- 24 Eylül 2010
- 6.241
- 11
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #10.421
Nasılsın canım, daha yok güzel bir haber galiba...
Kötüyüm canım..Eşm ısrar edince kanda gebelik baktırdım adete 2 gün kala, negatif çıktı...Moralim sıfır...Senden ne haber?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın canım, daha yok güzel bir haber galiba...
Kötüyüm canım..Eşm ısrar edince kanda gebelik baktırdım adete 2 gün kala, negatif çıktı...Moralim sıfır...Senden ne haber?
bende test yaptım idrar testi negatif napalım arkadaşım kısmet değilmiş bize hayırlısı
canım 31 . gunde öğrendim 13. gun testte kesin çizgi gördüm ama 17. gun de çizgi cıkmıştı hatta sormuştum sizede saol canım rabbim hepinize yaşatsın
kıslar hamileyim dunden beri emin olmadan sölemek istemedim ama biliysunuz benim 2 gebeliğimdede düşük oldu buda rabbim göster etmesn korkuyorum sevinemiyorum bileee
OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
cnm Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin! Dua et bol bol bie hamilelerin duası tutarmış :)
Gübaydın kızlar,
Kanda gebelik testim negatif çıktıktan sonra bir doktora sordum, testi erken yaptırmış olablir miyim, sonradan yükselebilir mi, geç döllenme olabilir mi, adete 2-3 gün kala dahamile olunmasına rağmen negatif sonuç verebilir mi diye... Evet hepsi olabilir diyor...
Doktora göster bir yorumlasın demiş hatta...Bakalım artık beklemekten başka çözüm yok...Bugünden itibaren benim için tehlikeli bekleyiş. Bugün yada y:gitme:arın adet görmem gerekiyor çünkü...Bakalım....
Size cumaya kadar yazamayacağım sanırım, memlekete gidiyorum...O arada herşey belli olur zaten.
Geldiğimde inşallah sizden güzel haberler alırım...Müjdelerinizi okurum geldiğimde inşallah....
Herkes kendine iyi baksın...
arkadaşlar idrarda ovulasyon testide yaptım ondada silikde olsa çizgi var dün hiç yoktu be ne şimdi ya
aynı şey başına gelen varsa bir yardımcı olabilir mi yarın regl olucam 2 testte sanki geçiş dönemindeymişim gibi sonuç verdi bugün
canım ben 2 gün üst üste yoğun ot gördüm
dahada ot falan yok hep verimsiz
ama ben otu gördüğüm 2.gün uzayan akıntı gördüm
yani aynı zamanda belirgin kasık ve bel ağrısı yaşadım
yani eğer yanılmıyorsam ben yumurtladım
kızlar size tavsiyem tükürük oranı çok çok az olsun
ben bunu özellikle denedim tükürük biraz fazla olunca otlar çıkıyor
ebruli22 arkadaşında dediği gibi çok az tükürük sürün yani sadece ıslanacak kadar
ben zaten az sürüyorum kendi tükürüğümden tiksiniyorum çünkü her zaman az sürüyorum yani ama bunu anlayabildin mi şimdi canım sen yarın regl günüm ve idrar ve tükürük sanki yarından sonra yumurtluycaksın diyor
canişkom valla ben hiç birşey anlamadım kafamçokkarıştı
Bu arada çamaşır suyunu denedim hemen onu yazayım. Biraz idarara bir kapak çamaşır suyu döktüm. Oran vereyim idrar 4 ölçü, çamaşır suyu 1 ölçü gibi düşünün. Yarım parmak kadar köpürdü... Bu ne anlama gelir bilmiyorum ama bir köpük gördüm ya mutluyum zemuszemus
canım hayırlı uğurlu olsun.inşallah Rabbim kucağınada almayı nasip eder
canım ben senin erkek infertilitesindede görüyom eşinde problem varmı
melony
senin adina cok sevindim..insallah saglikli bir hamilelik nasip eder allah
allahim bizede nasip etsin insalllahhhhhh
OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
cnm Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin! Dua et bol bol bie hamilelerin duası tutarmış :)
Canım ya çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah. Bize de dua et emi...
arkadaşlar idrarda ovulasyon testide yaptım ondada silikde olsa çizgi var dün hiç yoktu be ne şimdi ya
aynı şey başına gelen varsa bir yardımcı olabilir mi yarın regl olucam 2 testte sanki geçiş dönemindeymişim gibi sonuç verdi bugün
köpürmesi ne anlama geliyor hamilelikmi yumurtlamamı
Ben de aynı durum var canım. Hem idrar testim hem tukuruk testim gecis doneminde gibi gosteriyor. Ben soyle dusunuyorum ostrojen ve LH hormonlarım yüksek. Çünkü idrar testi LH ı ölçüyor, tükürük testi ostrojene göre tepki veriyor. Bu hormonlarda bir yükselişten olabilir ama hamile de olabiliriz. Ben sonra üzülmemek için hormonlarım oynadı diyorum. Adetin 3. günü hormon testi yaptıracağım artık bakalım ne var ne yok :uhm:
Umarm hamileyizdir.
vallahi ben artık ne düşüneceğimi şaşırdım yarında yapıcam bu testleri acaba herkesde böyle mi oluyor adete yakın artıyormu bu haormonlar onu bilmiyoruz işte çünkü ben ilk kez bu ay kullanıyorum bu testleri senin de ilk mi canım