• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

inşallahhhhh canım inşallahhhhh merak ederim bende gelişme olursa yaz banada canım

Cuma akşamı kırmızılar gelmezse yaptırıcaz nasipse.
Sende dua et olurmu canım, hamilelerin duası kabul olurmuş.
İnşaAllah bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur hayırlısıyla...

Cuma akşamı kırmızılar gelmezse yaptırıcaz nasipse.
Sende dua et olurmu canım, hamilelerin duası kabul olurmuş.
İnşaAllah bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olur hayırlısıyla...

Dualarim sizinle canim hepinize ediyorum

Kafani yorma cok oluruna birak tatlim inan daha cabuk oluyor

slm arkadaşlar benim bugün adetin 11. günü ama ben de ovulasyonu bitenlerden oldum.. çünkü ben 9. gün yumurtladım..çok erken oldu bu ay..
ovulasyon testi ile öğrendim erken yumurtladığımı..ama biraz endişeliyim erken çatlayan yumurtalar iyi olgunlaşmıyor diye duymuştum..bilgisi olan var mı?

Olurmu canim ya anlatirim tabikide anliyorum sizi

Bende ayni durumdaydim herseyden umutlaniyodum

Belirtilerim 2gun relg gecikti arkadasimin israri uzerine

Testi yaptim cikti ve bel agrisi kasik agrim vardi relg olcakmisim

Gibiydi ve halada devam ediyor rahim genislermis ondan

Agri olurmus canim baskada belirtim olmadi baska sorun varsa sorabilursin

Canim

tesekkür ederim canim..ben de bosa umutlanmak istemedigim icin sorup duruyorum iste..

saglikli sihhatli günler ikinize de:)

Kizlar dr geldim simdi kese gozuktu hamileyim
Ama kesenin altinda kanama varmis dikkat etmem
Gerekiyomus hareketlerime ayin 11 ne randevu verdi tekrardan
Gitcem ilac verdi kanama olmasin diye
İns olmaz kanamam kizlar :72:P:49:

tebrikler , çok geçmiş olsun....allah sonunu getirsin

kızlar benim bat a 5 gün var bugün öğlen dayanamadım test alıp yaptım sonuç kocaman bir negatif morelim bozuldu :((( ayrıca şu eski yöntemide denedim elim rahime değdi :(( hamile kaldıktan sonra bu yöntemi deneyen var mı ??? beni bilgilendirirseniz sevinirim... herşeye rağmen ALLAH büyük daha günüm var ... İNŞALLAH HEPİMİZ HAMİŞ OLURUZ......

Kizlar iyi bayramlar benim bat yarin bakalim kirmizilar ne zaman gele cek. Umarim gelmezde guzel haberler veririm

hamileyimmmmmmmmmmmmm:)

bütün sorularimi yanitlayan dertelerimize ortak olan tüm arkadaslarima tesekkür ediyorum..

Allah en yakin zamanda sizlere de nasip etsin insallah..

cok güzel ve garip bi duygu..

merhaba dikkat ettiğim birşey var bu sitede genelde hamile kalanlar kafalarından bu konu ile ilgili şeyleri atanlar ve boşverenler olmuş...
bende boşverdim tedaviyi klomen tedavisi gördüm 2 ay ama tık yok bıktık şartalnmış gibi ilişkiye girmekten bundan sonra yumurtlama günlerimde 2 günde bir ilişki olarak düşündük..sadece folik asit içiyorum ağrı kesici falan içmiyorum.böyle işte
verirse rabbim artık ona kalmış..doktor bana da eşime de baktı kiçbir sorun yok dedi bu durumda işi ticarete dökmüş doktorlarada gitmenin pek bir anlamı yok diye düşünüyorum...
maşallah yumurta takibi el yakıyor doktor bakıyor 54 lira 2.kontrol paralı değil derken 3.kontrol küt bi 54 daha derken 70 iğne 3 gün sonra git bir 54 daha oldu...ben yumurtluyorsam sana niye para vereyim ki :???

verirse rabbim benden doğacak bir bebek varsa elbet olacaktır...düşüncem şu 1 sene daha olmazsa sonra tüp bebek.oda olmazsa zaten artık kısmet... ama bu aralarda para yedirmek ve kendimizi şartlamak zor...

en komiği de çalışoyorum akşam iş çıkışı doktora gidiyorum hop bu akşam ilşki diyor eve gel paldır küldür olsun ....offfff

böyle olacağı varsa olmaz :))
neyse çok yazdım galiba..:23:

hamileyimmmmmmmmmmmmm:)

bütün sorularimi yanitlayan dertelerimize ortak olan tüm arkadaslarima tesekkür ediyorum..

Allah en yakin zamanda sizlere de nasip etsin insallah..

cok güzel ve garip bi duygu..

tebrik ederim allah daim etsin...kısaca hamilelik hikayeni anlatırmısın ne kadar denediniz, ne kullandınız, hamilelik öncesi belirtilerin v.s. gibi:)

kızlar,benim geçen ay bir çok belirtim oldu kırmızı üç gün gecikti derken sonra oldu:( şimdide göğüs uçlarım ağrıyo gaz birikimi var kasık ağrısı oluyor göğüs ucu ağrısı hariç diğerleri geçen ayda vardı sonuç hüsran oldu ama bu ay ek olarak göğüs ucu ağrısı var:S acaba diyorum??????*

bide bu günlerde ateşim 37 hep ya 37.1 yada 37.2 gibi,ve bu ay yumurta çatlatma ilacı kullandım ve kullanmamdan bir hafta sonra kız kardeşimle hafiften şakalaştık sanırım azcık boğuştuk :)) bişe olmaz dimi:?????

slm kızlar benim ovulasyonda bitti sanırım adetime 10-11 gün var 22 kasımda olmam gerekiyor. bel ağrısı ve özellikle sağ kasıkta batmalar oluyor ama bu kadar erken belirti olmaz heralde pisikolojiktir dimi :( bu beynim bana oyun oynuyo sanki:14::14::14::14::14::14:

kızlar,benim geçen ay bir çok belirtim oldu kırmızı üç gün gecikti derken sonra oldu:( şimdide göğüs uçlarım ağrıyo gaz birikimi var kasık ağrısı oluyor göğüs ucu ağrısı hariç diğerleri geçen ayda vardı sonuç hüsran oldu ama bu ay ek olarak göğüs ucu ağrısı var:S acaba diyorum??????*

cevap nolur??????????

Back