Öyle bir çıkmazdayım ki tek bir umudum yok ....

Eşinizi seviyor musunuz? Çocuğunuz var mı?
Seviyorsanız acele etmeyin derim. Evlilik gerçekten zor ama bir o kadar da güzel. İnşallah sorunlarınızı çözersiniz.

seni tehdit ettiğinde geri adım adarak eline koz vermeyecektin..gitsin anlatsın bakalım...'' ben öyle bişey yapmışm madem niye evlenmiş benimle '' deyip işin içinden çıkın...ispatlasın bakalım...çamur at izi kalsın feslefesini uyguluor..siz beni kabul etmeyin diye yapıyor dersin..ezilme...boşa gitsin.kaç sene daha sabredebilecksin böyle tehditle şantajla süren bi evliliğe..gençliğine yazık..

Önceden dürüst davranmanın her zaman iyi olacağı kanısındaydım. Ama yaşadıklarınızı okuyunca erkeklere dürüst davranmanın ne kadar da kötü bişey olduğunu gördüm. Demek ki böyle erkekler kandırılmayı hakediyor. Sizin bir hatanız, bir kusurunuz yok. Evlendiğiniz kişi çok güzel bir oyun oynamış size. Karaktersizliğini resmen gizlemiş. Bence tehditlerine boyun eğmeyin. Herkese anlatsa nolucak. İftira atıyo dersiniz. İspatlayamaz ve kendi rezil olur daha çok. Öyle bir adamla ömür geçmez. Hakkınızda hayırlısı olsun.

hakikaten çok üzüldüm inanın okuduğum hiç bir paylaşımdan bu kadar etkilenmedim kanım çekildi ürperdim sizinle beraber ağladım. ahh çok yazık çok yazık. ne söylenir bilemiyorum verecek aklım bile yok şu konuda. sadece dua edebilirim sizin için. ciddi anlamda çok etkilendim. Allahım duysun sesinizi dualarınızı da kurtarsın sizi o evden. çok çok üzüldüm cidden. Allah yardımcınız olsun, sabırlar versin

2-3 aylik bir evliliginiz var ise zaten kanunen bosanamassiniz . Durum vahim babaniza anlatamaz demeyin bakarsiniz oyle birsey olursa bu olay bence sadece babanizla kalmaz tanidik tanimadik herkeze bu olayi kilifina uydurup anlatabilir bu durumda yasadiginiz yeri bile degistirmeniz gerekebilir .

Konunun diger boyutu ise sadece keskelerle ifade edilebilir... Keske yapmasaymissiniz keske olmasaymis demekten baska elden bir sey gelmez .

seni öyle kabul eden kocan tarzında herifleri türk kızları zar diktirtme başlığında mumla arıyor herhalde o mutlu sonda böyle bitiyor seni tehdit ederek zaafını kullanarak.yazıklar olsun bende sizleri gerçekten anlamıyorum kadınlığımdan kızlığımdan nefret eder oldum bu sitede takılarak yahu
iyice erkek kölesi olmak için resmen çaba harcıyoruz sahiplenmek koca sahibi olmak neredeyse kadınların %99 unun (türk kadınları özellikle) hayatta tek amacı hayali hedefi.
al evlenmişsin ama o yüzüne gülen çocuk şimdi sana köpek gibi davranıyor resmen bunları hakettiğine inanıyormusun? Peki bunları daha önceden hiçmi sezemedin allah aşkına
anlamıyorum ya hadi diyeceğim bir iki de herkesmi amerikan filmlerindeki kötü adam tipleri ile evleniyor görünüşü masum ama evde bir katil gibi tipler anlamıyorum gerçekten

bence baban böle bişeye inanmaz. sen de inkar edersin. ispat edebiliceği bişey yok ortada. sana beyaz yalandan başka bişey kalmıyo.

dinleidgim bi şarkıdan bile kıllanıp kavga cıkarıyodu bi şarkının içinde ayrılık anı özlem kelımeleri gectıgı an al sana kıyamet acıklıorum diorum ben senı sevıorum aklımdan bı kez bile gecmedi die ama anlamıo telde pc de ne kdr muzik varsa siliodu. gözüm dalmayı versin noluo cok derinlere daldın gene falan diodu bi sure sonra dayanılmaz hale gelio elimden geldigi kadar dikkat edıodum ama insan süreklı kendini kontrol altında tutamıyo ki .

bu adamın akıl sağlığında bi bozukluk var. gerçekten Allah korusun size bişi yapmaz umarım. acil psikiyatrik tedavi görmesi gerekio

seni öyle kabul eden kocan tarzında herifleri türk kızları zar diktirtme başlığında mumla arıyor herhalde o mutlu sonda böyle bitiyor seni tehdit ederek zaafını kullanarak.yazıklar olsun bende sizleri gerçekten anlamıyorum kadınlığımdan kızlığımdan nefret eder oldum bu sitede takılarak yahu
iyice erkek kölesi olmak için resmen çaba harcıyoruz sahiplenmek koca sahibi olmak neredeyse kadınların %99 unun (türk kadınları özellikle) hayatta tek amacı hayali hedefi.
al evlenmişsin ama o yüzüne gülen çocuk şimdi sana köpek gibi davranıyor resmen bunları hakettiğine inanıyormusun? Peki bunları daha önceden hiçmi sezemedin allah aşkına
anlamıyorum ya hadi diyeceğim bir iki de herkesmi amerikan filmlerindeki kötü adam tipleri ile evleniyor görünüşü masum ama evde bir katil gibi tipler anlamıyorum gerçekten

valla diktirip kandıranlara hak veriyorum ben de bunlar ı gördükçe çok sinir bozucu. Allah herkesin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın. İmtihanımızı böyle vermesin .

Kaptan.. Her limanda bir sevgili.. Aylarca beklediğin olmuş, son gidişinde böyle bişey olacağı belliymiş ama işte insanın basireti mi bağlanıyor noluyorsa geçmiş gitmiş..
Şu an ile ilgili sana şunları söyleyebilirim, babanla ilgili durumu çok çok iyi anlayabiliyorum.
Evet onun için en önemli şey moral, üzülmemesi ancak sen böyle kendini kahrediyorsun.
Yani ona muhtaçmış, çekincelerin varmış gibi davranırsan daha çok üste çıkacak. Onun elindeki kozun ispatı yok.
Değişse de düzelse de bitti benim için, sevgim de yok diyorsun.
Ailenle yakın mı oturuyorsunuz bilemiyorum ama gün içerisinde ara ara uğrayıp bişeylerin yürümediğini hissettirmeye başlasan.
Dengesiz tavırları, tehditleri ömür boyu çekilmez.
Yani dinlediğin şarkıya, dalışına bile laf eden bir adamın ne kadar sağlıklı olduğu tartışılır.
Sen kendinden emin bir şekilde ailenin yanına dönsen, bırak ailene bişeyleri anlatmayı,
o pişman olup yalvarıp yakaracak sana. Umarım sağlıklı kararlar alır, böyle birisinden en yakın zamanda kurtulur, huzura erersiniz.
Babanıza da Allah'tan acil şifalar diliyorum. Büyük geçmiş olsun.

Ne çıkmazındasın kesinlik ile değilsin yaşamak istedin yaşadın bitti. Bu ruh hastası adam ile sırf bu yüzden ömür boyu cehennem hayatımı yaşayacaksın yarın öbür gün çocukda olur ise ne yapacaksın ?

Babana anlatsa inanmaz diyenler adam ruh hastası zaten öyle bir şekilde anlatır ki herkes inanır uyanıklık her zaman işe yaramıyor.

Ailenin tepkisi burada çok önemli sana karşı tutumları ne olacak onlara düzgün bir dille ifade etmen gerekir böyle bir durumda.

Eşine de ezdirip iyice koz verme sesin çıksın adam korktuğun için bu kadar eziyor seni korkma ve kendin için bir şeyler yap millet için değil kim ne derse desin boşver. Kişinin kendisinden kıymetli kimse yoktur bu hayatta.

Böyle karaktersiz dengesiz bir adamla bir gün bile geçirmeyin artık derim.Size bunu söylediğinde diyinki ona beni rezil edeceğini sanırken asıl sen rezil olacaksın demeyecekmi eşin dostun akraban madem öyleydi niye evlendin ne biçim erkeksin sen milletin yüzüne nasıl bakacaksın ozaman.Emin olunki söyleyemez söylesede ne var iftira atıyor öyle olsa benimle evli kalırmıydı diyin çıkın işin içinden hiç birşeyi hak etmiyor eşiniz dürüstlüğü bile böylesine yalanda mübahdır

üzüldüm. hele o sevişme bile olmadı görev gibi yaptık filan dediğiniz yerlerde çok kötü hissettim. yani aşkla bir anda oldu deseniz üzülme diyeceğim ama bu çok acı. neyse geçmiş gitmiş. şu ana bakarsak eşinizin size bağımlılığı var. sağlıklı bir sevgi hali değil. bekaret mevzusundan çok onun takıldığı şey muhtemelen kaptana aşık olduğunuz gibi ona aşık olmadığınızı farketmesi ve bunun egosunu zedelemesidir. aşk acısı çekiyor diyemiyorum çünkü şantaj şiddet vs var.

oynayın. dediğiniz gibi 2 3 ay dayandım ama olmuyor bakire değil yediremiyorum diyebilir. bir süre daha geçsin ve aklı neredeydi de şimdi iftira atıyor deme olasılığı artıyor. aslında ortada suç suçlu yok babanızın durumu olmasa sevdim oldu eşimi de kandırmadım kabul etti der geçerdin belki. fakat babanı üzmek istemiyorsun. bence evliliğin bu şekilde gittiğini annene babana çıtlat yolunu yap. en sonunda boşan arkandayız dedikleri zamandan sonra gittim konuştum ve bana çamur atmakla tehdit etti de. vayy şerefsiz derler ve inanmazlar artık. kötülük yapacak bir insan karşısında en mantıklı davranış sakin olmaktır. onun oyununu bozmaktır.

dediğim gibi oynayın. aşık olmasanız da aşıklık hallerini iyi bilirsiniz. dişinizi sıkarak da olsa yapın. çünkü o sevilmediğini hissediyor, delicesine şarkılara takılması dalan gözlerinizi farketmesi bundan. önce yapacağı kötülüğü unutmasını sağlayın.

ilk fırsatta güzel bir yemek yiyin. madem boşanmayı istemiyorsun sana bir şans verdim. ama nolur biraz sakin ol şu an kırgınım yavaş yavaş sana olan aşkımı göstermem için bekle de. zor da olsa yap bazı şeyleri. hem bu yalan da olsa bi süre sonra psikolojine iyi gelecek. evde neşeli ol. çocuk konusunda açıkçası ben doya doya aşkımı yaşamk istiyorum bunun tadına varalım önce, sevgimi senden başkasıyla paylaşmaya hazır değilim de. feleği şaşsın:)

hem hayat bu belli mi olur bir bakarsın bu taktikler seni boşanmaya değil daha sağlıklı bir evliliğe hazırlamış. sakin olursan her türlü kazançtasın unutma:KK66:

aaaaaaaaaaaaayy içim şişti aslında ben daha ne intikam planları yapardım da onaaaaaaa:)))

ha bu arada belirteyim yanlış anlaşılma olmasın ben o tavsiyeleri özellikle evliliğini kurtar bunları bunları yap diye yazmadım. kurtulursa ne ala tabi o ayrı da. başka türlü o evi sana zindan eder o yüzden iyi geçinerek dediğin gibi bir süre evde kalabilirsin. hiç de yapamayacak gibiysen yazmışlar zaten direkt git kurtul. ama işte babam üzülecek diyorsun ne bileyim en doğrusunu yine sen bilirsin.

tatatatam bi ara özel msj atmak istiyorum size. mesajınızı okurken, vay be dedim. eminim bana da çok yardımınız dokunacaktır.

tatatam senden kesinlikle aşk tavsiyeleri almak lazım :KK16:

kızlar:))))))) çok güldüm yemin ediyorum:))))) tabi kendimce yorumlarım sorularınız olursa o ayrı. yani kelin merhemi var evet ama merheme de alerjisi var gibi bi durum çünkü bendeki de:)) şöyle bir sorunum var özel hayatıma gelince iş, taktik strateji uygulamıyorum, kendiliğinden veya derdimi tüm şeffaflığıyla anlattığımdan olsun istiyorum ne olacaksa. hürremlik potansiyeli on numara ama yediremiyorum bu şekilde yönetebildiğim bir erkekle olmayı da. sonuç tabi ki negatif:) ha ama uygularım diyene "dükkan senin" :)

Eğer gercekten ayrılmak niyetindeyseniz bence gidip kendiniz söyleyin ailenize..Bana ayrılırsan böyle yaparım diye baskı uyguluyor derseniz,ayrılma kararı aldığınızda o bunları ailenize söylese bile kanıtlayamaz.Tabii yalan söylemek hoş değil ama böyle adama böyle muamele gerek.

çocugum yok su yaptıklarından sonra sevgıde yok içimde

peki o k....sız eşine sordunmu hiç madem bu kadar kanına dokunduda benı neden aldın bu koşullarda

psılopatlık yapıp karşımda zavallı bir k....ğe dönüşmek içinmi die sordunmu hiç ?

O kadar sinirlendimki konuyu okuyunca kusura bakma daha ağır şeyler yazıcakdım ama kendimi tutttum....

İşte bu erkeklik değil.....sen aaaaa olurmu oyle şey de tut kadınla evlen ondan sonra sen benım kölemsin hele bir ayrıl hele bir gık deeee bak seni nasıl rezil ederim..

diyecek kelime bulamıyorum bir saniye bile düşünme eğer istemiyorsan haa yok düzelir belki diosan emek ver.

Son düzenleme:
X