Ovulasyon

İnsllah bana da nasip olur allah isteyen herkeze basip etsin
Sizce aksam 6 da yapiyimi test yoksa yarinami kalsin

Amin canim insallah ama sakın ola stres yapıp belirti arama kendinde ovulasyonda sonra akışına bırak hic düşünme stres ters etki eder Allah korusun.

Canım istersen yap ama bence gerek yok sen değerlendirmeye başla yeterli olur Allah'ın izni ile insallah.

Zaten canim insallah bu ay tutar zaten ilk defa ovulasyon testine basladim
Insallah cnm bende denemistim ovulasyon benim ole tutmadi bende biraz stres yaratti sanirim adetten sonra yumurtlamaya kadar ikigunde bir degerlendirdim yumurtlama takviminden bakmistim altima yastik koyup ayaklarimi diktim cnm ole oldu hayirlisi

İnsan duşunmeden duramiyo ki ama hersey nasip gercektende

Insallah cnm bende denemistim ovulasyon benim ole tutmadi bende biraz stres yaratti sanirim adetten sonra yumurtlamaya kadar ikigunde bir degerlendirdim yumurtlama takviminden bakmistim altima yastik koyup ayaklarimi diktim cnm ole oldu hayirlisi
Peki sen cift cizgiyi piki gordunmu

İnsan duşunmeden duramiyo ki ama hersey nasip gercektende
Haklısın zor bir durum ama kendine oyalanacak birşeyler bul aklina geldiği vakit değiştir düşüncelerini zor biliyorum ama dene bunu canim.
Biz kadinlar maalesef öyle takıyoruz ki burnumuz aksa, ayağımız taşa takılsa hamilelik belirtisi sahip o ovulasyondan sonra ki o 14 günü stresten dar ediyoruz kendimize. Bak bende cok stres yapardım gerci eşimde problemde vardi benim doktorlar tüp bebek dediler yaptık o bile tutmadi kimyasal gebelik oldu. Eşimle karar vermiştik 2_3 ay deneyip dondurulmuslari koyacaktık o sirada ovulasyon takibi yapıyordum ovulasyon gunu gecti adetime 9gun vardi sanırım içime birden umutsuzluk düştü gebeligi unuttum olmuyordu olmayacak kesin dedim eşime doktorlar konuş dondurulmuş embriyolari koyalim dedim adeti beklemeye basladik ki hamile olduğumu öğrendim stresi düşünceyi bırakınca nasip etti Rabbim cok şükür.
Rabbim yardim etsin insallah sana da ama sende gayret et canim.
Emeklerin karşılıksız kalmasın insallah.

Teşekkürler ablam cok yardimci oldunuz bana

Abla pik degilmi bi arkadasa gosterdim daha pik olmamis dedi tesin kuralarinada gore yaptim bugin yaptigim siliklemisti
Canim benim testlerim hicbir zaman cok koyulukta çıkmadı seninki gibi çıkmıştı bende çıkana gore değerlendirdim hep.. silikleşmiş üstelik benim fikrim tedbirini al takdiri Allaha bırak.

Canim benim testlerim hicbir zaman cok koyulukta çıkmadı seninki gibi çıkmıştı bende çıkana gore değerlendirdim hep.. silikleşmiş üstelik benim fikrim tedbirini al takdiri Allaha bırak.
Peki dahada yapiyimi test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…