Ovulasyon

Canim benim testlerim hicbir zaman cok koyulukta çıkmadı seninki gibi çıkmıştı bende çıkana gore değerlendirdim hep.. silikleşmiş üstelik benim fikrim tedbirini al takdiri Allaha bırak.
Takvimime gore dun yumurtlamisim testede dun cift cizgi cikmisti

Ovulasyon testlerim sizce durum nedir?

Eklentiler

• IMG-20190422-WA0010.jpeg
    55,1 KB · Görüntüleme: 33
Dün ilişki oldu bugün gerekirmi yada yarına bıraksam olurmu? Yumurta tam olarak ne zaman çatlayacak ? Kafamda deli sorular
Canim ben takip ettigim bir bayan vardi cift cizgiyi gordukten sonra 5 günü değerlendirin diyordu benim esimde sayi ve hareket sorunu olduğu icin 3 gun değerlendirdik bir gun boşluk bırakıp ertesi gün tekrar ilişki oldu. Adet zamani cok şükür hamile olduğumu öğrendim.
Kimi gün aşırı diyor ama bence cift cizgiden sonra bir kac gün ilişki olmali tam ne zaman çatlayacak bilmiyoruz cunku.

Tamam canm ozaman denemeye devam teşekkürler

Mrb kizlar ovulasyon testiyle kacin ci gun yumurtladiniz. Bnm 15 gun oldu hala yurtlmadim gec yumurtlama ihtimalim varmi
Bende reglim bitti 5. Gun basladim, t silik cikiyodu bugun 5. Gunum test yapali cift cizgiyi bugun gordum aksam yine yaptim yine cift cizgi ama sabaha gore t’nin rengi biraz acik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…