• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon zamanı belirtiler neler? umurtlamayı kaçırmış olabilir miyim?

leonunannesi

Loliş
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
572
824
103
27
Tokat
Merhabalar,
Ovülasyon testine başladım bu ay, 11 aralıkta adetim bitti ve 12 aralıkta başladım, bu güne kadarki testleri ekliyorum. En çok 14 aralıkta çizgi belirgin gibi duruyor kaçırmış olabilir miyim yumurtlamayı?
Beyaz akıntım var, belim çok ağrıyor ve sivilcelerim çıkmaya başladı.
Yardımcı olabilir misiniz?

Eklentiler

• IMG_20181219_125610.jpg
    IMG_20181219_125610.jpg
    179 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20181219_125553.jpg
    IMG_20181219_125553.jpg
    177 KB · Görüntüleme: 67
Canım testleri doğru yaptıgını varsayarsak 14aralık pık gıbı duruyor. Sıvı alımına saatıne dıkkat ettıysen tabı. Ama her kadın her ay yumurtlayacak dıye de bı kural yok drum oyle demıstı bana. Illakı duzenlı adet goruyosunuz dıye yumurtlama olmaz dedı. Dedıgıde dogru bende her ay yumurtlama testı yapıyodum o kadsr dıkkat etmeme rağmen bazı aylarda hıc pik göremedıgım olmustu adetım bıtıp tekrar baslayana kadar yapıyodum kacırmıs olmam ımkansız yanı sabah ve aksam yapınca. Demem o kı bıraz akısına bırakın ya boyle her dk test yapmak ona gore ılıskıye gırmek ınsanı cok gerıyo kendımden bılıyorum. Bende cok denedım agladım zırladım adet duzenım bozuldu dunyanın ılacını ıctım tam umudu kestım ustune gormusum hamıle cıktım kontrolde. Sal kendını sakın stres yapma hormonların etkılenıyo stres yuzunden. Ama ınsallah tez vakıtte gebe kalırsın duam senınle:anneadayı:

Canım testleri doğru yaptıgını varsayarsak 14aralık pık gıbı duruyor. Sıvı alımına saatıne dıkkat ettıysen tabı. Ama her kadın her ay yumurtlayacak dıye de bı kural yok drum oyle demıstı bana. Illakı duzenlı adet goruyosunuz dıye yumurtlama olmaz dedı. Dedıgıde dogru bende her ay yumurtlama testı yapıyodum o kadsr dıkkat etmeme rağmen bazı aylarda hıc pik göremedıgım olmustu adetım bıtıp tekrar baslayana kadar yapıyodum kacırmıs olmam ımkansız yanı sabah ve aksam yapınca. Demem o kı bıraz akısına bırakın ya boyle her dk test yapmak ona gore ılıskıye gırmek ınsanı cok gerıyo kendımden bılıyorum. Bende cok denedım agladım zırladım adet duzenım bozuldu dunyanın ılacını ıctım tam umudu kestım ustune gormusum hamıle cıktım kontrolde. Sal kendını sakın stres yapma hormonların etkılenıyo stres yuzunden. Ama ınsallah tez vakıtte gebe kalırsın duam senınle:anneadayı:

Aslında adetlerim düzensiz, o yüzden bilemiyorum yumurtlama ne zaman olur.
Çok da stres yapmıyorum deniyorum bu ay olursa olur olmazsa bir daha ki ay İnşaAllah. Çok teşekkür ederim cevap için:KK200:

Back