• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

iyi akşamlar kızlar benimde relg günüm 29 eylül inş. olmam çok istiyorum bebek 3 aydan beri korunmuyoruz bişey yok :(((

artık test falan yapmakta içimden gelmiyor gögüslerim şişti birazda kasıklarım ağrıyor heralde değilim hamile üzülüyorum çokkkkkkk :((((

evet canım benimde 4 ekim. tabii aksama ve erken gelme olmazsa. benim göğüslerimde pek bir ağrı yok. hatta hiç yok diyebilirim ama bir haftaya yakındır belimde karnımda bir ağrı var. hani adet olunca olurya öyle. aşağı aşağı vurur öyle. hatta bazen akıntıda oluyor yani orası ıslanmış gibi oluyor ve adetmi oldum diye korkarak çamaşırıma bakıyorum. ateşte ölçüyorum yükselme olmadı. en son 36.6 oldu ama 36.0 ila 36.4 arasında gidip geliyor. tabii bunlar psikolojikte olabilir.

Belirti hissetmemiz için erken gibi. Seninde batın 4 ise yumurtalama günümüz ayın 20 siydi.Erken yada geç yumurtalama olmadıysa ki benim 15 gibi başladı akıntım tam 20sinde bitti. henüz 4 gün olmuş yani. Bakalım bu kez tutturabilecekmiyiz canım. Benim ikinci denemem bu. Seni takipteyim. Umarım sende bende ve tüm isteyenlerde hamile kalırız. Tabi herşeyin hayırlısını istemek lazım birde.

Belirti hissetmemiz için erken gibi. Seninde batın 4 ise yumurtalama günümüz ayın 20 siydi.Erken yada geç yumurtalama olmadıysa ki benim 15 gibi başladı akıntım tam 20sinde bitti. henüz 4 gün olmuş yani. Bakalım bu kez tutturabilecekmiyiz canım. Benim ikinci denemem bu. Seni takipteyim. Umarım sende bende ve tüm isteyenlerde hamile kalırız. Tabi herşeyin hayırlısını istemek lazım birde.

mustucuğum. şu an moralim o kadar bozukki. :14: :14:ateşim hep düşük seyrettiği için nette bir doktora sordum. bu yöntem sağlıklı değildir dedi. yumurtlama kiti kullanmamı önerdi. ben kasım ayında laparoskopi ameliyatı ile kist aldırmıştım. doktor bana eğer gebe kalamazsam bu ameliyat yüzünden tüplerin tıkalı olabilir dedi. çok canım sıkıldı. :43: :43: ya öyle bişey varsa. Allahım ne olur olmasın. :50: ben hamile kalmak istiyorum. :84: ne olur benim için dua et . İnşallah ikimiz ve bütün isteyenler bu ay hamile kalabilsinler.

Son düzenleme:
mustucuğum. şu an moralim o kadar bozukki. :14: :14:ateşim hep düşük seyrettiği için nette bir doktora sordum. bu yöntem sağlıklı değildir dedi. yumurtlama kiti kullanmamı önerdi. ben kasım ayında laparoskopi ameliyatı ile kist aldırmıştım. doktor bana eğer gebe kalamazsam bu ameliyat yüzünden tüplerin tıkalı olabilir dedi. çok canım sıkıldı. :43: :43: ya öyle bişey varsa. Allahım ne olur olmasın. :50: ben hamile kalmak istiyorum. :84: ne olur benim için dua et . İnşallah ikimiz ve bütün isteyenler bu ay hamile kalabilsinler.

Canım benim bozma hiç moralini. Allah kısmet ederse hepimiz hamile kalıcaz inşallah. Bu tür söylemlere kulak asma. İçin rahat etsin istiyorsan tekrar bi muayene ol derim. Yoksa kafana takıp kendi kendini yersin sürekli. Dualarım senin ve hepimiz için.

Canım benim bozma hiç moralini. Allah kısmet ederse hepimiz hamile kalıcaz inşallah. Bu tür söylemlere kulak asma. İçin rahat etsin istiyorsan tekrar bi muayene ol derim. Yoksa kafana takıp kendi kendini yersin sürekli. Dualarım senin ve hepimiz için.

mustucuğum hamilelik belirtileri topiğini mutlaka oku. idrarda gözlem diye kısımda bir arkadaşımız evde yapabileceğimiz test yazmış. ben denedim tuttu. yani şimdi hamilemiyim bilmiyorum ama umutlandım napıyım. ayyyy İnşallah istersen sende dene. sabah ilk idrarında gebelik olup olmadığını bulabilirsin. mutlaka oku ve diğer arkadaşlarda okusun.

mustucuğum hamilelik belirtileri topiğini mutlaka oku. idrarda gözlem diye kısımda bir arkadaşımız evde yapabileceğimiz test yazmış. ben denedim tuttu. yani şimdi hamilemiyim bilmiyorum ama umutlandım napıyım. ayyyy İnşallah istersen sende dene. sabah ilk idrarında gebelik olup olmadığını bulabilirsin. mutlaka oku ve diğer arkadaşlarda okusun.

Tamam şeker hemen okuyorum...

kızlar test yaptım biraz önce perş. relg günüm negatif çıktıı :((( sizce hamile değilmiyim üzgünümmm çokkk :(((((((

erken yapmışsın. adetin geçince idrar testi doğru sonuç verir. kesin sonuç için kan tahlili yaptırabilirsin.

dayanamadım yaptım sonuç hüsran :((
gögüslerimde şişlik ve ağrı var kasıklarımda biraz ağrıyor relg belirtisimi? hamilelikmi yoksa?

gögüslerimde şişlik ve ağrı var kasıklarımda biraz ağrıyor relg belirtisimi? hamilelikmi yoksa?

her ıkısıde olabılırrr... adet belırtılerıyle hamıleleık belırtılerı benzer zaten.. adetıne kac gun var canım ?

her ay yumurtlama döneminden sonra ve reglden bir hafta önce vüculdumuz kendini hamilelğe hazırlıyor hamile olsakta olmasakta bu hazrlğı vüculdmz yapyr sonç olarak gebelken şüphelenmek için adet gecikmesini beklemeliyiz (her ne kadar zor olsada) bendede aynı belrtiler var inş hepmzn yaşadğı gerçktende Gebelktr

aynıyız sanırım. 28 veya 29 unda olmam gerekıyo. bende bu sabah yaptım negatıf cıktı. ama daha erken o yuzden umudum hala var.. bellırtılerın var mı peki..?

evet canım aynıyız inş kalcaz bu ay gögüslerim şiş ve acıyo ve ara sıra kasıklarım ağrıyo sızlıyo canım sende varmı değişiklik ?

biz 3 aydan beri deniyoruz sizin ne kadar oldu?

Back