi ohepyanliz
aa evet dul olmak çook daha kötü sakın boşanma...
kuzum çıldırdın mı sen ?
kuzum çıldırdın mı sen ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de ben anlasam sanırım beni o kadar ezdiki öyle bi ezdiki artık onsuz hiç bir şey yapamayacagımı düşünüyorum .. Gerçekten iyi degilim ..
senin acman tabiki daha iyi.. maddi-manevi tazminat davasi ac, dugun-nisan takilan hersey kanunen kadinindir, iste hepsini.. evlendikten sonra alinan herseyin yarisi senin.. sana attigi msjlari filan silme ve onun eline koz verme, sessiz kal ona karsi, dava acilip eline kagit gidince anlasin kalakalsin..
severek evlenmemişsin ama ailesi de istememiş ? bu evlilik nasıl gerçekleştikiTam detaylı yazamadım ama çelişki olarak gördüğünü sor merak ettiğini açıklarım
Bütüünn bu mutsuzluğu bütüüünn eşinin tuhafliklarini sigara icmene baglaman inan beni şoka soktu..
Ve tüm bunlara rağmen bunlar yüzünden bosanilir mi diyorsunuz! Allah aşkına sizin hisleriniz mantiginiz nerede???
Siz sevmeye devam edin ne diyelim ki biz
kim takarsa taksin, sana odemek zorunda ayni miktaritelefonumda ki bütün mesajlarını tartıstıktan sonra eline aldı sildi onun taraftan ve benim taraftan gelen takılar ailesi aldı zaten bir şey takmadılar onların taktıklarıda mı bayanın oluyo kanunen ?
senin kocan senin ne yapabileceğini düşünüyor da telefondaki bütün mesajları siliyor.... çok garip....telefonumda ki bütün mesajlarını tartıstıktan sonra eline aldı sildi onun taraftan ve benim taraftan gelen takılar ailesi aldı zaten bir şey takmadılar onların taktıklarıda mı bayanın oluyo kanunen ?
severek evlenmemişsin ama ailesi de istememiş ? bu evlilik nasıl gerçekleştiki
kendi gönderdigi mesajları silmiş şimdiye kadar hiç silmemiştim whatsuptan bi ton ettigi küfür konuşma vardısenin kocan senin ne yapabileceğini düşünüyor da telefondaki bütün mesajları siliyor.... çok garip....
o bir sene içerisinde sevgililik namına hiçbir şey yaşanmadı mı.....Ben sevgili olmadım arkadaştık o çıkma teklifi etti önce kabul etmedim daha sonra sık görüşmeye başladık 1 sene boyunca ama sevgili degildik sonra evlilik teklifi etti ve ben evet dedim onun ailesinin istemedigini evlendikten sonra ögrendim laf sokarak anlattılar daha dogrusu
yukarda açıkladım canım yani öyle aşık olup yıllarca sevgili olup tanıyıp evlenmedim ailesnin istemedigini evlendikten sonra ögrendimSeverek evlenmedim demişin ailesi beni istemedi demişin peki sizi kim evlendirdi adam seni zorla dağa falanmi kaçırdı anlamadım bi çelişki var burda..???
Sevgili degildik birbirimize karışırdık konuşurduk ama teklif ettiginde kaçardım hep en sonunda evlilik teklifi etti kabul ettim ben hatayı çok başta yaptım ama geçmişe dönemiyorum işteo bir sene içerisinde sevgililik namına hiçbir şey yaşanmadı mı.....
valla şur da nelerini gördük te.... böylesini de görmedik yani.... konuyu anlayamıyoruz ki sebep sonuca gelelim...Bukadar sizin pesinizde kosup sonrada nikahi basinca pat diye degisen adam anca piskopat olur, yada siz bizi keklemeye ugrasiyorsunuz... Salak mi bu adam o kadar pesinizde kossun simdide zulum etsin? Ha öyleysede acin davanizi hatta deli raporu aldirtmaya bakin, cünkü anca akli dengesi yerinde olmayan böyle 180 derece degisir...
valla ikinizde dönemiyorsunuz geçmişe.... senin dönmen değilde eşinin geçmişe dönmesi gerekiyor.....Sevgili degildik birbirimize karışırdık konuşurduk ama teklif ettiginde kaçardım hep en sonunda evlilik teklifi etti kabul ettim ben hatayı çok başta yaptım ama geçmişe dönemiyorum işte
Bukadar sizin pesinizde kosup sonrada nikahi basinca pat diye degisen adam anca piskopat olur, yada siz bizi keklemeye ugrasiyorsunuz... Salak mi bu adam o kadar pesinizde kossun simdide zulum etsin? Ha öyleysede acin davanizi hatta deli raporu aldirtmaya bakin, cünkü anca akli dengesi yerinde olmayan böyle 180 derece degisir...
Peki ikinci günü yataktan kovuldunuz, sevmeden evlendiniz, hangi ara sevdiniz bu adami? Ilk gece mi?Evet aynen öyle oldu balayına bile gitmedim cicim ayı hiç yaşamadım evlendigimin ikinci günü yataktan kovuldum annem arkdaşlarım herkes şoka girdi çünkü hiç böyle degildi yani kişilik bozuklugu oldugunu düşünüyorum yada bilmiyorum gerçekten anlatamıyorum ama ben böyle sorunu ne önce yaşandıgını duydum nede gördüm