• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyonu yeni biten ve adetine 5-10 gün kalanlar

Maalesef hastalandım...dün çok sancı çekip hastalanmayınca ümitlenmiştim..test yaptırmak üzere lab. gittim, önce tuvalete bir gireyim dedim
bir ıslaklık hissettiğim için...maalesef hastalandım....

Maalesef hastalandım...dün çok sancı çekip hastalanmayınca ümitlenmiştim..test yaptırmak üzere lab. gittim, önce tuvalete bir gireyim dedim
bir ıslaklık hissettiğim için...maalesef hastalandım....

of yaaaa hastahaneye test için gidipte orda regl olmak çok kötüdür:( canın sagolsun cnn üzülme aralık annesi olursun inş:) ovulasyon testi al bende bu ay alcam inş..çünkü düzenli birlikte olamıyoruz:(

of yaaaa hastahaneye test için gidipte orda regl olmak çok kötüdür:( canın sagolsun cnn üzülme aralık annesi olursun inş:) ovulasyon testi al bende bu ay alcam inş..çünkü düzenli birlikte olamıyoruz:(

selam canım oflu ile seni göremiyordum ne zamandır..oflu ne yaptı ki... inşallah iyi haberleri paylaşırız

ben klomen kullanıcam galiba yine...dr.la görüştüm öyle yaparız dedi

o yüzden ovulasyon testine gerek olmuyor canım

herşeyin hayırlısı

Selam kızlar, benim de günüm 19 Kasım, bakalım bekliyoruz biz de.Ya aslında fazla kafaya takmamak gerekiyor ama ha deyince de olmuyor işte.Neyse bu ay bende de bir kaç belirti var ama ben psikolojik olduğunu düşünüyorum.Şu an adetime 5 gün var, ve özellikle geceleri yatağa yatınca bel ağrısı, ve karın bölgemde iğnelenme gibi batmalar hissediyorum.Adet olacakmışım gibi kasık ağrısı ve göğüste bir hassasiyet var.Ama dediğim gibi bu belirtiler bana daha önce de olmuştu, ben ısrarla psikolojik olduğunu düşünüyorum.Dayanamadım ve bugün fortel hassas gebelik testi aldım, sabah ilk idrarla yapıcam, en azından içim rahatlar, sanmıyorum ama yine de belli olmaz tabi bu işler:49:

Selam kızlar, benim de günüm 19 Kasım, bakalım bekliyoruz biz de.Ya aslında fazla kafaya takmamak gerekiyor ama ha deyince de olmuyor işte.Neyse bu ay bende de bir kaç belirti var ama ben psikolojik olduğunu düşünüyorum.Şu an adetime 5 gün var, ve özellikle geceleri yatağa yatınca bel ağrısı, ve karın bölgemde iğnelenme gibi batmalar hissediyorum.Adet olacakmışım gibi kasık ağrısı ve göğüste bir hassasiyet var.Ama dediğim gibi bu belirtiler bana daha önce de olmuştu, ben ısrarla psikolojik olduğunu düşünüyorum.Dayanamadım ve bugün fortel hassas gebelik testi aldım, sabah ilk idrarla yapıcam, en azından içim rahatlar, sanmıyorum ama yine de belli olmaz tabi bu işler:49:

[Binşallah bu ay pozitif sonucu görürüz hayırlısıyla canım. Allah dualarımızı kabul etsin. benim bat 22 kasım. bende bikaç gün önce sağ kasığımda şiddetli batmalar ve bel ağrısı hissettim ama dediğin gibi psikolojik olduğunu düşünüyorum. yada hamilelik olduğunu düşünmek istiyorum ama hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. kendimi çok dinlemeye başladım nbi belirti olsada hamileliğe yorsam diye bekliyorum sanki. :( Rabbim OL desin ve olsun bebişlerimiz inşallahB]

minikkedi cnm benim net yoktu uzun zamandır adetim 22 sine oflunun da 24 üne inş olmayız geberesice kanlar gelmezler:)

kızlarr valla belirtilere takılmamak lazım ama elde deil biliyorummm benimmm karnım acaip agrıyor 4 gündür kasıklarımdada batma var adet olcagım zaman olan şey ..bilmiyorum tek fark karın agrısı zaten ovulasyon zamanı 3 gün ilişki oldu ondada şans zor yani.. inş hamişizdir hepimiz kendimizi çok dinlememek lazım:(

evet çok dinlememek lazım ama insanın elinde olan bişey değil, o yüzden başka şeylere yoğunlaşmaya çalışıyorum.Genelde kafamı çok meşgul etse de bazı zamanlarda unutabiliyorum.Yarın olumlu ya da olumsuz rahatlamak istiyorum, o yüzden test ne derse inanıcam:31::31::31::18: İşyerinde olmama rağmen ve masamda bir sürü dosyaya rağmen aklımdan çıkaramayıp kendimi burda buluyorum:52::52:

evet çok dinlememek lazım ama insanın elinde olan bişey değil, o yüzden başka şeylere yoğunlaşmaya çalışıyorum.Genelde kafamı çok meşgul etse de bazı zamanlarda unutabiliyorum.Yarın olumlu ya da olumsuz rahatlamak istiyorum, o yüzden test ne derse inanıcam:31::31::31::18: İşyerinde olmama rağmen ve masamda bir sürü dosyaya rağmen aklımdan çıkaramayıp kendimi burda buluyorum:52::52:

fortel teste çok iyi diyorlar cnm adete 5 gün kala çıkıyormuş valla yap ve hemen cvp yaz merak ederim..inş güzel haberler verirsin cnm:)

inşallah canımm çok sağol iyi dileklerin için, Allah bebek isteyen herkese sağlıkla bebekler nasip etsin.Böyle "yaaaa çok istiyorum nooluur nooluur" aşamasında değilim ama "olsa güzel olur" düşüncesindeyim.Evliliğimizde 5.yıla girdik ve Şubattan beri de korunmuyoruz.Bu ay korunmasız 10.ay.Kötü şeyler düşünmek istemiyorum ama bu ay da olmazsa nedenini araştırmak için doktora gitmek niyetindeyim.Nasip, hayat bize neler göstericek bakalım:)Umarım hep güzel şeyler yaşarız ve bu ömrü güzel bi şekilde tamamlarız:)

inşallah canımm çok sağol iyi dileklerin için, Allah bebek isteyen herkese sağlıkla bebekler nasip etsin.Böyle "yaaaa çok istiyorum nooluur nooluur" aşamasında değilim ama "olsa güzel olur" düşüncesindeyim.Evliliğimizde 5.yıla girdik ve Şubattan beri de korunmuyoruz.Bu ay korunmasız 10.ay.Kötü şeyler düşünmek istemiyorum ama bu ay da olmazsa nedenini araştırmak için doktora gitmek niyetindeyim.Nasip, hayat bize neler göstericek bakalım:)Umarım hep güzel şeyler yaşarız ve bu ömrü güzel bi şekilde tamamlarız:)

beniim bi arkadaşım 11. ayında hamile kaldı oda bu ay olmassa doktora gitcem demişti:)inş gerek kalmaz hamiş olursun bu ay:)

Bizde 5. aydayız ama tık yok :((
Sorunmu var diye üzülüyorum bazen :((
Perşembe nasipse doktora gidicem...

benimde gecen ay öle sorularım vardı kafamda idrar yolu enfeksiyonum çok agrı yapınca doktora gittim tamda yumurtlama dönemimde bşy yok dediii..bende 3-4 ay daha bekleyip öle bidaha muayene için giderim diyorum inş gerek kalmazda.. sende git bi görün canım doktor bşy yok derse için rahatlar bi sorun varsada tedavi olursun:)

beniim bi arkadaşım 11. ayında hamile kaldı oda bu ay olmassa doktora gitcem demişti:)inş gerek kalmaz hamiş olursun bu ay:)

İnsallah cnm cook tesekkur ederim.insallah sende saglikla bebegine kavusursun.simdi sabahi nasil etcem bilmiyorum,test yapacagim sabahin gecesi uyuyamiyorum,sabah bi test,kocaman bi husraaan,valla bütün gün kendime gelemiyorum,hayirlisi deyip tevekkül etmek ne kadar da zor:(

minikkedi cnm benim net yoktu uzun zamandır adetim 22 sine oflunun da 24 üne inş olmayız geberesice kanlar gelmezler:)

kızlarr valla belirtilere takılmamak lazım ama elde deil biliyorummm benimmm karnım acaip agrıyor 4 gündür kasıklarımdada batma var adet olcagım zaman olan şey ..bilmiyorum tek fark karın agrısı zaten ovulasyon zamanı 3 gün ilişki oldu ondada şans zor yani.. inş hamişizdir hepimiz kendimizi çok dinlememek lazım:(

inşallah canım her hamile haberi bizim için bir sevinçtir...:49:

selam kızlar benim 21 kasım başlangıç 25 kasım bitiş. sizce hangi günler daha uygun? yada test mi alsam hiç kullanmamıştım nasıl bişey kullanan varmı? gebelik testi gibi bişey mi dir?

anaaammm yine geldim buraya....28 günde gelen bir adetim var;dı daha önce fakat ne olur ne olmaz ben 9 Aralık'a kadar şüphelenmemeye çalışcağım.Normalde bat 7 aralık fakat benim 2 aydır düzensizliğim yüzünden bat 9 aralık olabilir.Çok karıştım.:37::37:

Son düzenleme:
Benimde az kaldı kızlar bat 9 aralık
gögüslerim fazlaca hassaslaştı
kasıklar devamlı ağrıyo bide dün gece bacaklarımın ağrısından zor uyudum
idrarda çok koyu üç gündür artı kötü kokuyo sanki
regl belirtisi sanırım yada psikolojim bozuldu
bişey söyleyinn :6::6::6:

Arkadaşlar bilgisi olan arkadaşlardan bi ricam var yardım edebilirseniz sevinirim. Ben 7 kasımda regl olmuştum.Hep iki gün önce iki gün sonra gelir.Bu ay 28 inde bi gün hafif pembe pembe akıntım oldu doktora gittim muhtemelen yumurtlama kanamasıymıştır dedi.Dün yani 5 Aralıkta önce pembe sonra hafif kırmızı sonrada bu sabah kahve rengi akıntı geldi bitti gibi.ama hep az az geldi hep peçeteye sildiğimde yani.
Acaba hamilemiyim diyorum ama şu lanet olası tek çizgiyi görcem die için test yapmaya korkuyorum napsam bilemedim ya beklesemmi varmı başına böyle bişi gelen :26:

Back