Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

sevgili oğlak
idrardaki testte tam pozitifmi görüyorsun
eğer pko gibi bir durum szö konusu değilse
gebeliktede pozitif gören olıuyor

sevgili oğlak
idrardaki testte tam pozitifmi görüyorsun
eğer pko gibi bir durum szö konusu değilse
gebeliktede pozitif gören olıuyor

hayatım lh ile gebeliğin alakası olmazki bence dün çizgi hiç yoktu bugün silik olarak var östrojen olsa tamam gebelikte yükseliyor ama lh ı sanmıyorum

hayatım lh ile gebeliğin alakası olmazki bence dün çizgi hiç yoktu bugün silik olarak var östrojen olsa tamam gebelikte yükseliyor ama lh ı sanmıyorum

Bende aynı şekilde düşünüyorum ama burada bazı kişilerin başına gelmiş. Gerçi onlarınki tam net pozitif çıkıyormuş benim ki geçiş aşamasında gibi yani pozitif değil ama sanki 2-3 gün içinde pozitif olacak kadar net çıkıyor, silik de değil. Tam pozitif çıksa belki diyeceğim ama kafam çok karışık :1shok:

aynı durumdayız bu kadar olur canım senin adet tarihin ne zaman

aynı durumdayız bu kadar olur canım senin adet tarihin ne zaman

29 ekim ama regl belirtileri de basladi. Fazla umidim yok, sadece ilk kez boyle bir sey gordugum icin meraklaniyorum.

Idrar testi yaptim negatif cikti ama daha erken oldugunu da biliyorum. Ilk hamilelimde 7 gun gecikmeden sonra idrarda ogrenmistim, daha once negatif veriyordu. Bu nedenle gun gecmeden idrar testine guvenmiyorum. Kan testi bile gun gecmeden negatif verebiliyor.

Herseyi denedim, camasir suyu testi, karbonat testi, hatta parmakla kontrolu bile yaptım sempatiksalakcinni. Ama kesin bir sey yok, artık beklemedeyim. Olmazsa da uzulmek istemiyorum bu nedenle umutlanmıyorum canım. Umarım ikimizde hamileyizdir a.s.

parmakla kontrol ne hayatım nasıl yapılıyor bende yapayım 2 gündür idrar testi yapıyorum gebelik testi negatif veriyor bakalım asıl salı günü ne çıkacak o önemli herhalde günü o zaman geçmiş olacak

Onu da buradan ogrendim ama sonra arastırdım ve bir sitede şu yazıyı buldum.

"Kadın kendi kendini elle muayene ederek, servikal (rahim ağzı) kenarındaki değişiklikleri tanımlayabilir. İnfertil (güvenli) dönemde serviks,dış ağzı kapalıdır ve elle kolayca ulaşılır. Yaklaşan yumurtlama (ovülasyon) ile birlikte ostrojen harmonu düzeyi yükseldikçe serviks yumuşar. Yukarı doğru çekilir ve dış ağızı açılır. Ovülasyondan ortalama 4-5 gün nce yumuşamanın başlaması belirgin hale gelir. Elle rahim ağzı daha zor ulaşılır bir hal alır ve ele gelince de yumuşaktır. Eşler servikste ilk değişikliklerin belirlendiği andan, serviksin kolayca hissedildiği, sert olduğu ve ağzının kapalı olduğu zamana kadar cinsel ilişkide bulunmamalıdır. "

Yani doğurgan günlerde rahim ağzı yumuşarmış, adete yakın sertleşirmiş. Hamile kalırsan yine hormonların etkisiyle yumuşak olurmuş. Aslında bu ovalüasyon kontrol yöntemi ama hamilelikte de aynı ovalüasyondaki gibi oluyormuş. Ben bu ay ovalüasyona yakın baktım gercekten yumuşaktı. Şimdi hala yumuşak ama sert nasıl olur onu bilmiyorum ilk kez denedim kaydirigubbakcemile3

Sen şimdi anlarmısın bilmiyorum çünkü anladığım kadarıyla adet bilitince bakmak ve sert halini bilmek gerekiyor. Ama bir dene istersen. Tabi once elleri iyice yıkamak ve tek kullanımlık pecete ile kurulamak gerekli, bir de kontrol edecegiz diye Allah korusun enfeksiyon kapmayalım...

anladım hayatım uzun uzun anlatmışsın ben bunu denesemde anlama şimdi boşvereyim ben bunu sabahları idrar testine devam

anladım hayatım uzun uzun anlatmışsın ben bunu denesemde anlama şimdi boşvereyim ben bunu sabahları idrar testine devam

Siteden kopyaladım canım, parmagini rahim agzina sokuyorsun ve yumusak olup olmadığına bakıyorsun. Ama bence de şimdi anlamazsin.

Senin adet günün ne zaman?

canım ben o yumuşaklığı ilk defa bu ay yakaladım
aylarca yakaladım sanardım ama yanılmışım
baya yumuşak ve en belirgin hissettiğim şey
vajinanın ilk giriş kısmı açık gibi yani vajina verimsiz zamanlarda
daha kapalı ve derinde oluyor sanki ama verimli günlerde daha dışa doğru
ve ağzı daha açıktı.yani ben böyle hissettim
kızlar ben rahim muayenesinde yumuşaklığı hissetiğimde
otları gördüm ve aynı zamandada uzayan akıntı gördüm
üzerinden 5 güngeçti hala yumuşak
yaklaşık 1 hafta yumuşak olurmuş sertleşiyormuş
tabş gebelik varsa hep yumuşak ve yüksek oluyor rahim

Eğer adetine bir haftadan az kaldıysa bence hamilesin canım. Bu yöntemi doktorlar gebelikten korunma yöntemi olarak anlatıyorlar bir çok sitede buldum, kesin bir yöntem. Adete bir kaç gün kala hala yumuşaksa bence vardır bir şeyler alkisalkisalkis

Ben sert halini bilmediğim için yorum yapamıyorum, bu ay olmazsa önümüzdeki ay takip edeceğim ve iyice öğreneceğim, böylece daha beta hcg kana bile geçmeden anlama şansım olacak :jeyyar:

:ecrin_bebek:
MERHABA ARKADAŞLAR MÜJDEM VAR SİZEEE
HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMM
BİZ EŞİMLE 4 AYDIR KORUNMYORDUK BU AY GG DEN OVULASYON TESTİ ALDIM ONUDA SİZİ TAKİP EDEREK ÖĞRENDİM ÇOK SAĞOLUN BİLMİYODUM BİLE 9 UNDA YUMURTLAMAM BAŞLIYODU 12 SİNE KADAR TESTLER 11 İNDE ELİMDE OLDU YAPTIM VE HEP SİLİK ÇIKTI KAÇ TANE YAPTIYSAM SİLİKTİ ANLATMIŞTIM GEÇMİŞ SAYFALARDA BİZ HERGÜN ÇALIŞTIK 9 UNDAN 13 ÜNE KADAR SONRA BIRAKTIK ÇALIŞMALARI TAKDİR EDERSİNİZKİ SIKIYO BELLİ Bİ SÜREDEN SONRAA SONRAAA ADET TARİHİME BİR HAFTA VARKEN DELİ GİBİ GÖGÜSLERİM ACIMAYA BAŞLADI ANLATAMAM AMA SİZE GAZ PROBLEMİ BAŞLADI ÖNEMSEMEDİM ADETİME 3 GÜN KALA GEBELİK TESTİ YAPTIM MERAKTAN GÖZLERİME İNANAMADIM SİLİK BİR ÇİZGİ VARDI OKADAR MUTLU OLDUMKİ ELLERİM TİTRİYORDU HEMEN KAN TAHLİLİ YAPTIRDIM
ÇOK YENİYDİ HCG 62 İYDİ
2 GÜN SONRA YİNELEDİK TABİ 163 OLMUŞTU GEBELİĞİM KESİNLEŞTİ AMA SADECE 4 HAFTALIK
ALLAH HEPİNİZE ERSİN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN BOL BOL DUA EDİN OVULASYON TESTLERİNE DEVAM EDİN BEN L.... BAŞLAYANDAN ALMIŞTIM
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

günaydın arkadaşlar, benim regl günüm bugün ama hala regl olmadım. Olurum ama kesin ağrım çok
sizlerden ne haber ? 2. güzel haber de geldi Efsun tebrikler.

Tebrik ederim canim cok sevindim

slm kızlar bende ovülasyon testi aldım içinde 20 tane çıktı 3aydır bebk için çalışıyoruz yaptığım 18 ovülasyon testi hep tek çıktı internette övülasyon yumurtlama günlerinde yaptım daha sonrada yaptım çıkmadı ama bu ay 18ve 19 ekimde yaptığımda çıktı 20sinde gene yaptım tek çizgiydi 2gün sonra gene yaptım tek çizgiydi bakalım bu ay çok ümitliyim umarım övülasyon testinde gördüğüm tek çizgiyi bu ay hamile olurumda görürürüm.allah hepimizin yar ve yardımcısı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…