• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öyle Bir Derdim Var ki Lütfen Yardım edin :(

siz ne kadar flört ettiniz bu adamla... evet gerçekten de sevilecek bir adam değilmiş.... eeee niye o zaman sevmeden evlendiniz.... seven adam bu saydıklarınızın hiçbirini yapmaz....

Flört etmedik aslında arkadaştık evlenme teklifi etti kabul ettim nasıl ettiysem bende anlamadım kader mi yazı mı hala bilemiyorum

Ben anlamadim mazur görün... Simdi siz istemeyerek evlendiniz, aileside sizi istemiyordu eeee kim istedide neden evlendiniz? Alti aydir evlisiniz evlendikten sonra sevdiniz ve ayrilmak istemiyorsunuz, ama esiniz evlendikten sonra degisti ve size bunlari yapiyor peki ne ara sevmeye basladiniz, daha dogrusu neyini sevdiniz bu adamin? Bi tavsiye size öyle herseye susmayin, sustukca daha cok ezilirsiniz, hem erkekler genelde susanin degil ortaligi duman edenin kiymetini bilirler...:ssz:

Yarın bana dilekçe verdirecek vermem dedim ama ne yapayım bilemedim ?? Dava işlerini
dimdik dur, kendinden emin sekilde yaz dilekceni, korkma ve istemedigin hicbiseyi yaptirmasina izin verme, dag basi degil burasi, haklarindan da asla vazgecme..
ama sunu bil, bosanmaktan korktugunu anlarsa seni mahveder Allah korusun..

Hep SUSTUM demissin, hatan bu senin. Susmayacaktin. Hayir yani neden susuyorsun? Susarsan ezilirsin, doganin kanunu bu...

adam sizin kolunuzdan tutup dilekçe vermeye götürecek ve siz hala vermem mi diyorsunuz... adamın kafasında bitirdiği ve sizdende vazgeçtiği sizi istemediği bir evliliği ne şekilde kurtarmaya çalışıyorsunuz....

Dilekçeyi benim vermemi istiyo bende onun vermesini istiyorum yalvarmayacagım tabiki dön diye

dimdik dur, kendinden emin sekilde yaz dilekceni, korkma ve istemedigin hicbiseyi yaptirmasina izin verme, dag basi degil burasi, haklarindan da asla vazgecme..
ama sunu bil, bosanmaktan korktugunu anlarsa seni mahveder Allah korusun..

Dava yı ben mi açayım o nun mu açması daha iyi ne talep etmem gerekir böyle bir durumda ??

Flört etmedik aslında arkadaştık evlenme teklifi etti kabul ettim nasıl ettiysem bende anlamadım kader mi yazı mı hala bilemiyorum
bu nasıl bir arkadaşlık..... böyle insanla arkadaş olunmaz... insan sevdiğini gözü kör aşık olduğu için tanıyamıyor yada göremiyor olabilir... ama bir arkadaşını her türlü yanlışını doğrusu görürde tanırda.... bu adam kaç yaşında...

Dilekçeyi benim vermemi istiyo bende onun vermesini istiyorum yalvarmayacagım tabiki dön diye
git derhal ailenin yanina, sessiz kal, ulasamasin sana, korkma.. inan bana, bosanmak istemedigini/korktugunu anlarsa ( zaten anlamis da) seni surundurur Allah muhafaza.. aklinca gozunu korkutacak, beklemedigi bsy yap, birak.. cok merakliysa da versin dilkceyi.. o surecte bile seni ezerek yonlendirmeye calisiyo, saka gibi!

bu nasıl bir arkadaşlık..... böyle insanla arkadaş olunmaz... insan sevdiğini gözü kör aşık olduğu için tanıyamıyor yada göremiyor olabilir... ama bir arkadaşını her türlü yanlışını doğrusu görürde tanırda.... bu adam kaç yaşında...

32 yaşında o arkadaşken çok farklıydı o seviyordu o istedi evlenmeyi o koştu peşimden defalarca reddettim en sonunda kabul ettim

git derhal ailenin yanina, sessiz kal, ulasamasin sana, korkma.. inan bana, bosanmak istemedigini/korktugunu anlarsa ( zaten anlamis da) seni surundurur Allah muhafaza.. aklinca gozunu korkutacak, beklemedigi bsy yap, birak.. cok merakliysa da versin dilkceyi.. o surecte bile seni ezerek yonlendirmeye calisiyo, saka gibi!

Aynen hep beni bosanmakla tehtid ediyo ve ben hep özür diliyorum tamam diyorum sonra işler degişiyor

Dava yı ben mi açayım o nun mu açması daha iyi ne talep etmem gerekir böyle bir durumda ??
senin acman tabiki daha iyi.. maddi-manevi tazminat davasi ac, dugun-nisan takilan hersey kanunen kadinindir, iste hepsini.. evlendikten sonra alinan herseyin yarisi senin.. sana attigi msjlari filan silme ve onun eline koz verme, sessiz kal ona karsi, dava acilip eline kagit gidince anlasin kalakalsin..

32 yaşında o arkadaşken çok farklıydı o seviyordu o istedi evlenmeyi o koştu peşimden defalarca reddettim en sonunda kabul ettim
böyle olduysa... bu kadar kısa sürede adam bu hale nasıl geldi.... evrim geçirmiş olmalı... çünkü bu kadar peşinizden koşan adamın... şu kısacık evliliğinizde gözünüzün içine bakması gerekir.... ama sizde evrim geçirmişsiniz çünkü daha önceden sevmediğiniz adama.... bu adama şimdi aşığım seviyorum diyorsunuz.... sizdeki değişiklik nedir bence onu düşünün... böyle şiddet gösteren bir adamdan neden ısrarla ayrılmak istemiyorsunuz.... bence eşinizde bu durumun farkında ve o yüzden kendini hiçbir şekilde firenlemiyor..... gerçi eşiniz sizi bitirmiş.... bence gidin ve dilekçeyi imzalayın.... eşinizi bulunmaz hint kumaşı olarak görmekten vazgeçin.... eşiniz iğrenç, pislik, bir adamın teki....

Bütüünn bu mutsuzluğu bütüüünn eşinin tuhafliklarini sigara icmene baglaman inan beni şoka soktu..

Ve tüm bunlara rağmen bunlar yüzünden bosanilir mi diyorsunuz! Allah aşkına sizin hisleriniz mantiginiz nerede???

Siz sevmeye devam edin ne diyelim ki biz

Back