Öyle bir çıkmazdayım ki tek bir umudum yok ....

Konu sahibi cok uzuldum canim umarim hakkind hayirlisi olur... Kaptanlarin her limanda sevgilisi olur gibi acimasizca bir cumle kuran kk uyeleri hicbirsey bildiiniz yok konu shibinin basina kotu birsey geldi diye butun kaptanlari bu sekilde yargilayamazsiniz benim sevgilimde kaptan insanlarin neler yasadigini bilmeden konusmayin yaptiginiz cok ayip ne kadar onyargilisiniz evine sevdigine donmek icin aylarca bekleyen insanlari gozunuDe ne sekilde canlandiriyosunuz icinizde esi baska meslekten olupta karisini aldatan hic mi erkek yok ayip yaptiiginiz

çocugum yok su yaptıklarından sonra sevgıde yok içimde

Sevgili Konu sahibi yaşadıkların gerçekten çok üzücü.Bu genç yaşta bunları yaşaman seni çok yormuş olmalı.
Ama keşke evlenmek için sana sahip çıkacak,sana saygı duyacak biri yerine gerçekten sevdiğin aşık olduğunu adamı bekleseydin..
Eşini savunmuyorum, yaptıkları söyledikleri çok adice ama sevilmemek ona dokunuyor olmasın? Canı yandıkça senin canını yakmaya çalışıyor olmasın?

Bence sen bu evliliği yapman hata olmuş... :26:
Kimse bu açıdan bakmamış ne yazık ki...

Son düzenleme:
yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teseekkur ederım iyiki varsıız sayenizde biraz daha kendime guvenıp arttı artık kessısında korktugumu bellı etmıycem dik durucam bakalım kım kıme zından edıcek hayatı kafaya koydum bosanmayı zaten ama onu tırstırıp oyle btrıcem . gorsun ondan korkmadıgımı !!

yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teseekkur ederım iyiki varsıız sayenizde biraz daha kendime guvenıp arttı artık kessısında korktugumu bellı etmıycem dik durucam bakalım kım kıme zından edıcek hayatı kafaya koydum bosanmayı zaten ama onu tırstırıp oyle btrıcem . gorsun ondan korkmadıgımı !!

Seni tebrik ediyorum canım ..uğur mumcunun bir sözü bana yıllar evvel çok ışık tutmuştu.

""" cesur insan bir kez korkak insan bin kez Ölür " diye....

istediğini söylesin babana zaten kalkıp oyle bişey söylerse tamamen kopyamacakmısınız

bu ülkede hak hukuk var...dağ başı değil hiç korkma..Yaradandan kork sadece..

Asla çaresiz değilsin dimdik ayakda dur...güçlü ol o kadar hayatın başındasınkı daha...

zaman bırak kendinen soğut asla birlikte olma mesela...dene bişeyler ama sakın kendini ezdirme...

Seni tebrik ediyorum canım ..uğur mumcunun bir sözü bana yıllar evvel çok ışık tutmuştu.

""" cesur insan bir kez korkak insan bin kez Ölür " diye....

istediğini söylesin babana zaten kalkıp oyle bişey söylerse tamamen kopyamacakmısınız

bu ülkede hak hukuk var...dağ başı değil hiç korkma..Yaradandan kork sadece..

Asla çaresiz değilsin dimdik ayakda dur...güçlü ol o kadar hayatın başındasınkı daha...

zaman bırak kendinen soğut asla birlikte olma mesela...dene bişeyler ama sakın kendini ezdirme...

sayenızde actım gozumu . artık o benden korkucak . göstericrm bana hc bısey yapamıycanı, bende rest cekıcem hatta getırıp telefonu elıne verıcem hadı ara sımdı soyle dıye bakalım napıcak arayamaz dimi öyle bişey yaparsam ?

okuyunca bırden bı kac sene oncesıne gıttım benımde boyle bı erkek arkadasım wardı ozamn unıdeydım ve aynı sınıftaydık.gorusuoduk fln ewet sevmıstım.oda cok sevıyodu kı artık takıntı halıne gelmıstım onda.cıdd anlamda ben ayrılmaya kalksam dunyayı dar edıodu ban hıc bısı yasamamıs olmamıza rgamen cınsel anlamda bole bole derım dıodu annenlere yada ıı oldumuz donemlerde nolur bırlıkte olalım benı bırakıp gıdeme gıbı sacma sapan seyler soluodu.benım en net cumlem ona ozamn olmustu benım aılem ben ne yaparsam yapıyım benım yanımda olur senınle yattım dıe benı senle evlılıge mahkum etmezler.yanı ben ne olursa olsun gıdıceksem gıderım.basta ona blof yapıorum gıbı gelmıstı ama ayrılınca anladı.ayrıldımızda ılk annemı aradı ben kızınıza sahıp cıkıorum o benım vs vs dıe annemın ve babaım tek tepkısı o bızım kızımız bız ona en ıyı sekılde sahıp cıkar korur kollarız sen kımsınkı olmustu.bunun uzrıne benım suankı esımı dowmustu benle yakın dıe.yatmedı aradan ayrılımızın 2 sene ustunden gecmesıne ragmen benı sıkıstırdı.bırlıkte olmaya kalktı daha neler neler onun yuzunden hastanelık oldum aılemde bende (suan) esımde agır seyler yasadık.ama dıorumkı ıyıkı tehtıtlerıene senı oldururumlerıne senden korkmuorum dıe bellı etmısım.en guzelı gercekten korkmadıgınızı we yalnız olmadıgınızı ona hıssttırmenız.(kı bu adam hukukcu).sız sususp ona mahkum oldukca o daha cok cıkmaza gırıor.korktunuz ıcın kalıo olmanız onda ewet benı sewıyoyu getırıo.bence esınzdekı aynı benım eskı erkk arkadasımdakı gıbı saplantılı bı sewgı onu sewmedıgınızı hıssettıgı anlarda kızıp sıze saldırıyor.nasıl sewmezsın ben senı severken dıe.yada nasıl bole souk olur bana.babanızın hastalıgından bahsetmıssın allah hersyın sabrını verır emın olun babanız onu dusundugunuz ıcın bunları yasdınızı bılse bu adama katlandınızı yada es kaza ogrense daha mutsuz olucak hatta kendını suclucaktır kızım bana guwenemıor yanında olmaıorum yawrumun dıe daha cok kendını yıcektır..;(cok gecmıs olsun babanıza bu arada.)eger sız kararlıysanız babanızla annenızle acık acık konusun sonucta ewlendınız agrıldınız yanı elalem neder sızı pek baglamaz.her ewlılık uzun yıllar surucek dıe de bısı yok.(suan esımle benımde problemlerım var )boylelıkle esınız olucak o bence takıntılı olan adam nasıl pes edıcek.kendınızı mahkum etmeyın.esınıze babanıza herseyı anlattınızı solemenıze bıle gerek yok bence o eger ararsa babanızdan yada annenızden bız kızımızın hep yanındayız lafını duyunca layını alıcaktır zaten.eger bunları yapamam dıorsanız ozamn mutlu olmaya bakıcaksınız madem sızı cok sewıyor sıze elını kaldırdıgı anda ona kızdıgınızı bellı etmek yerıne kırılıo ımajı cızebılırsınz.madem o zıncr war zıncırı sız ona cewırebılırsınz.sız vurdugunda onun canının yanmasını saglayabılırsınız.bu cok buyuk bı sabrı gerektırıor ama sız o zıncrle yasamaya savredebılıorsanız bence bunuda yapıp lehınıze cewırebılırsınz olayları.onun sızı sewdıgıne ınanmadıgınızı soylebılırısız.sewen bolemı yapar dıe konusabılırsınz ama dık durmanız gerek.hem ona boyun eymıs hemde guclu olmanız lazım yalnız olmadıgınızı hıssettırın.belkı dedıkleeırm ıcten pazrlık gıbı gelıor ama lehınıze cewrıp gerckten mutlu olmanz yada kurtulmz ıcın bu gereklı.o suan sevgı alamadıgı ıcın cıldırmıs takıntı yapmıs kaybetmemek ıcın sacmalayan bı halde once sacmalamsını engelleyın sonra normale donunce uzaklasmak sandııgınzdan daha kolay olucaktır.cok uzattım sanırım karısıkta olmus olabılır ama konuyu okuyunca dayanamdım canım.kırdıysam yada yalnız bısı soledysem kusura bakma ben kendı yasdıklarımdan yola cıkarak bunları paylasmak ıstedım.

sayenızde actım gozumu . artık o benden korkucak . göstericrm bana hc bısey yapamıycanı, bende rest cekıcem hatta getırıp telefonu elıne verıcem hadı ara sımdı soyle dıye bakalım napıcak arayamaz dimi öyle bişey yaparsam ?

Arayamaz canım havlayan kopek asla ısırmaz diyelimki aradı

çok kolay baba dersin sen hastasın die sakladım ben mutsuzdum

sen üzülme die açmadım konuyu beni tehdit etti böyle böyle demekle

ama böyle bişey yok ruh sağlığı yerinde değil ayrılacağım ayrılmayayım die böyle yapıyor dersin

baktıkı nekadar kararlısın hiç bir bok yiyemez p....lik yaaaa gıcık oldum seni nasıl ezer kozu elinde tutup yaaaa :KK43:(( zavallı

Son düzenleme:

Havlayan köpek ısırmaz canım
Postanı koy:13:
Hiç bişey yapamaz kendi rezil olacak

Bence de esine inanmazlar, bosanmak istedigin icin iftira attıgını düsünür herkes, kendini bu hayata mahkum etme bence, hatta önce anne ve babanla konus, hatta tehditlerini de anlat, Allah annenize ve babanıza uzun ömürler versin.

3 gun sonra ınsallah bu beladan kurtuluyorum ailem gelip beni alıcaklar burdan ve hamile oldugumu ogrendım ailemın yanına dondugumde kurtaj olucam kesınlıkle kararlıyım eşimin bu durumdan haberı yok şok gecırıorum ana saglıga gıdıp kan verdım sonuc pozıtıf 2.5 haftalık mışım. keşke normal şartlar altında olsydıda dogursaydım cocgumu . ailemi aradım bosanmak ıstedıgımı soyledım ama benı bu sekılde tehtıt ettıgını soylemedım her turlu pıslıgı yapıcak gıbı baba camurda atar ıtırada kavgada cıkarır bellı dedım babamda cekınmenı gerektrıcek bısey yok kafasını koparırım onun hıc bısey yapamaz senı kurda kusa yem etmem dedi içim birazda olsa rahat. ama bu bebek mevzusunda çok burugum korumdugum halde oldu acaba allahın bir ısaretımı dıorum . ama anlattım eşimin nasıl bı ınsan oldugunu eger dogurursam hayatım dahada mahvolucak hamıle oldugumuda bılmıo zaten

hiçbişey yapamaz hiçbişey kanıtlayamaz. sizi elinde tutamadığı için iftira attığını düşünür herkes.. eğer tek düşündüğünüz anlatmasıysa korkmayın derim ben

Allah islah etsin, su erkek milleti nekadar acimasiz ve adi oluyor!!!seni cok cok iyi anliyorum allah sabir versin sana..ama ailen yanindaysa bence cekme bu adami daha fazla

Bak canım Allah'ın sopası yok derler ya, Yüce Allah'ın öyle bir sopası varki nö gözler görür ne başka şeyler,birgün bir çarpar feleği döner insanın. Ben bir Allah'a güvendim ömrüm boyunca ve bana hep yardım etti sende öyle ol, eşinede birgün hiç şüphe etmeki o sopa bir çarpacak, o gün dizlerine kapanıp yalvaracak inşallah...:KK47:

Sen de cnm 19yasındayken 7ay gelmeyecek bır adama ınanıp akrabasının evınde nasıl bırlıkte oldun:KK43:(
Akrabası resmen bılerek gıtmıs evden bellı kı ortam ayarlamıslar yazık sana ya:KK43:(
Bır daha kımseye guvenme bence,aılenın yanına zıyarete gıt sonra da eşimden ayrılmak ıstedım
benı dövuyor falan de ama ayrılırsam bana ıftıra atacakmıs yalan söyleyecekmıs dersın onlar anlayısla
karsılar gıdıp yuzyuze anlat.

NEFARKEDER Kİ; canım yaaa, senn adına hem üzüldüm hem sevindim. allah babanı size bağışlamışken onu üzmemek için fedakarlık yapman çok normal, seni çok iyi anlayabiliyorum. evliliğiniz düzelmeyecek kadar kötü mü! her şeyde bir hayır vardır ya, belki de elşinle aranız düzelir bu sürecte. sorununuz tam olarak ne? biraz çaba gösetrseniz belki düzelir...

3 gun sonra ınsallah bu beladan kurtuluyorum ailem gelip beni alıcaklar burdan ve hamile oldugumu ogrendım ailemın yanına dondugumde kurtaj olucam kesınlıkle kararlıyım eşimin bu durumdan haberı yok şok gecırıorum ana saglıga gıdıp kan verdım sonuc pozıtıf 2.5 haftalık mışım. keşke normal şartlar altında olsydıda dogursaydım cocgumu . ailemi aradım bosanmak ıstedıgımı soyledım ama benı bu sekılde tehtıt ettıgını soylemedım her turlu pıslıgı yapıcak gıbı baba camurda atar ıtırada kavgada cıkarır bellı dedım babamda cekınmenı gerektrıcek bısey yok kafasını koparırım onun hıc bısey yapamaz senı kurda kusa yem etmem dedi içim birazda olsa rahat. ama bu bebek mevzusunda çok burugum korumdugum halde oldu acaba allahın bir ısaretımı dıorum . ama anlattım eşimin nasıl bı ınsan oldugunu eger dogurursam hayatım dahada mahvolucak hamıle oldugumuda bılmıo zaten

bebeği aldırmakmı :KK43:(((( çok üzüldüm şimdi ya :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43: .ok iyi düşün...

burda kk da binlerce kadın bebeği olsun die çaba verirken bilmişyorum kendi fikrim ya duygulandım bir an :KK43:

Canım nede olsa aılen ,senın mutsuz olmanı uzulmenı kımse ıstemez gıt guzelce konus aılenle allah yardımcın olsun kımseyede pay verme kendındden sevgıyle kal

X