Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canişkom adetime 9 gün var yani sanırım daha erken bir kaç gün sonrada aynı yumuşaklıta olursa belki olabilirmi diyebilirim

regl oldum şimdi :) neyse kısmet dielim
hayırlısı canişkom inşallah önümüzdeki aya

kızlar bugün rel günüm ama olmadım fakat sabah gebelik testi yaptım negatif yarın hastalanırım herhalde

yaa kızlar adetliyken yumurtlar mı insan????

duruşum çok çok nadirde olsa olabilir
aslında tıbbi olarak zor bir durum
ama sen tüp bebek tedavisi oldun ve çatlamayan
ufak yumurtalar kalmış olabilir.olumsuz sonuçlanan tüp bebek
tedavinden sonra adet olmadan gebe kalabildin.aslında buda mümkün değil
yani adet olmadan bir ay içinde yumurtan toplandı ve bir kaç hafta sonra
hamile kaldın.yani çok zayıf bir ihtimal ama ilaçların etkisiyle olabilir

canım otları bir görsen şaşarsın...
akşamdan tuzlu bişeyler yemek etkiler mi acaba...
bunu düşünerek sabah ağzım kuruyana kadar tükürdüm sonrA ufak bir parça mikroskoba sürdüm...

canım otları bir görsen şaşarsın...
akşamdan tuzlu bişeyler yemek etkiler mi acaba...
bunu düşünerek sabah ağzım kuruyana kadar tükürdüm sonrA ufak bir parça mikroskoba sürdüm...

canım bugündemi çoktu
valla ben 2 gün üst üste gördüm
dahada hep negatif yani verimsiz kafamçokkarıştı

canım sana şimdi özelden bir hocanın email adresinin vercem
adam bu alanda profesör uzmanlık alanı androloji (erkek infertilitesi)
eşinin yaşını spermiogram sonucunu ne kadar zamandır çocuk istediğinizi yaz
birde en önemlisi varikoselin muayeneyle değilde ultrasonla saptandığını belirt
çok süper biri beş kuruş para almadan yardımcı oluyor hatta tedavini yönlendiriyor
biz bir kaç kere yazdık ilk başlarda izmirdeki doktorunuz size yardımcı olur falan yazdı
ama hocam ben sizinde yardımcı olmanızı istiyorum diiye yazınca
bundan sonraki aşamalardan benide haberdar edin yazmış :))
adamın zorla yakasına yapıştım sanada tavsiyem bu hocaya güven.
kk da bir çok kişi onun tavsiyeleriyle hamile kaldı

Herkese iyi akşamlar. Bugün adetimin 23.günü ve idrar testi yaptım sonuç negatif. Ama şimdi tuvalette afedersiniz bir kaç damla kan geldiğini gördüm. Hala da hafif hafi geliyor.

Ya çok erken adet göreceğim ki daha önce hiç böyle kısa zamanda olmadı ya da implantasyon kanaması. Ama bir şey olsa test de az da olsa hafif bir çizgi olurdu, hassas testle baktım. Sanırım stresten erken adet görüyorum ben mafoldumben

evet güzelim hemde her tarafı otlarla doluydu...öyle az uz değil haaa..hemde kocaman kocaman eğrelti otları vardı:)

Belki üzerine görme yaşıyorsundur, o otlar ostrojen hormonu yükselince çıkıyor. Adette ise ostrojen en düşük seviyesine iner. Bence ya hormonlarında bir dengesizlik oldu ki bunu test ile öğrenebilirsin ya da üzerine görme yaşıyorsun. Küçük bir ihtimalde adetliyken yumurtluyorsun.

evet güzelim hemde her tarafı otlarla doluydu...öyle az uz değil haaa..hemde kocaman kocaman eğrelti otları vardı:)

canım belgiselin dediği gibi bu mikroskop östrojeni algılıyor
ya hormon düzeninde bir problem oldu.yada çok zayıfta olsa yumurtlucan kafamçokkarıştı

canım belgiselin dediği gibi bu mikroskop östrojeni algılıyor
ya hormon düzeninde bir problem oldu.yada çok zayıfta olsa yumurtlucan kafamçokkarıştı
olabilir bütün dengem altüst oldu zaten...üstüne görmüyorum çünkü hcg deerimin düşmesiyle regloldum zaten...kesin hormonlarımda bi dengesizlik var...östrojen hangi durumlarda yükselir peki???

olabilir bütün dengem altüst oldu zaten...üstüne görmüyorum çünkü hcg deerimin düşmesiyle regloldum zaten...kesin hormonlarımda bi dengesizlik var...östrojen hangi durumlarda yükselir peki???

Tam nedenlerini ben de bilmiyorum ama kistlerin yükselmeye neden olduğunu biliyorum. Başka şeylerde olabilir. Bence sen bir doktora git, hem testlerini yaptırırsın hem ultrasonlar bakar. En azindan icin rahat eder canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…