Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım 31 . gunde öğrendim 13. gun testte kesin çizgi gördüm ama 17. gun de çizgi cıkmıştı hatta sormuştum sizede saol canım rabbim hepinize yaşatsın

OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

cnm Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin! Dua et bol bol bie hamilelerin duası tutarmış :)

Gübaydın kızlar,
Kanda gebelik testim negatif çıktıktan sonra bir doktora sordum, testi erken yaptırmış olablir miyim, sonradan yükselebilir mi, geç döllenme olabilir mi, adete 2-3 gün kala dahamile olunmasına rağmen negatif sonuç verebilir mi diye... Evet hepsi olabilir diyor...
Doktora göster bir yorumlasın demiş hatta...Bakalım artık beklemekten başka çözüm yok...Bugünden itibaren benim için tehlikeli bekleyiş. Bugün yada y:gitme:arın adet görmem gerekiyor çünkü...Bakalım....

Size cumaya kadar yazamayacağım sanırım, memlekete gidiyorum...O arada herşey belli olur zaten.
Geldiğimde inşallah sizden güzel haberler alırım...Müjdelerinizi okurum geldiğimde inşallah....

Herkes kendine iyi baksın...

kıslar hamileyim dunden beri emin olmadan sölemek istemedim ama biliysunuz benim 2 gebeliğimdede düşük oldu buda rabbim göster etmesn korkuyorum sevinemiyorum bileee

Canım ya çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah. Bize de dua et emi...

OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

cnm Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin! Dua et bol bol bie hamilelerin duası tutarmış :)

sen adet oldun mu arkadaşım
bu sabah mikroskop tetsi yaptım öylesine ve en çok otlu bu sabah gördüm ama yarın adet günüm nasıl oluyor anlamadım ben 1 ayı geçti hala bu mikroskop işini çözemedim yani şimdi ben yumurtluyor musum adetime bir gün kala ama aynı idrar testi yatım negatif ovulasyon testi yani idrar negatif çizgi yok mikroskop şimdiye kadar görmediğim kadar otlu bu mikroskoplarda var bir şey kızlar

ben bugünde gebelik testi yaptım negatif hakkımızda hayırlısı olsun canım

arkadaşlar idrarda ovulasyon testide yaptım ondada silikde olsa çizgi var dün hiç yoktu be ne şimdi ya
aynı şey başına gelen varsa bir yardımcı olabilir mi yarın regl olucam 2 testte sanki geçiş dönemindeymişim gibi sonuç verdi bugün

canım ben 2 gün üst üste yoğun ot gördüm
dahada ot falan yok hep verimsiz
ama ben otu gördüğüm 2.gün uzayan akıntı gördüm
yani aynı zamanda belirgin kasık ve bel ağrısı yaşadım
yani eğer yanılmıyorsam ben yumurtladım
kızlar size tavsiyem tükürük oranı çok çok az olsun
ben bunu özellikle denedim tükürük biraz fazla olunca otlar çıkıyor
ebruli22 arkadaşında dediği gibi çok az tükürük sürün yani sadece ıslanacak kadar

ben zaten az sürüyorum kendi tükürüğümden tiksiniyorum çünkü her zaman az sürüyorum yani ama bunu anlayabildin mi şimdi canım sen yarın regl günüm ve idrar ve tükürük sanki yarından sonra yumurtluycaksın diyor

canişkom valla ben hiç birşey anlamadım kafamçokkarıştı

köpürmesi ne anlama geliyor hamilelikmi yumurtlamamı

canım hayırlı uğurlu olsun.inşallah Rabbim kucağınada almayı nasip eder
canım ben senin erkek infertilitesindede görüyom eşinde problem varmı

melony

senin adina cok sevindim..insallah saglikli bir hamilelik nasip eder allah
allahim bizede nasip etsin insalllahhhhhh

OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Canım ya çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah. Bize de dua et emi...

cok tşk ederim kızlar umarım sağlıklı bir gebelik olurda sonunda kavuşurum bende allah hepinize banada anne olmayı nasip etsin inşallah

Kötüyüm canım..Eşm ısrar edince kanda gebelik baktırdım adete 2 gün kala, negatif çıktı...Moralim sıfır...Senden ne haber?

Benim de sanki adet belirtilerim basladi bu ay pek umidim yok. Artik onumuzdeki aya bakacagiz moralini bozma. Ayrica ben burada adet gunu bile kanda negatif veren sonra pozitife donen insanlar gordum. Yani adet gorene kadar umut vardır, olmazsa da onumuzdeki ay calismaya devam. Bir zamanı vardır mutlaka uzme kendini canım.

Ben de aynı durum var canım. Hem idrar testim hem tukuruk testim gecis doneminde gibi gosteriyor. Ben soyle dusunuyorum ostrojen ve LH hormonlarım yüksek. Çünkü idrar testi LH ı ölçüyor, tükürük testi ostrojene göre tepki veriyor. Bu hormonlarda bir yükselişten olabilir ama hamile de olabiliriz. Ben sonra üzülmemek için hormonlarım oynadı diyorum. Adetin 3. günü hormon testi yaptıracağım artık bakalım ne var ne yok :uhm:

Umarm hamileyizdir.

vallahi ben artık ne düşüneceğimi şaşırdım yarında yapıcam bu testleri acaba herkesde böyle mi oluyor adete yakın artıyormu bu haormonlar onu bilmiyoruz işte çünkü ben ilk kez bu ay kullanıyorum bu testleri senin de ilk mi canım

Ben idrar testini 3 aydır kullanıyorum, tukuruk testini ilk kez bu ay kullandım. İdrar testinde ilk kez boyle bir sey gordum. Adete yakın LH artmaz bildigim kadarıyla. Ostrojende bildiğim kadarıyla artmaz. Benim fsh sorunum olduğu için her ay test yaptırıyorum ve şimdiye kadar adetin 3.günü LH da hiç artış görmedim. Herkeste arttığını sanmam ama belki fazla kafaya takmaktan hormonları etkilemişizdir aklıma bu da geliyor eyvahedigeldismile

Artık bakacağız ya hamileyiz ostrojen arttı ya da hormonlarda sorun oldu, beklemekten başka yapacak bir şey yok. Allah hayırlısını versin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…