• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

Yine aynı offs sıkıldım artık ne test yapmak istiyorum neden belli dönemlerde bebek yapmaya çalışmak için tırmanmak istiyorum...
Yoruldum ...hep aynı şeyleri yaşamaktan...doğru zamanı ne zaman bende bilmiyorum...gelecek se gelsin diyorum bazende aman boşver diyorum ama içim hamile görünce çok kötü oluyor...

Allahım sana değil bu sitemim ama ne olur duy bu sitedeki herkezin çocuk isteğini...

üzgünüm umutlar bir dahaki aya devir oldu :((
bu arada klomende geciktiriyor sanırım.artık buna emin oldum...

Kizlar ben geri dondum 1Aydan beri yazmiyorum 3 aydan beri hamile kalamiyodum siteden uzaklasmak istedim hamileligi hic dusunmek istemedim stres yapmak istemedim resmen sildim kafamdan ve gectigimiz aylarda cok belirtim olmasina ragmen hamile degildim relglim gecikti bu ay yine 2 gun isyerinde umutsuzca hadi test yapayim dedim veeeeee HAMİLEYİMMMMM inanamadim bi tane daha yaptim ondada pozitif cikti cokkkk mutluyum ALLAHİMA sukurler olsun ins en yakin zamanlara sizinde ii haberlerinizi Alcam kafaniza takmayin hicbiseyi elbet bir gun olcak suan ne yazdigimin farkinda degilim salak gibiyim :)))

Kizlar ben geri dondum 1Aydan beri yazmiyorum 3 aydan beri hamile kalamiyodum siteden uzaklasmak istedim hamileligi hic dusunmek istemedim stres yapmak istemedim resmen sildim kafamdan ve gectigimiz aylarda cok belirtim olmasina ragmen hamile degildim relglim gecikti bu ay yine 2 gun isyerinde umutsuzca hadi test yapayim dedim veeeeee HAMİLEYİMMMMM inanamadim bi tane daha yaptim ondada pozitif cikti cokkkk mutluyum ALLAHİMA sukurler olsun ins en yakin zamanlara sizinde ii haberlerinizi Alcam kafaniza takmayin hicbiseyi elbet bir gun olcak suan ne yazdigimin farkinda degilim salak gibiyim :)))

Ne güzel bir haber bu canım, Rabbim kucağına almayıda nasip etsin.
Regl geçmişmiydi canım, benim yarın bat ve bugün yaptım kocca bir negatif...

merhaba herkese,
1 yıldır evliyim geçen ay ilk çalışmalara başladık ama olmadı. ilk ay heyecanından herhalde, sürekli kendimi dinledim. mide bulantısı, kasıklarda batmalar, akıntı, tüm belirtileri yaşadım özellikle midem çok bulandı.. bi de büyük bir hata yapıp etrafımdakilerle paylaştım bunları ve onlar da beni gaza getirdi biraz.. ama tam adet günümde regl oldum tam bir hayal kırıklığıydı. sanırım psikolojik olarak kendimi çok şartlandırdım. bu bana ders oldu ve akışına bıraktım, bu ay nerdeyse hiç düşünmedim, ta ki bugüne kadar. adet günüm 2 kasım çarşamba. hiçbir belirti, bulantı vs yok. iyice şiştim sanırım regl olcam. ama insan yine de ümitleniyor işte.
bir de ben uzun süredir spor salonuna gidiyorum, bebek düşünmeden önce düzenli mekik çekip fitness çalışıyordum, saunaya da giriyordum, bu ara sadece hafif tempo yürüyorum ama arada mekik de çekiyorum dayanamayıp, yarım mekik çekmenin bir zararı var mıdır bilgisi olan var mı?
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah..

çok sevindim süper haber demek ki kafaya takmamak gerekiyor;)

Kizlar esime hamili oldugumu soledigimde ilk soledigi
Kelime demekki kafaya takmamak gerekiyomus dedi
Ben cok taktim kafama acaba bu ay mi ne olcak acaba
Bende bisey mi kafaniza takmayin benim ole oldu cunku
ay gecen ay 3 gun gecikme oldu negatifti bu ay 2 gun
Oldu gecikme isyerinde testim vardi gecen aydan
Umutsuzca girip yaptim cunku artik test yapmaktan korkar
Olmustum bi baktim iki cizgi sonra gidip hassaslardan aldim
Ordada iki cizgi cikti dr gitmedim bu hafta gitcem bakalim
Ne olcak ?

Kizlar esime hamili oldugumu soledigimde ilk soledigi
Kelime demekki kafaya takmamak gerekiyomus dedi
Ben cok taktim kafama acaba bu ay mi ne olcak acaba
Bende bisey mi kafaniza takmayin benim ole oldu cunku
ay gecen ay 3 gun gecikme oldu negatifti bu ay 2 gun
Oldu gecikme isyerinde testim vardi gecen aydan
Umutsuzca girip yaptim cunku artik test yapmaktan korkar
Olmustum bi baktim iki cizgi sonra gidip hassaslardan aldim
Ordada iki cizgi cikti dr gitmedim bu hafta gitcem bakalim
Ne olcak ?

tebrikler canım.allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah....
çok sevindim senin adına.....

Kizlar hepinize sonsuz
Tesekkurler ediyorum iyi
Dilekleriniz icin hepinize de
Dua ediyorum olcak inaniyorum ben
ALLAHİM hayirlisini versin
Hepimiz icin iyiki varsinizzz:))

Vee gebelik belirtilerini solemem gerekirse
İc bulantim kesinlikle yok
Belirtiler ise bel agrisi ve kasiklara
Batma ve ara sira agri relg agrisi
Gibi ve akintim var

Kizlar hepinize sonsuz
Tesekkurler ediyorum iyi
Dilekleriniz icin hepinize de
Dua ediyorum olcak inaniyorum ben
ALLAHİM hayirlisini versin
Hepimiz icin iyiki varsinizzz:))

Vee gebelik belirtilerini solemem gerekirse
İc bulantim kesinlikle yok
Belirtiler ise bel agrisi ve kasiklara
Batma ve ara sira agri relg agrisi
Gibi ve akintim var

canim gecmisi pek okumadim ama batina ne kadar kaldi?

aynilari bende de var cünkü..bunun yaninda asiri aclik terleme gaz da var..psikolojik olmasini istemiyorum..insallah güzel haberler verirsin bize

canim hamileymissin :))))

okumamistim eski sayfayi..cok cok tebrik ediyorum..rabbim hayirlisiyla kucagina almayi da nasip etsin insallah:23:

........................................................................................................

Son düzenleme:
Canım negatif gördüm pozitif değilki :))
Ama inşaAllah gerçekten yazdığın gibi olur ve yarın pozitif çıkar...

ya çok pardon ben seninde yanıtladığın arkadaşı tebrik ediyorum güya:) sana yazmışım
ama bu vesileyle sana da bol şans diliyorum inşallah güzel haberlerini paylaşırsın

relglim 2 gün gecikti canım test yaptım çıktı 2 cizgiydi kan testi yaptırmama gerek var mı sizce?

doktora illaki gideceksin muayeneye o zaman isterlerse bakarlar canim, ne güzel genelde kanda cikar testte cikmaz hemen, bence seninki garanti olmus:D

cok cok tebrikler:23:

merhaba kızlar batıma 8 gün kaldı bendeki psikolojil oldunu düşündüğüm su belirtiler var. normalde yemek yemegı seven bırı deılım cok az yemek yedıgım gıbı bırsey yemesem hıc umurum olmaz ama 2 gundur ınanılmaz acıkıyorum durmadan yemek yemek ıstıyorum. sağ kasıgımda batma oldu bugun ama cok kısa surdu bır kac sanıye aynı sekılde sağ gogus ucumda boyle degısık bır batma hıssı hıssetım bır kac sanıyeliğne. uykumda var bıraz ama dediğim gibi psikolokik hespi umarım 8 gun sonra guzel haber alırım sabırsızlıkla bekliyorum

canım cidden kendini dinyelip sıkıntıya sokma. ne kadar stres yaparsak
bebek o kadar gelmekte inatçılık yapıyor.
Biraz serbest bırak kendini..
RABBİM Hayırlı gördüğü vakit Hepimize Meleklerimizi gönderecektir İNŞALLAH:..

oflu naptın nerelerdesin göremiyorum sanki seni

Back