Ovulasyon

Ocak ayından beri 22 günde bir oluyordum nisandan mayısa 24 günde olmuşum
Regl baslangicindan itibaren mi saydiniz yoksa iki regl arasinimi? Reglinizin baslangiic gununden saymaya baslayarak 10 gun sayin o gun test yaomaya baslayin. Uc aydir ovulasyon testi yapiyorum 14-18. Gunler arasi yumurtlamayi yakaladim

Regl baslangicindan itibaren mi saydiniz yoksa iki regl arasinimi? Reglinizin baslangiic gununden saymaya baslayarak 10 gun sayin o gun test yaomaya baslayin. Uc aydir ovulasyon testi yapiyorum 14-18. Gunler arasi yumurtlamayi yakaladim
İki regl arası saydım.bu arada adet takviminde de düzeltme yapıcam bilgi verirseniz adet i de dahil ederek mi satıyoruz bir sonrakine kaç günde bir olduğumuzu bilmek için ?

İki regl arası saydım.bu arada adet takviminde de düzeltme yapıcam bilgi verirseniz adet i de dahil ederek mi satıyoruz bir sonrakine kaç günde bir olduğumuzu bilmek için ?
Regl başlangıcı ile birlikte bugün 6. Gün peki testte neyin ne olduğunu bilmiyorum mesela bu çıkan sonuç ne ? Vede hangi sonuçta nasıl hareket edicem

Regl dongunuzu hesaplamak icin en son regl baslangic tarihinizden saymaya baslanir diger reglin ilk gunune kadar kac gunse regl dongunuz odur. Gerci bir iki gun degiskenlik gosteriyor benim. 28-29 gunde bir genelde

Regl dongunuzu hesaplamak icin en son regl baslangic tarihinizden saymaya baslanir diger reglin ilk gunune kadar kac gunse regl dongunuz odur. Gerci bir iki gun degiskenlik gosteriyor benim. 28-29 gunde bir genelde
Nisan 13 Mayıs 12 ye 30 gün saydım bu durumda nasıl hareket etmem gerek

Regl başlangıcı ile birlikte bugün 6. Gün peki testte neyin ne olduğunu bilmiyorum mesela bu çıkan sonuç ne ? Vede hangi sonuçta nasıl hareket edicem
Bu test sizin yumurtlama donemindeki artan lh hormonunun vucuttaki miktarini gosteriyor. Mesela siz gun icinde 12-5 saatleri arasinda kki saat kadar sivi almamis olmaniz lazim bu testi yapmaniz icin o idrarla yapabilirsin. Ya da sabah kalktin kalktigin idrarini yapacaksin ondan sonra hic su icmeden tekrar idrarin gelince o idrarla yapabilirsin oyle daha guzel cikiyo. Testteki T cizgizi yumurtlama yaklastikca koyulasmaya basliyor. Bu koyulasma baslayinca ben anliyorum artik bir iki gun icinde yumurtlama olacagini ve eaimle her hunu degerlendiriyorum. Mesela dun benim yumurtlama gunumdu. T Cizgisi C kadar bu sekilde koyuysa o gun yumurtlama gunumuz oluyo sana testimi de atayim gor. Ertesi gun tekrar test yapiyoruz cizgi silikse yumurta catlamis demektir uc gun daha her gun olacak sekilde degerlendirilirse iyi olur. Benim bilgjm bu kadar.

Eklentiler

• IMG-20190517-WA0000.jpeg
    25 KB · Görüntüleme: 24
Çok teşekkür ederim çok iyi oldu

Çok teşekkür ederim çok iyi oldu
Rica ederim ben takip ettim ucuncu ay ama dogru duzgun degerlendiremedik hastalik olfu misafir geldi derken bu ay ilk kez dogru duzgun degerlendiriyoruz insallah ikimiz icin de hayirli haberler llsun arkadasim allah hayirlisiyla isteyen herkese nasip etsin

Amin amin amin Allah dileyen herkese nasip etsin inşaAllah sanada

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

İnşaAllah vardır keşke bilsem cevap versem ama hiç bilgim Yok Allah nasip etsin sanada isteyen herkese de

Ancak allah bilir canim ama olabilir neden olmasin benkm de bugun feci mide bulantim var mesela cok erken belki yok bile ama insan oraya yormak istiyor. Bir hafta sabretip erken gebelik testi yap bence

Benim son adet tarihim 12 Mayıs yumurtlama tarihimde 28 i gösteriyordu.Kontrol amaçlı dün doktora gittim bir tane yumurta gelişmişti çatlatma iğnesi aldım ondan çünkü bende pko var ama bir tane Doğum yaptığım için doktorun değimiyle eskisi gibi çok sert değil dedi daha az pkolar.biraz daha gelişsin diye iğneyi bugün yapmamı söyledi yaptım 36 saat sonra ilişki tabi ki

Merhaba merak ettim ovulasyon testi sonucunda ne oldu ne durumdasın şuanda
Ovulasyona devam etmedim.Doktor kontrolünde çatlatma iğnesi oldum ama malesef ki adet oldum sonunda.çarşamba günü yine kontrole gittim.Femera verdi doktorum kullandım Salı’ya yani yarına randevum var bakalım yumurta kontrolü sonra bi aksilik olmazsa çatlatma iğnesi vericek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…