- 29 Temmuz 2008
- 2.170
- 15
- 43
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #10.461
slm kızlar bende ovülasyon testi aldım içinde 20 tane çıktı 3aydır bebk için çalışıyoruz yaptığım 18 ovülasyon testi hep tek çıktı internette övülasyon yumurtlama günlerinde yaptım daha sonrada yaptım çıkmadı ama bu ay 18ve 19 ekimde yaptığımda çıktı 20sinde gene yaptım tek çizgiydi 2gün sonra gene yaptım tek çizgiydi bakalım bu ay çok ümitliyim umarım övülasyon testinde gördüğüm tek çizgiyi bu ay hamile olurumda görürürüm.allah hepimizin yar ve yardımcısı olur.
gamzecim ben coretests diye bir marka aldım.googleye yazarsan sitesi çıkıyor ve fiyat olarakta uygun 10tane ovülasyon testi ve 2erken gebelik testi 25tl 20tane ovülasyon testi ve 4erken gebelik testi 50tl siteden bulabilirsiin canım
valla canım eczanelerde var ama hem içinden az çıkıyor hemde pahalı oluyor ben netten sipariş veriyorum oyüzden
regl oldum şimdi :) neyse kısmet dielim
kaç günde gelir?
2 günde gelior tatlım. gg den aldım bende core marka.
:çok üzgünüm: canım kusura bakma sanada cok soru soruyorum gg nedir? :kedi:
bana 1gün sonra gelmişti gamzecim
core test Ankara'da cnm ondan sana erken gelmiştir. ama gamze vanda onun 3 gün de sürebilir.
:çok üzgünüm: yaaa benim bugün adetin 12. günü 3 gün sürerse 15. günü gwlir(
sen bu ay alma direkt başla gün aşırı çalışmaya birdaha ki ay alırsın.
arkadaslar ya daha once yazdıgım sayfalara nasıl gırebılırım tekrar kacıncı sayfa oldugunu ahatırlamıyorum ya((