- 22 Mart 2019
- 5.279
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
Buda bugun yaptimTeatin fotolarini cektinmi canim bakiyim
Diger gunlere gore biraz silikleşmişBuda bugun yaptim
Morlu olanlar eczane kaset tipi siparisDiger gunlere gore biraz silikleşmiş
Ezcanedenmi test aldin yoksa siparişmi verdin
Acaba sivi alimina dikat ettinmiBi de bay dicem reglimin ilk gununden sayarsam 11. Gun oluyor tam cift cizgiyi ayni renk gordugum
Evet ettim aslinda , sence nasil gorunuyor ?Acaba sivi alimina dikat ettinmi
Canim sen yapmaya devam etEvet ettim aslinda , sence nasil gorunuyor ?
İnsallahCanim sen yapmaya devam et
Degerlendir yumurtlama zamanin galiba bugunler catlaya bilir
Son durum bu24 gune kadar yaptim ama silik cikiyodu
Sanki 7 silikleşmiş birazİnsallahDenegerlwndiriyoruz bakalim
Son durum bu
Evwt banada oyle geldi , iki gundue kasiklarimda agrilar var bunlarin sebebi ne yumurtanin catlamasi falan mi acabaSanki 7 silikleşmiş biraz
Olabilir degerlendir benceEvwt banada oyle geldi , iki gundue kasiklarimda agrilar var bunlarin sebebi ne yumurtanin catlamasi falan mi acaba
Degwrlendiriyorum bu ay cok umutluyumOlabilir degerlendir bence
Artik denememe gerek yok sanirim kac gundur siliklesti artik . Beklemeye geceyimDegwrlendiriyorum bu ay cok umutluyum
Evet catlamiş yumurtanArtik denememe gerek yok sanirim kac gundur siliklesti artik . Beklemeye geceyim12 gun var reglime
Saatlerine derken bilmiyorum ilk defa ovulasyon kullanıcam hatta bir tane dayanamadım yaptım adetim dün bitti bugün yaptımSaatlerine de dikkat ediyorsunuz değil mi?
Saatlerine derken bilmiyorum ilk defa ovulasyon kullanıcam hatta bir tane dayanamadım yaptım adetim dün bitti bugün yaptım
/QUOTE] Kac gunde bir regl lluyorsunuz? Adetinizden hemen sonra baslamaniza gerek yok boshna test israfi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?