Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

slm kızlar bende ovülasyon testi aldım içinde 20 tane çıktı 3aydır bebk için çalışıyoruz yaptığım 18 ovülasyon testi hep tek çıktı internette övülasyon yumurtlama günlerinde yaptım daha sonrada yaptım çıkmadı ama bu ay 18ve 19 ekimde yaptığımda çıktı 20sinde gene yaptım tek çizgiydi 2gün sonra gene yaptım tek çizgiydi bakalım bu ay çok ümitliyim umarım övülasyon testinde gördüğüm tek çizgiyi bu ay hamile olurumda görürürüm.allah hepimizin yar ve yardımcısı olur.

canım bende almayı düşünüyorum da hangi markayı tavsiye ediyorsun?

gamzecim ben coretests diye bir marka aldım.googleye yazarsan sitesi çıkıyor ve fiyat olarakta uygun 10tane ovülasyon testi ve 2erken gebelik testi 25tl 20tane ovülasyon testi ve 4erken gebelik testi 50tl siteden bulabilirsiin canım

gamzecim ben coretests diye bir marka aldım.googleye yazarsan sitesi çıkıyor ve fiyat olarakta uygun 10tane ovülasyon testi ve 2erken gebelik testi 25tl 20tane ovülasyon testi ve 4erken gebelik testi 50tl siteden bulabilirsiin canım

bu eczanelerde olmaz mı? ben bu ovulasyon testini yeni duydumda tükürük ve idrar testi yazmışlar arkadaşlar hangisi hasas ölçüyor

bızde oyle yapmaya karar verdık ınsallah hayırlı haberler alırım bu ay yaaa.11.gunundeyım 11 18 arası onemlıymıs bakalım artık

ya hiç sorma eşimde ole dıyor sımdı doktora gıtmek için erkenmıss ınasallah bu ay hayırlı haberler alırım beklıyorum bakalım ıkı gunde bır calısmalar var ama bakalım

X