- Konu Sahibi hicbirseymi
- #2.901
beklenen pembe yanaklı bir bebiş,iyi haberlerini bekliyor olacağız.kızlar ne var ne yok, ben klomen sonrası çatlatma iğnemi oldum..bundan sonra kısmet artık bekliyorum:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beklenen pembe yanaklı bir bebiş,iyi haberlerini bekliyor olacağız.kızlar ne var ne yok, ben klomen sonrası çatlatma iğnemi oldum..bundan sonra kısmet artık bekliyorum:)
beklenen pembe yanaklı bir bebiş,iyi haberlerini bekliyor olacağız.
Kizlar ben geri dondum 1Aydan beri yazmiyorum 3 aydan beri hamile kalamiyodum siteden uzaklasmak istedim hamileligi hic dusunmek istemedim stres yapmak istemedim resmen sildim kafamdan ve gectigimiz aylarda cok belirtim olmasina ragmen hamile degildim relglim gecikti bu ay yine 2 gun isyerinde umutsuzca hadi test yapayim dedim veeeeee HAMİLEYİMMMMM inanamadim bi tane daha yaptim ondada pozitif cikti cokkkk mutluyum ALLAHİMA sukurler olsun ins en yakin zamanlara sizinde ii haberlerinizi Alcam kafaniza takmayin hicbiseyi elbet bir gun olcak suan ne yazdigimin farkinda degilim salak gibiyim :)))
Ne güzel bir haber bu canım, Rabbim kucağına almayıda nasip etsin.
Regl geçmişmiydi canım, benim yarın bat ve bugün yaptım kocca bir negatif...
TEBRİKLER KANDADA BAKTIRIP PAYLAŞ BİZİMLE...böyle güzel haberler duymaya ihtiyacımız var
Kizlar ben geri dondum 1Aydan beri yazmiyorum 3 aydan beri hamile kalamiyodum siteden uzaklasmak istedim hamileligi hic dusunmek istemedim stres yapmak istemedim resmen sildim kafamdan ve gectigimiz aylarda cok belirtim olmasina ragmen hamile degildim relglim gecikti bu ay yine 2 gun isyerinde umutsuzca hadi test yapayim dedim veeeeee HAMİLEYİMMMMM inanamadim bi tane daha yaptim ondada pozitif cikti cokkkk mutluyum ALLAHİMA sukurler olsun ins en yakin zamanlara sizinde ii haberlerinizi Alcam kafaniza takmayin hicbiseyi elbet bir gun olcak suan ne yazdigimin farkinda degilim salak gibiyim :)))
Kizlar esime hamili oldugumu soledigimde ilk soledigi
Kelime demekki kafaya takmamak gerekiyomus dedi
Ben cok taktim kafama acaba bu ay mi ne olcak acaba
Bende bisey mi kafaniza takmayin benim ole oldu cunku
ay gecen ay 3 gun gecikme oldu negatifti bu ay 2 gun
Oldu gecikme isyerinde testim vardi gecen aydan
Umutsuzca girip yaptim cunku artik test yapmaktan korkar
Olmustum bi baktim iki cizgi sonra gidip hassaslardan aldim
Ordada iki cizgi cikti dr gitmedim bu hafta gitcem bakalim
Ne olcak ?
Kizlar hepinize sonsuz
Tesekkurler ediyorum iyi
Dilekleriniz icin hepinize de
Dua ediyorum olcak inaniyorum ben
ALLAHİM hayirlisini versin
Hepimiz icin iyiki varsinizzz:))
Vee gebelik belirtilerini solemem gerekirse
İc bulantim kesinlikle yok
Belirtiler ise bel agrisi ve kasiklara
Batma ve ara sira agri relg agrisi
Gibi ve akintim var
Canım negatif gördüm pozitif değilki :))
Ama inşaAllah gerçekten yazdığın gibi olur ve yarın pozitif çıkar...
relglim 2 gün gecikti canım test yaptım çıktı 2 cizgiydi kan testi yaptırmama gerek var mı sizce?
canım cidden kendini dinyelip sıkıntıya sokma. ne kadar stres yaparsak
bebek o kadar gelmekte inatçılık yapıyor.
Biraz serbest bırak kendini..
RABBİM Hayırlı gördüğü vakit Hepimize Meleklerimizi gönderecektir İNŞALLAH:..