Öyle bir çıkmazdayım ki tek bir umudum yok ....

filmlere konu olacak bir hayat sürmüş ve sürüyorsunuz...

yaşadıklarınız üzücü ama bu duruma sizi getiren nedir?

size karşı davranışları yüzünden anladığım kadarıyla kendinizi eşinizden geri çekmişsiniz, konuşmuyorum yüzüne bakmıyorum diyorsunuz...
bunlar haliyle eşinizi daha da çekilmez yapıyor..
bence gerçekten eşiniz şu an çırpınıyor...

ama sizinde bu durumlara sebebiyet vermemeniz gerekmez mi?

hiç konuşmayı denediniz mi? sözlerin kırıyor diye..
boyun eğin oturun dayak yiyin evinizde diye demiyorum kesinlikle de demem.. fakat sorguluyor musunuz?
neden kavgalarınız çıkıyor?

neden bunca zamandır anlayışlı olan sizi o şekilde kabul edip evlenebilen bir adam artık bu hale geldi?
ne yaptınız ki kendisine, sizi geçmişi ortaya dökmekle tehdit ediyor?

benim artık tahammulum kalmadıgı için her yaptıgı batıyo yaklasmak istemıorum . bı sevgi sozcugu kullanmıorum yuzune bıle bakmıorum mecbur kalmadıkca konusmuorum . boyle davrandıgımı görunce iyce çıldırıyo . kavgalar iyce cıg gıbı buyuyo. bide bi şiir bulmuş youtubedan kadınlar sessiz gider diye . susuyorum ya iyce parnyaklaştı. seni seviyorum diyo seven insan canını yakarmı kolumu çevırıo gidemezsin çocuk oyuncagı degil diyo kaybetmek ıstemeyn ınsan böylemi davranır ?

Yaşadıkların gerçekten çok üzücü..
Fakat artık geçmişi bırakıp bugüne ve geleceğine odaklanmalısın..
Anlaşılan o ki eşin hastalıklı bir sevgi anlayışına sahip..
Bu tip insanlar olmayan şeyleri kurar ve karşılarındakine şiddet uygularlar..
Kıskanç ve aşırı sahiplenici olurlar..
Bence en kısa zamanda bu insandan kurtulmaya çalış..
Ailenin yanına dön..
Sakın tehditlerine boyun eğme.."Havlayan köpek ısırmaz" demişler..
Yaşadıkların üzücü ama pırıl pırıl bir gelecek var önünde..
Güçlü olmaya çalış..

hayatta yaşadığınız acılarınızın tek nedeni güvenmek..... iki kişiye de güvenmişsiniz ikiside güveninizi sarsmış ne denir ki böyle durumda ama bana kalırsa... bu cehennemden çıkın babanız sizi alayacaktır....

filmlere konu olacak bir hayat sürmüş ve sürüyorsunuz...

yaşadıklarınız üzücü ama bu duruma sizi getiren nedir?

size karşı davranışları yüzünden anladığım kadarıyla kendinizi eşinizden geri çekmişsiniz, konuşmuyorum yüzüne bakmıyorum diyorsunuz...
bunlar haliyle eşinizi daha da çekilmez yapıyor..
bence gerçekten eşiniz şu an çırpınıyor...

ama sizinde bu durumlara sebebiyet vermemeniz gerekmez mi?

hiç konuşmayı denediniz mi? sözlerin kırıyor diye..
boyun eğin oturun dayak yiyin evinizde diye demiyorum kesinlikle de demem.. fakat sorguluyor musunuz?
neden kavgalarınız çıkıyor?

neden bunca zamandır anlayışlı olan sizi o şekilde kabul edip evlenebilen bir adam artık bu hale geldi?
ne yaptınız ki kendisine, sizi geçmişi ortaya dökmekle tehdit ediyor?
dinleidgim bi şarkıdan bile kıllanıp kavga cıkarıyodu bi şarkının içinde ayrılık anı özlem kelımeleri gectıgı an al sana kıyamet acıklıorum diorum ben senı sevıorum aklımdan bı kez bile gecmedi die ama anlamıo telde pc de ne kdr muzik varsa siliodu. gözüm dalmayı versin noluo cok derinlere daldın gene falan diodu bi sure sonra dayanılmaz hale gelio elimden geldigi kadar dikkat edıodum ama insan süreklı kendini kontrol altında tutamıyo ki .

inanılması zor ama dünyada gerçekten ş....siz adamlar var.bunlara sıfat bile bulmak zor..

canım neyi ıspat edecek Allah aşkına,nasıl kantlayacak? o evet der sen hayır dersin..iftira dersin..böyle bir adamın iftira atması da zaten beklenen birşey olsa gerek..

sana uyguladığı psikolojik şiddet kaşısından yılma..kurtul bu adamdan..üstelik anne-baba,evladı her ne yapmş olursa olsun ona kucağını açar.

Kaptan ne şer..sizmiş ya,alacağını alıyo sonra vay efendim sen bılmem nelere layıksın,sonrada diyolar ki sevdiğiniz adamla bırlıkte olun,kıme guvenecez bızi en çok sevenıde böyle bırlıkte olup gııdıyo, sonra bızım yaşadığımız travma.kadınlar hissetmesen kımseyle olamaz ama erkek denen o cins sırf yapmak için yapar işte...
Kocana gelince de durust olmak işe yaramıyo işte her zaman ne yazık..çok şahsiyetsiz vicdansızmış,onunla evli kalma derim evlilik güven ister ama o guvenılecek biri değil..
..ben annene anlat derim en önce,annaler önce biraz tepki verseler de anlarlar sonra,olabilir hepimizin başına gelebilir,Allah yardımcın olsun,seni düzgün insanlarla karşılaştırsın her zaman..

kıskançlığından iftira attığını söyleyin ve ayrılın. aileniz arkanızdaymış, katlanmayın bu duruma

kendini o kadar güzel ifade etmişsin ki.. normalde denir ya aklın yok muydu birlikte olmasaydın diye. ama seninki çok farklı.

aslında sen kendine güvenen ve kendini cok güzel ifade eden birisin. anlatım gücünden ortaya bunu cıkardım ben. :KK31:

yaşadıklarına gelince küçük yaşta büyük şeyler yaşamışsın. karşına çıkanlar seni haketmeyen, kişiliksiz insanlarmış.

seven insan şiddet göstermez, tehdit etmez. Allahtan gelen hastalığı kullanarak sana daha da kumpas yapmaz,böyle ucuz hesaplar yapmaz.

baban değerli ama bil ki sen de değerlisin. birkaç dakika sonra kime ne olacagını kim bilebilir. sen kendini bunu çekerek niye cezalandırıyorsun.(yeterince acı çekip, kendini zamanında cezalandırdığını düsünüyorum:KK31:)

ayrıca etraf değil.sen varsın.

hayır yine de yapamam diyorsan ; eşin sana psikolojik baskı uyguluyor ya aklı sıra .roller değişsin sen yap. hayatı cehenneme cevirmek nasılmış görsün.

kendini o kadar güzel ifade etmişsin ki.. normalde denir ya aklın yok muydu birlikte olmasaydın diye. ama seninki çok farklı.

aslında sen kendine güvenen ve kendini cok güzel ifade eden birisin. anlatım gücünden ortaya bunu cıkardım ben. :KK31:

yaşadıklarına gelince küçük yaşta büyük şeyler yaşamışsın. karşına çıkanlar seni haketmeyen, kişiliksiz insanlarmış.

seven insan şiddet göstermez, tehdit etmez. Allahtan gelen hastalığı kullanarak sana daha da kumpas yapmaz,böyle ucuz hesaplar yapmaz.

baban değerli ama bil ki sen de değerlisin. birkaç dakika sonra kime ne olacagını kim bilebilir. sen kendini bunu çekerek niye cezalandırıyorsun.(yeterince acı çekip, kendini zamanında cezalandırdığını düsünüyorum:KK31:)

ayrıca etraf değil.sen varsın.

hayır yine de yapamam diyorsan ; eşin sana psikolojik baskı uyguluyor ya aklı sıra .roller değişsin sen yap. hayatı cehenneme cevirmek nasılmış görsün.
haklısınız aslında. benden nefret etmesini nasıl saglayabılırım ? yada yaptıklarının yanlıs oldugunu bunlar yaptıkca benı elınde tutmak yerine daha cok uzaklastırdıgını anlaması için ne yapabılırım ?

2 seçenegim oldugunu dusunuorum ya benden nefret edip beni bosamasını saglıcam yada yaptıklarıyla benı kendınden daha cok uzaklastrdıgını anamasını saglıycam ama nasıl ?

2 seçenegim oldugunu dusunuorum ya benden nefret edip beni bosamasını saglıcam yada yaptıklarıyla benı kendınden daha cok uzaklastrdıgını anamasını saglıycam ama nasıl ?

Ben sana bir soru sorayım..
Sen bu insanı seviyor ve onunla evli kalmak istiyor musun?
"Düzeleceğim" dese dahi güvenebilir misin?

Eğer bunu istiyorsan bir kere bu insanın asla düzelmeyeceğini aklına sokmalısın..
Ancak her dediğini yaparak ve yaptığı bir çok şeyi sineye çekerek onunla yaşayabilirsin..
Tabi buna yaşamak denirse..

Ama eğer "boşanmak istiyorum, sevmiyorum" diyorsan..nefret ettirmeye çalışmak ters teper..
Daha çok baskı ve zulüm görürsün..

Bence kesin ve net olmalısın..Kararlı durmalısın..
Boşanmak istiyorum dersin..Sebeplerini ortaya koyarsın..
Ve ailenin yanında dönersin..

Tabi hayat senin..En doğru kararı verecek olan da sensin..

dinleidgim bi şarkıdan bile kıllanıp kavga cıkarıyodu bi şarkının içinde ayrılık anı özlem kelımeleri gectıgı an al sana kıyamet acıklıorum diorum ben senı sevıorum aklımdan bı kez bile gecmedi die ama anlamıo telde pc de ne kdr muzik varsa siliodu. gözüm dalmayı versin noluo cok derinlere daldın gene falan diodu bi sure sonra dayanılmaz hale gelio elimden geldigi kadar dikkat edıodum ama insan süreklı kendini kontrol altında tutamıyo ki .

haklısınız insan 7/24 bir evi paylaştığı insana karşı hep kontrol altında olamıyor. hazırda bekleyemiyor...
eşiniz psikolojik olarak demek ki geçmişi silemiyor...
yeri geliyor unutup size sarılıyor, sizi sevdiğini söylüyor.. yeri de geliyor ki acaba diye içi içini kemiriyor..

bilmiyorum aslında hakikaten geçmişiyle kabul edip hiç başına kakmamış erkekler var mıdır?

Ben sana bir soru sorayım..
Sen bu insanı seviyor ve onunla evli kalmak istiyor musun?
"Düzeleceğim" dese dahi güvenebilir misin?

Eğer bunu istiyorsan bir kere bu insanın asla düzelmeyeceğini aklına sokmalısın..
Ancak her dediğini yaparak ve yaptığı bir çok şeyi sineye çekerek onunla yaşayabilirsin..
Tabi buna yaşamak denirse..

Ama eğer "boşanmak istiyorum, sevmiyorum" diyorsan..nefret ettirmeye çalışmak ters teper..
Daha çok baskı ve zulüm görürsün..

Bence kesin ve net olmalısın..Kararlı durmalısın..
Boşanmak istiyorum dersin..Sebeplerini ortaya koyarsın..
Ve ailenin yanında dönersin..

Tabi hayat senin..En doğru kararı verecek olan da sensin..
eşimden kesinlikle bosanmak istıorum ve içimde sevgi namına en ufak bişey kalmadı 2 3 saat sonra gelicek simdi oflayıp pufluorum tahammlum yok artık görmeye. dezelmesi konusunu syle anlatıyım ona zaten guvenım kalmadı duzelsede en ufak sorunda gene aynı yola basvurucak bılıorum istedigim sadece bu yaptıgının beni tutmadıgını anlaması bu hareketleri yaptıkca nefretımın dahada buyudugunu gormesi evliligin bu hareketleri yuzunden bittigini anlaması . yoksa duzelsın yanında kalıyım demiorum asla.

Allah yardımcınız olsun öncelikle,
yaşadıklarınız çok kötü , Allah bir daha göstermesin o günleri.
Hayatınıza giren her iki erkek de adam değilmiş.
Kader işte, herkesin yaşayacağı bir sınav var, sizin sınavınız da bu olmuş.

Yazınızı okurken kaptana o kadar çok kızdım ki anlatamam.
Resmen sizin saflığınızdan, tecrübesizliğinizden , yaşınızın küçüklüğünden faydalanmış.
Her çiçekten bal alan arı misali sizi de diğer çiçeklerle aynı kefeye koymuş karaktersiz adam.
İşin ciddi olduğunu bildiği için de evlilik maskesini kullanmış , aileleri devreye sokup ,
alacağını almış , kaybolup gitmiş kendi bataklığında.

Eşinize kaptan ile olan hikayenizi anlatmanız çok doğru olmuş, yalnız şöyle bir şey var
eşiniz karaktersiz bir adam olduğu için keşke anlatmasaydınız demekten de alıkoyamıyorum kendimi.
İş işten geçmiş ve eşiniz sizin geçmişinize dair her şeyi biliyor , üstelik evliliğiniz de şiddet var
ve siz boşanmak istiyorum deyince sizi geçmişinizle vurmak istiyor.

Bence kaptanla yaşadıklarınızı tehdit olarak kullansın eşiniz, bundan hiç korkmayın.
Yeri geldiğinde ben boşanmak istiyorum diye bana çamur atıyor dersiniz anne, babanıza, çevrenize.
İnkar edersiniz.
Bazen yalan söylemek de iyidir.
Hele ki böyle bir durumda.

Ne olursa olsun başkaları için kendi hayatınızı feda etmeye, yakmaya değmez.
Bu arada çocuğunuz var mı yok mu bilmiyorum ama melek gibi görünen şeytan bir adamdan
asla ama asla çocuk yapmak gibi bir hata yapmayın.
Korunmanıza dikkat edin.
Bu gün sizi geçmişinizle tehdit eden bir kişi yarın çocukla ya da çocuğa olanları anlatmakla tehdit eder.
Sanıyor ki olanları bilmek, ona sizin hakkınızda her türlü kararı verme, şiddet uygulama hakkı veriyor.
Böyle bir kişi ile her ne pahasına olursa olsun devam etmeyin.

Son düzenleme:
Canım niye böyle kişiliği bozuk ruh hastası insana boyun eğiyorsun zaten hata yaptım demişsin ilkinde eminim onun vicdan muhasebisini yapmışsındır daha fazla hayatını cehenneme çevirme benim arkadaşın başına gelmişti böyle olay evlendikten altı ay sonra boşandı eşi herkese anlattı bakire değildi diye ama mahallede bayanların konuşmalarını duymuştum iftira atıyor adi ilk hafta aklı nerde diyorlardı kendini temizliyor diye kimse tınlanıyordu bile sen başkalarını boşverbende 12 yıllık evliğim 100/100 eminim bugün boşansam arkamda neler söylerler daha fazla kendini yıpratta kimseyede boğun eğme herkes hata yapar insanız sonuçda

Canım çok üzüldüm bu arada çocuğunuz var mı onu merak ettim.Eminim ki her zaman bir umut vardır eşiniz de zamanla size yaptığı haksızlığın farkına varır ve medenice boşanmayı kabul eder.Bence bol bol dua edin içten edilen duanın açamayacağı kapı yoktur .Allah yardımcınız olsun.

X