- 22 Mart 2019
- 5.279
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
Takvimime gore dun yumurtlamisim testede dun cift cizgi cikmistiCanim benim testlerim hicbir zaman cok koyulukta çıkmadı seninki gibi çıkmıştı bende çıkana gore değerlendirdim hep.. silikleşmiş üstelik benim fikrim tedbirini al takdiri Allaha bırak.
Tmm yarinda yapacam artikEvet canim yarin da yap.
Takvimime gore dun yumurtlamisim testede dun cift cizgi cikmistiEki Görüntüle 2259888
Himm bakalim yarinda testim silik cikarsa yumurtlamismiyimTakvime bakma canim benim hep yanlış çıkıyordu takvime gore çünkü 2 ileri 2 geri attikca yumurtlama günü değişir.
Yani diger testine göre öyle gözüküyor canim.Himm bakalim yarinda testim silik cikarsa yumurtlamismiyim
Delirme tatlım, dua et sabırla bekle.Gelde delirme
Çalışmalara başlamamı öneririm canim yumurta oluşmuş muhtemelen yarina siliklesmeye baslar.Ovulasyon testlerim sizce durum nedir?
Dün ilişki oldu bugün gerekirmi yada yarına bıraksam olurmu? Yumurta tam olarak ne zaman çatlayacak ? Kafamda deli sorularÇalışmalara başlamamı öneririm canim yumurta oluşmuş muhtemelen yarina siliklesmeye baslar.
Canim ben takip ettigim bir bayan vardi cift cizgiyi gordukten sonra 5 günü değerlendirin diyordu benim esimde sayi ve hareket sorunu olduğu icin 3 gun değerlendirdik bir gun boşluk bırakıp ertesi gün tekrar ilişki oldu. Adet zamani cok şükür hamile olduğumu öğrendim.Dün ilişki oldu bugün gerekirmi yada yarına bıraksam olurmu? Yumurta tam olarak ne zaman çatlayacak ? Kafamda deli sorular
Tamam canm ozaman denemeye devamCanim ben takip ettigim bir bayan vardi cift cizgiyi gordukten sonra 5 günü değerlendirin diyordu benim esimde sayi ve hareket sorunu olduğu icin 3 gun değerlendirdik bir gun boşluk bırakıp ertesi gün tekrar ilişki oldu. Adet zamani cok şükür hamile olduğumu öğrendim.
Kimi gün aşırı diyor ama bence cift cizgiden sonra bir kac gün ilişki olmali tam ne zaman çatlayacak bilmiyoruz cunku.
Sen tedbirini al takdir Allah'ın arkadaşım.Tamam canm ozaman denemeye devamteşekkürler
Bende reglim bitti 5. Gun basladim, t silik cikiyodu bugun 5. Gunum test yapali cift cizgiyi bugun gordum aksam yine yaptim yine cift cizgi ama sabaha gore t’nin rengi biraz acikMrb kizlar ovulasyon testiyle kacin ci gun yumurtladiniz. Bnm 15 gun oldu hala yurtlmadim gec yumurtlama ihtimalim varmi
Mrb kizlar ovulasyon testiyle kacin ci gun yumurtladiniz. Bnm 15 gun oldu hala yurtlmadim gec yumurtlama ihtimalim varmi
Teatin fotolarini cektinmi canim bakiyimBende reglim bitti 5. Gun basladim, t silik cikiyodu bugun 5. Gunum test yapali cift cizgiyi bugun gordum aksam yine yaptim yine cift cizgi ama sabaha gore t’nin rengi biraz acik
Ekledim canimTeatin fotolarini cektinmi canim bakiyim
5 teko sanki koyu eger silikleşirse belki yumurtan catlayabilirEkledim canim
Be bile adetimin 17 gunude gordum ama tam pik degildi ondan sonra o koyulukta gormedimEkledim canim
Ekledim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?