- 16 Aralık 2009
- 13.494
- 233
- 43
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #10.481
Eğer adetine bir haftadan az kaldıysa bence hamilesin canım. Bu yöntemi doktorlar gebelikten korunma yöntemi olarak anlatıyorlar bir çok sitede buldum, kesin bir yöntem. Adete bir kaç gün kala hala yumuşaksa bence vardır bir şeyler alkisalkisalkis
Ben sert halini bilmediğim için yorum yapamıyorum, bu ay olmazsa önümüzdeki ay takip edeceğim ve iyice öğreneceğim, böylece daha beta hcg kana bile geçmeden anlama şansım olacak :jeyyar:
hayırlısı canişkom inşallah önümüzdeki ayaregl oldum şimdi :) neyse kısmet dielim
kızlar bugün rel günüm ama olmadım fakat sabah gebelik testi yaptım negatif yarın hastalanırım herhalde
belkide hastalanmazsın nie çaarıosun ya yok de hastalanmıcam de
yaa kızlar adetliyken yumurtlar mı insan????
canım otları bir görsen şaşarsın...duruşum çok çok nadirde olsa olabilir
aslında tıbbi olarak zor bir durum
ama sen tüp bebek tedavisi oldun ve çatlamayan
ufak yumurtalar kalmış olabilir.olumsuz sonuçlanan tüp bebek
tedavinden sonra adet olmadan gebe kalabildin.aslında buda mümkün değil
yani adet olmadan bir ay içinde yumurtan toplandı ve bir kaç hafta sonra
hamile kaldın.yani çok zayıf bir ihtimal ama ilaçların etkisiyle olabilir
canım otları bir görsen şaşarsın...
akşamdan tuzlu bişeyler yemek etkiler mi acaba...
bunu düşünerek sabah ağzım kuruyana kadar tükürdüm sonrA ufak bir parça mikroskoba sürdüm...
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...yati-yaptiranlar-kadara-ameliyat-oldular.html
kızlar bu linke bakıp yardımcı olabilirmisiniz?
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...yati-yaptiranlar-kadara-ameliyat-oldular.html
kızlar bu linke bakıp yardımcı olabilirmisiniz?
kızlar bugün rel günüm ama olmadım fakat sabah gebelik testi yaptım negatif yarın hastalanırım herhalde
Benim ilk hamileliğimde bir hafta sonra çıkmıştı canım. O arada yaptığım 2 test negatifdi, bence hemen umutsuzluğa kapılma a.s.
evet güzelim hemde her tarafı otlarla doluydu...öyle az uz değil haaa..hemde kocaman kocaman eğrelti otları vardı:)canım bugündemi çoktu
valla ben 2 gün üst üste gördüm
dahada hep negatif yani verimsiz kafamçokkarıştı
evet güzelim hemde her tarafı otlarla doluydu...öyle az uz değil haaa..hemde kocaman kocaman eğrelti otları vardı:)
evet güzelim hemde her tarafı otlarla doluydu...öyle az uz değil haaa..hemde kocaman kocaman eğrelti otları vardı:)
olabilir bütün dengem altüst oldu zaten...üstüne görmüyorum çünkü hcg deerimin düşmesiyle regloldum zaten...kesin hormonlarımda bi dengesizlik var...östrojen hangi durumlarda yükselir peki???canım belgiselin dediği gibi bu mikroskop östrojeni algılıyor
ya hormon düzeninde bir problem oldu.yada çok zayıfta olsa yumurtlucan kafamçokkarıştı
olabilir bütün dengem altüst oldu zaten...üstüne görmüyorum çünkü hcg deerimin düşmesiyle regloldum zaten...kesin hormonlarımda bi dengesizlik var...östrojen hangi durumlarda yükselir peki???