• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

mayıstan berı kaç ay oldu canım olmuo adet olup tedavıye baslıyacagım herseyı denedım ama olmadııı yıne umuudm yok anlayacagın:(

anlıyorum seni canım çok şükürki zamanımzda gelişen tıp herşeye derman olyor umutsuzlğa kapılma bu sefer olmazsa öteki sefere inş. olacaktır

selam :3:

benim de 6 eylül son adetim..
3 yada 4 ekim gibi gelmesini beklemiyorum batasıcanın inşallah..:9:

en erken belirti adet gecikmesiymiş..
o tarihten önce belirti olmazmış..
6 haftalık gebeyken o sıkıntılar başlarmış..(sözünü ettiğimiz)

ama mesela akıntının, yumurtlamadan sonra da devam ediyor olması bence mantıklı,yani gebelik oluşmuşsa..

benimde 28 eylülde adet olmam gerek ama umarım olmam bugün bütün gün miskinlik ve yemek yemekle geçirdim vaktimi kasıklarımda zaman zaman batmalar oluyor ama 2 gün önce tüm gün kıvrandırdı kasık ağrılarım ve en çok dikkatimi çeken şey aşırı yüksek olan vücut ısım, benim bildiğim kadarıyla yumurtlama döneminde olur bu sıcak basmaları ki ben çok üşüyen bir insanım hayırdır inşallah diyorum. psikolojik mi bilmem ama umarım hayal kırıklığıyla sonuçlanmaz. Allah hepimizin gönlüne göre versin...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::18::18::18:

evet yapayalnızım hemde p.tesiden beri zaman geçmek bilmiyor.eşim yok 1 hafta boyunca.p.tesi akşam gelecek.çok yalnızım çooookkk

:25::25::25::25::43::43::43:benimde eşim çalşyor yanlz kaldm yine... inş çabucak gelir kavuşrsnz ben tek kalmayı hiç sewmiyorum hemde hiç bilmedğim şehrlerde anlayabilyrm seni

Son düzenleme:
:25::25::25::25::43::43::43:benimde eşim çalşyor yanlz kaldm yine... inş çabucak gelir kavuşrsnz ben tek kalmayı hiç sewmiyorum hemde hiç bilmedğim şehrlerde anlayabilyrm seni

haöile olsam yalnız kaldığmda onun sevinciyle doğacağı zamanı düşünerek geçerdi vakit.ama şimdi kocaman bir hiç.memlekete de gidemiyorum çok uzak.amasyalıyım.mersinde yaşıyorum.

Merhaba kizlar, ben yeni katildim araniza. Su an esim fosur fosur uyuyor ama ben sat'lar ve bat'larla kafayi yedigimden uyuyamiyorum. Sat 3 eylul, bat allah kerim. (duzensizim de) Bir de artik bu ay kendime belirti uydurup foslamama sozum var. İnsallah tutarim :)

selam göçmen kuşlar geçen ayki topiktede konşmuştuk ikimzinkide olmadı demekki :49:bu ay ikimzde çift çizgyi göreceğz buna inanyrm 10 gün sonraaya mutlu gaberleri geleck inş hepimizin

selam senin çalışmaların nasıl gidiyor. ben bu ay birde ek olarak ateş ölçmeyi deniyorum.( ateş değerlerimi ateş ölçme topiğine yazdım.) ama bir türlü yükselmek bilmiyor.ben şüphelenmeye başladım. çünkü adetten (yani 9 eylül) bir gün önce çalışma yapmıştık. benim ateşim genelde düşük olduğu için yani 35 ve civar bu ay 36.6 dan yukarı çıkmadı. ya hamile kaldıysam diyorum.ama normal adet oldum. ateşim canımı sıkıyor. yükselmiyorda. yumurtanın yerine ben çatlıycam bu gidişle. :52: belirtilerim hep aynı devam ediyor. sanki yüz üstü yatsam belimi birisi çiynese çatırdayacak gibi ağrıyor. hamile olmadığımı bilsen çiynetecm valla. karnımda baygın baygın canımı sıkıyor. sanki adet olacak veya olmuş gibi. İnşallah yakalamışızdır bebişlerimizi şu mübarek cuma hürmetine Allahım ne olur. bu belirtilerimizi boş çıkarma.

Son düzenleme:
ben de sizdenim güzel bayanlar, biz de 2 aydır deniyoruz, aslında çok umutlu değilim, bu kadar erken olmaz diyorum ama yine de Allah diledi mi hemen de verir,herşey onun elinde, belki de olur bu ay diye düşünmeden de edemiyorum,kısmet, benim hiç gaz sorunum olmazdı ama bu ay çok ilginç bir şekilde kıvrandırdı beni, bi de göğüs uçlarım çok acıo, ama bunlara güvenip de kendimi kaptırmak istemiyorum, adetime yaklaşık 1 hafta falan var, görelim mevlam neyler :))

mayıstan berı kaç ay oldu canım olmuo adet olup tedavıye baslıyacagım herseyı denedım ama olmadııı yıne umuudm yok anlayacagın:(

Merhaba benimde batım 4 ekim ve bizde mayıs ayından beri bebek istiyoruz ama her ay hüsranla karşılaştım. Geçen hafta dr gittim ve çikolata kistimin olduğunu öğrendim. Bir takım testler falan yaptı. Bugün sonuçlar çıkacak inş kötü bir sonuç çıkmaz ve hamile kalırım doğal yollarla diye dua ediyorum . Seni çok iyi anlıyorum her ay hamilemiyim acaba beklentisi ve yaşadığın hüsranı biliyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin . Lütfen umudunu yitirme:70:

Merhabalar,
benim 24 eylül en kötü 1 gün gecikmeyle 25 eylülde regl olmam gerek. Normalde regl olmadan yarım-bir saat öncesinde karın, bel ağrım başlar ve hemen üstüne regl olurum kendimi bildim bileli böyledir. Şİmdi bende son 10-12 gündür göbeğimin hemen alt kısmı (kasık bölgesi oluyor galiba:)) acayip geriliyor sanki derim esniyo,r çekiliyor gibi ve bugünle beraber son üç gündür resmen regl sancısı çekiyorum çok şiddetli olmasa da bazen hareketlerimi engelliyor, yine o kasık bölgem gerilmeyle birlikte sancı yapıyor regl olmuşum gibi belim ağrıyor ve halsizim ilk defa böyle şeyler yaşadım. baktık netten bu belirtiler gebeliğin ilk haftalarında olduğu gibi regl gecikmesiyle de başlayabiliyormuş nedeni rahmin genişlemeye başlamasıymış.. tabi eğer hamileysem:49: bakalım bu 7. ayımız olacak deneyeli, beklemek zor oluyor gerçekten

Back